FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Golul cu West Ham îi poate aduce transferul » Ofertă pentru Andrei Cordea, confirmată în direct de Gigi Becali

Andrei Cordea
Andrei Cordea

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2022 11:38 / Actualizat luni, 12 septembrie 2022 12:44

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a dezvăluit că pe adresa clubului a venit o ofertă pentru Andrei Cordea (23), după meciul cu West Ham din Conference League.

Andrei Cordea, marcatorul roș-albaștrilor la Londra, este unul dintre cei mai în formă jucători ai celor de la FCSB. Prestațiile sale bune din campionat și Europa au făcut mai multe echipe să fie interesate de extrema dreaptă. Becali a recunoscut că a primit deja o ofertă de 3 milioane de euro pentru Cordea, pe care însă a refuzat-o.

Andrei Cordea, ofertat din zona arabă

„Mulțumirea mea după meciul cu West Ham a fost că Andrei Cordea a dat gol. Erau acolo 2 oameni, le-am dat bilete la lojă. care au oferit 3 milioane de euro, noi am cerut 10. 

E un lucru bun că a dat gol, s-a descurcat bine. Să vedem acum. Din Arabia erau”, a declarat Becali la emisiunea „Ora exactă” în sport pe Pro Arena.

Andrei Cordea, start de sezon excelent pentru FCSB

După un prim sezon mai slab în tricoul celor de la FCSB, Cordea a început „ca din tun” în acest campionat. Extrema dreapta, devenit titular incontestabil în flancul drept al atacului roș-albaștrilor are 5 goluri și două pase decisive în 13 meciuri jucate în toate competițiile. 

Andrei Cordea a venit la FCSB în vara lui 2021 de la Academica Clinceni, pentru suma de 50.000 de euro.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Oficialii de la CFR, acuzați că au dat muzica mai tare ca să nu se mai audă fanii care cereau demisia lui Petrescu! „E ca și cum arunci mizeria sub preș. E dezgustător!”
CFR Cluj - CSU Craiova 2-0
Oficialii de la CFR, acuzați că au dat muzica mai tare ca să nu se mai audă fanii care cereau demisia lui Petrescu! „E ca și cum arunci mizeria sub preș. E dezgustător!”
Gigi Becali are de ce să-l regrete pe Petrea » Cifrele lui Dică sunt incomparabil mai mici în comparație cu ale fostului antrenor
FCSB
Gigi Becali are de ce să-l regrete pe Petrea » Cifrele lui Dică sunt incomparabil mai mici în comparație cu ale fostului antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  12 Septembrie 2022, 19:01

Codrea, pleacă cât mai repede de la fcsb ,nu as vrea sa întru în detalii , chiar nu ma interesează la urma urmei dar ,este o vorba din popor ,bate fierul pana este cald ,sau ve zi dacă pierzi un tren important .....!? Sa spun sincer ,eu nu vad mate jucător în Cordea , doar sa șmecherit și el ceva la clubul ,penalilor conducători ,dar se va dezumfla rapid ,prima ocazie la națională, dacă va juca !?

dorelus
dorelus  •  12 Septembrie 2022, 18:09

Sigur, cunoașteti mulți tantalai care transferă după un gol dat? Țineți minte golul lui,, Tavita Popescu,, cu Dinamo? A făcut 20 de bulioane a doua zi, adică Balecali și voi specialiștii de la Gsp l-ați făcut fotbalist mare... Vai de fundul vostru...

gicapuia
gicapuia  •  12 Septembrie 2022, 17:16

Cum sa-l dai pe 10 mil nea Gigi ?! Asteapta returul si ceri 15 pe putin.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează