FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali îi schimbă postul lui Octavian Popescu: „Voi vorbi cu Petrea. E interesul meu, trebuie să fac bani!”

Octavian Popescu, primul din stânga // foto: Imago Images
Octavian Popescu, primul din stânga // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2021 12:12 / Actualizat marti, 14 decembrie 2021 15:16

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, se implică din nou oficial în vestiar. A hotărât că poziția lui Octavian Popescu (18 ani) va fi schimbată, după iminenta plecare a lui Florin Tănase

Cu Florin Tănase la un pas de transferul la Al-Nasr Dubai, Gigi Becali s-a gândit deja cine îi va lua locul căpitanului la mijlocul terenului. Latifundiarul a decis ca Octavian Popescu, extremă stânga de meserie, să fie retras la mijlocul terenului, astfel încât să-i lase locul în banda stângă lui Florinel Coman, revenit de curând la antrenamente după o accidentare serioasă.

Pretenții de milioane de euro pentru jucătorii doriți de FCSB! » Gigi Becali se lovește de inflație
FCSB
Pretenții de milioane de euro pentru jucătorii doriți de FCSB! » Gigi Becali se lovește de inflație

Gigi Becali: „Voi vorbi cu Toni Petrea: «dacă pleacă Tănase, vreau ca Tavi Popescu să joace în locul lui»”

„La mine a plecat Man, a venit Moruțan. A plecat Moruțan, a venit Cordea. Va pleca Tănase, voi vorbi cu Toni Petrea, să-i spun: «dacă pleacă Tănase, vreau ca Tavi Popescu să joace în locul lui, inter stânga». Este interesul meu, trebuie să le combin ca să câștig bani. Oricum vine Coman în stânga. Sunt jucători valoroși, care se pierd dacă-i țin. Trebuie să le fac loc în echipă.

Stăteam și mă gândeam că, fără să-mi dau seama, l-am copiat pe Hagi. Hagi spunea că trebuie să facă loc în echipă, eu am făcut asta și rămâne echipa valoroasă, m-ați înțeles?”, a spus Becali la Pro X.

Octavian Popescu nu este complet străin de poziția de inter stânga. El a mai jucat acolo în 5 meciuri, toate în acest sezon. În actuala stagiune, Tavi Popescu a adunat 18 meciuri, 4 goluri și două pase decisive. 

Tavi poate juca în partea stângă, în partea dreaptă. E polivalent, poate juca în orice poziție avansată. Chiar și inter, de ce nu? Are calități, viziune a jocului, pasă, serviciu foarte bun, dribling, cred că ar putea face față.

- Anton Petrea, antrenor FCSB

Nu mă interesa să-l dau pe Tănase la ora asta, ci să iau campionatul cu el. E principalul nostru jucător, exponențial, e greu să câștigăm meciurile fără el. Dar asta e, iau 3 milioane și cu asta basta, sunt bani!

Dumiter e luptător, muncitor, aleargă mult și am câștigat toate meciurile jucate cu el pe teren. Ba a scos 11 metri, eliminare, galbene, a scos mingea aia de mai era 1 centimetru și depășea linia (cu UTA). A scos-o și am primit 11 metri! Nu au greșit arbitrii, Dumiter a fost foarte rapid. Mingea nu a ieșit, datorită agerimii lui!

- Gigi Becali, patron FCSB

Mai multe știri despre FCSB: 

Petrea primește întăriri » Două nume grele revin la FCSB pentru derby-ul cu Rapid

A început Becali să se priceapă la fotbal? Concluzii după plecarea lui Iordănescu: patronul a adus 12 puncte!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
182499664082881
Dorin Oltea Supuran  •  14 Decembrie 2021, 18:47

Gigi, acum câteva xile spuneai că știi ce trebuie să faci pentru a prinde grupele Champions League: nu mai pleacă nimeni, salatrii de 60-70 ooo euro, etc. Dar văd că ți-ai revenit repede. Îi schimbi postul lui Oct. Popescu pentru a-i face loc lui Fl. Coman pentru că...îți trebuie bani! DEci, nici vorbă că nu mai pleacă nimeni, salariimari, etc, etc....revii la nivelul tău, de oier!

925045514183782
Montolivo Grig  •  14 Decembrie 2021, 15:18

Genial nea gigi, cui i-ar fi trecut prin cap asa ceva. Si la nationala ar trebui pus todoran de pilda cu nea gigi principal din umbra.

valyomanyd
valyomanyd  •  14 Decembrie 2021, 15:08

Nea Gigi a fost in camera VAR..." nu a iesit mingea datorita agerimii lui Dumiter"..:)))))))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează