FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, izbucnire rasistă în direct la TV: „Asta e batjocură à la rromi! Rapidiștii nu pot să îmi facă mie ofertă”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2022 10:54 / Actualizat joi, 11 august 2022 11:16

Gigi Becali, patronul FCSB, a revenit azi pe subiectul unui posibil interes al Rapidului pentru extrema Florinel Coman (24 de ani) și mijlocașul Dariu Olaru (24 de ani).

GSP.ro a dezvăluit miercuri seară că Mutu a primit un buget de transferuri de 5 milioane de euro, după ce și-a prelungit contractul cu Rapid până în 2025, iar giuleștenii visează și la două nume de la FCSB: Darius Olaru și Florinel Coman.

Reacția lui MM Stoica, după ce Mutu le-a spus apropiaților că i-ar vrea pe Florinel Coman și Olaru la Rapid: „Astea sunt prețurile”
FCSB
Reacția lui MM Stoica, după ce Mutu le-a spus apropiaților că i-ar vrea pe Florinel Coman și Olaru la Rapid: „Astea sunt prețurile”

Gigi Becali, derapaj rasist după ce a auzit că Rapid i-ar vrea pe Olaru și Coman

Miercuri seară, Gigi Becali s-a arătat indignat de posibila ofertă, într-o reacție pentru GSP. În această dimineață, a avut o remarcă rasistă când a vorbit despre formația alb-vișinie, atribuind din nou conotații negative minorității rrome. 

„Tot timpul cel mare ia de la cel mai mic. Eu sunt mai mare și iau eu de la Rapid. Eu nu am nicio treabă să dau jucători. Când vând o marfă, nu contează cine o ia. Trebuie să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, trebuie să aibă 5 milioane, dacă îl vrea pe Olaru, trebuie să dea 6 milioane. Dacă vrei să faci ofertă, fă!

Dar 3,5 milioane de euro e batjocură. Cred că ei că merge cu batjocura.

Nu poate să facă Rapid ofertă lui Becali. Nu are cum. Trebuie să se nască de două sau trei ori. Îl vrei pe Coman? Dă 5 milioane. Îl vrei pe Olaru? 6 milioane. Vând și la Craiova, vând și la CFR. Dar la prețul pe care-l cer.

Asta e batjocură à la rromi! Doar la rromi se face batjocură. Doar rromii fac d-astea! Ce ar fi să fac acum o ofertă pentru un jucător. Dacă dau 10 euro, nu e batjocură?”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Becali, amendat cu 2.000 de lei pentru derapaj rasist

În urmă cu 3 săptămâni, patronul FCSB a fost amendat cu 2.000 de lei din cauza altor declarații rasiste la adresa fanilor lui Rapid. „Rapidiștii au o galerie așa cum sunt ei. Țigani, țigani, dar sunt civilizați oamenii” ”, a spus Becali.

Ulterior, Becali a precizat că nu înțelege de ce afirmațiile sale au fost catalogate drept rasiste.

„Ce rasism? Nu sunt țigani? E o poreclă, o alintare. Țiganul nu este om? Ei fac discriminare. Du-te domne cu prostiile lor și mizeriile lor! Adică poate să îi învețe la scoală despre sexualitate?  Țiganul e țigan și gata. Să îmi dea iar amendă. 

Eu folosesc cuvintele așa cum m-a lăsat Dumnezeu. Nu îmi e frică. Dacă nu e țigan , nu îi zic țigan. Dacă zice că e american, îi zic «americanule». Care nu vrea să îi zic așa, îi zic rrom. Dar dacă el e țigan, îi zic țigan. Mie poți să îmi zici și machidon, aromân, cum vrei. Și neamț poți să îmi spui, nu mă deranjează”, a declarat  Becali pe 23 iulie, la ProArena.

VIDEO Totul despre FCSB - Dunajksa Streda

Citește și:

Cum i-a făcut Becali echipa lui Dică » 3 jucători nu pot lipsi din primul „11” de la FCSB

Ce veste! FCSB a primit confirmarea de la UEFA cu 24h înainte de meciul decisiv cu Dunajska Streda

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
istet10
istet10  •  11 August 2022, 21:34
Postat de guimaraes1.0 pe 11 August 2022, 16:52

Iti apreciez autocritics.

Ai confirmat ca esti prost cu asta. Vrei sa nu lasi loc de indoiala.

istet10
istet10  •  11 August 2022, 21:31
Postat de ucluj2011 pe 11 August 2022, 14:51

Așa este , de acord! Dar problema nu este asta , că oricum rapidiștii nu au de ce să se simtă rromi , nu mai mult decât alții. Problema este că prostul needucat de fiecare dată când nu-i convine ceva , sau când vrea să facă valuri pe uscat , sau vrea să se bage în seamă , sau nu mai are argumente , spune lucruri (PE CARE NICI EL NU LE CREDE) pe un ton DERANJANT și cu o anumită conotație voit jignitoare. Și cine face asta? un ***. Cum adică "să cumpere Șucu de la mine"??? Păi el nu este nici la fl*** lui Șucu nici ca om , nici ca intelect , nici ca bussinessman... nici ca nimic. Un opincar parvenit care vorbește de parcă ar fi cel puțin Prințul Moștenitor al Coroanei. ASTA este foarte deranjant și ar înfuria la culme pe oricine are măcar JUMA' de creier!!!

Te pricepi tu la nuante. In fotbal, sucu nici la glezana ciobanului nu este. Si nici la avere. In domeniul fotbaal Sucu este un biban. A vrut in fotbal, sa suporte cutumele acestei lumi. S-a apucat de arogante ca nu a auzit de Varga. *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

contrabas3
contrabas3  •  11 August 2022, 19:39

i-au luat lui Jijică niște ani ca să zică, în sfârșit rromi. S-a săturat să tot plătească amenzi. Lol!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează