FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali, „deconspirat” în direct: „Știu de ce nu vreți să-l luați pe Ianis Hagi la FCSB”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 18:43

Gigi Becali a admis în această seară că și l-ar dori pe Ianis Hagi la FCSB, dar a încercat să explice de ce e convins că nu-l poate lua. În intervenția telefonică avută la TV Digi Sport, patronul roș-albaștrilor a invocat drept motiv principal cota prea mare a „decarului” Viitorului, însă moderatorul Radu Naum l-a făcut să „dea din casă”.  

„Pe noi ne-a bătut Ianis, nu Viitorul. Pe el nu o să-l pot lua. El va ajunge la o cotă mare și nu îl pot lua. E cel mai bun playmaker din România. Tot ce aș putea face e să-l asigur pe Gică de faptul că ar fi titular meci de meci...”, a spus inițial Gigi.

Radu Naum l-a provocat apoi pe finanțatorul FCSB: „Eu știu de ce nu vreți să-l luați pe Ianis. Dacă ar juca prost, ar trebui să ieșiți să-l criticați și-atunci...”. 

Becali a recunoscut că nu poate concepe un asemenea scenariu, în care l-ar putea supăra pe Gică Hagi: „Da, așa e. Eu oricum nu-l mai supăr pe Gică niciodată. Poate să spună orice și eu voi sta să zâmbesc. Gata! Nici în glumă să nu mai vorbim despre Ianis la Steaua”. 

 „La anul, Moruțan va fi titular meci de meci. O să-l fac eu fotbalist, o să vedeți asta” Gigi Becali, la TV Digi Sport

„Cred că Ianis va pleca în străinătate. Confirmă că e un jucător de excepție. În acest moment face jumătate din echipă. El face tot, dă pase, goluri, tot!” Gigi Becali, la ProX

CITEȘTE ȘI:

UPDATE Gigi Becali plusează pe lista neagră: „Sunt 6 jucători care pleacă de la FCSB, nu 3! Dacă ți-e frică de Calcan, du-te, tată”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (13)
ray51
ray51  •  14 Martie 2019, 12:19

Opinia mea este ca Radu N. incearca sa-l atate pe GB. In mentalitatea lui de gazda atotstiutoare, simte lipsa sarii din emisiune si-l apeleaza pe Becali. De atunci incep scene de circ si focalizarea emisiunii pe ce face, ce gandeste, ce cumpara, ce vinde marele strateg (in deradere!) al fotbalului fecesebist.

mosvasile
mosvasile  •  14 Martie 2019, 09:44

Stie Naum de ce "nu vrea"Becali sa-l ia pe Ianis Hagi!De parca jucatorul ar fi un obiect- intr-un raft dintr-un supermarket- iar Becali ar fi din aia carora le place sa isi faca plimbarea- de sambata- cu caruciorul prin supermarket!1.-Poate ca nici nu-i place de el;sa munceasca toata echipa pentru el, ca sa-i trimita lui toate mingiile?Ca sa ce?Sa nu o mai dea nimanui?Si sa incerce doar sa scoata lovituri din preajma careului,pe care sa le bata tot el?2.-Poate ca e prea scump;Daca pe Florinel a dat 3 milioane,pe Ianis cat ar fi trebuit sa dea?

gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  14 Martie 2019, 01:30
Postat de andueos pe 13 Martie 2019, 20:42

Becali nu inteleage ca e inconjurat de vipere si ca isi ia teapa dupa teapa. Hagi e omul care l-a ars cel mai grav pe "oier" din toate punctele de vedere: l-a pacalit sa il tina in div. A acum 5-6 ani cand a castigat in Ghencea cu 5-2 (daca nu era meciul ala, Viitorul era in B si in faliment de atunci). L-a pacalit de milioane de euro cu "petardele" pe care i le-a vandut an de an; l-a "ars" de vreo 2 titluri pana acum, iar anul asta de al III-lea... iar "omul lui Dumnezeu" tot persista sa il pupe in c.. pe "rege". Pana la urma isi merita soarta (cand esti prost si persisti, chiar meriti sa fii pacalit) - mai trist e pentru noi, suporterii, ca suferim an de an din cauza tepelor luate de Becali si ca nu apucam sa ne bucuram de un nou titlu.

Ai perfecta dreptate mai puțin cu salvarea de la retrogradare a Viitoeului la acel 5-2 . Pentru 2 motive : 1. Viitorul DUPA ce a batut Steaua cu 5-2 a batut etapa urmatoare si pe Dinamo cu 3-2, si ala a fost blat ???? Si 2 : In anul ala Viitorul a terminat cu 36 de puncte , cu 10 mai multe decat Poli Iasi , prima retrogradata direct. Ca sa fim corecti.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează