FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali dă detalii despre discuția cu Dan Șucu legată de Edjouma: „Suntem prieteni și nu am îndrăznit să-i spun asta”

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 18:03 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 19:16

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit ce a discutat cu Dan Șucu, unul dintre finanțatorii Rapidului.

După ce l-a adus pe Răzvan Oaidă, Rapid s-a interesat de mijlocașul francez Malcom Edjouma (26 de ani). Gigi Becali vrea să-l vândă pe fotbalist, pentru 1,5 milioane de euro și a povestit ce a discutat cu Dan Șucu.

MM confirmă Gazeta » Cei doi stoperi propuși la FCSB de agentul care l-a adus pe Planic „E un jucător bun”
FCSB
MM confirmă Gazeta » Cei doi stoperi propuși la FCSB de agentul care l-a adus pe Planic „E un jucător bun”

Gigi Becali dezvăluie ce a discutat cu Dan Șucu despre Edjouma

„M-a sunat domnul Şucu să mă întrebe de Edjouma, dar i-am zis că la fotbal este război. Nu a făcut o ofertă, dar dacă ar face o ofertă, o să o discutăm. El m-a întrebat dacă am renunța noi la el.  

Nu mi-a spus că îmi face o ofertă. Da, eu vând orice jucător. Dar Edjouma nu este Oaidă, să renunţ aşa. Dacă de exemplu ar face o ofertă de 2 milioane de euro, normal că îl dau. Eu am dat pe el 500.000 de euro. Să dea 1 milion şi jumătate şi îl dau.

El n-a făcut ofertă. Mă întreba ce şanse are să îl ia, dacă aş renunţa la el. Pentru că sunt prieten cu el, nu am îndrăznit să îi spun să îmi dea 1 milion și jumătate. Că știu că nu dă. Dar i-am spus clar că nu renunţ aşa.

Este om de calitate, nu vreau să mă cert cu oamenii de calitate. Nu este un om cu care să te cerți. Din respect pentru el, nu i-am cerut un milion și jumătate”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

  • Malcom Edjouma a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în sezonul recent încheiat. A bifat 11 goluri în 40 de partide, în toate competițiile.
  • E cotat la 1,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt
  • E la FCSB din februarie 2022, când a fost adus de la FC Botoșani cu 350.000 de euro

Citește și: 

Transferul lui Djokovic la FCSB, în aer? Șumudică: „Are o ofertă de 800.000 de euro”

„Nu văd bine?!” » Marius Șumudică s-a întâlnit cu Florinel Coman și a rămas șocat: „M-am speriat, vă dau cuvântul de onoare!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
Lidioara
Lidioara  •  09 Iunie 2023, 08:59

Bănuind sigur că cineva de la Rapid are sarcină de serviciu studierea zilnică a presei sportive si apoi să prezinte șefilor sinteze referitoare la Rapid , nea Jiji nu- i cere direct lui Sucu 1,5 milioane pe Edjouma( că de...sunt prieteni ) , dar spunea ziaristului că daca Sucu îi da suma asta , el îl dă! Face parte din șmecheriile lui nea Jiji !

bunicu
bunicu  •  09 Iunie 2023, 07:05

Acest cetățean de la Crucea roșie știe cum să păcălească adversarii așa a procedat cu vechii patroni acum încearcă cu noi patroni este foarte schimbător înainte dorea să scape de Dinamo și Rapid acum îi iubește fals si distruge în continuare fotbalul el vrea numai bani nu și fotbal.

adytza77
adytza77  •  08 Iunie 2023, 21:28

daca il vinde face gteaseala vietii lui.e prea bun si ar trebui folosit.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează