FOTBAL  »  Superliga  »  DERAPAJ

Gigi Becali, rafală sexistă la TV: „Femeia e făcută să fie stăpânită, nu să stăpânească! O iau de mână și o dau afară” » Rumoare în studio: „Doamne ferește!”

Gigi Becali, patronul FCSB
Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 19:45 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 20:39

Gigi Becali (65 de ani), patronul clubului de fotbal FCSB și tată a 3 fete, a fost autorul unui nou derapaj sexist în direct la TV, atunci când a fost întrebat despre posibilitatea ca fina lui, Gabriela Firea (51), să candideze pentru primăria generală a Capitalei.

Cu alegerile locale apropiindu-se cu pași repezi, programate pe 9 iunie 2024, Gigi Becali a fost întrebat despre planurile finilor lui, familia Florentin Pandele - Gabriela Firea.

În privința lui Pandele, Becali nu are dubii că-și va păstra postul de primar al orașului ilfovean Voluntari.

„Pandele mai câștigă primăria Voluntariului 20 de ani de acum încolo, nu are cum să piardă alegerile. A făcut prea multe lucruri! Ce a făcut el din orașul ăsta, Voluntari, e de domeniul fantasticului”, a afirmat latifundiarul la România TV.

L-am găsit pe fostul jucător al Rapidului care a renunțat la cetățenie ca să joace pentru Hong Kong! » „În Giulești făceam grătare, oamenii erau uimitori”
INEDIT
L-am găsit pe fostul jucător al Rapidului care a renunțat la cetățenie ca să joace pentru Hong Kong! » „În Giulești făceam grătare, oamenii erau uimitori”

Gigi Becali, un nou derapaj sexist: „Cum să stăpânească femeia, dacă e făcută din coasta bărbatului?”

Întrebat despre Gabriela Firea, fost primar al muncipiului București, Becali a dezvăluit că i-a sugerat să nu candideze din nou pentru această funcție. Apoi a comis un derapaj sexist, afirmând că femeia nu ar trebui să dețină funcția de președinte al unui partid sau al unui stat.

„Din punctul meu de vedere, i-aș spune să stea liniștită. I-am spus așa: «E mult mai onorant să fii senator ca femeie decât să te bați ca primar într-un oraș». Funcția de primar al Capitalei e grea, de bărbat. Bine, acum veți spune că sunt misogin, dar nu. Bărbații sunt mult mai puternici decât femeile. Ca atare, în funcții din astea stresante trebuie să fie bărbat.

Dar o știu foarte ambițioasă și este posibil să nu țină cont nici de mine, nici de Florin, și să candideze nu știu cum, poate independentă. E posibil, la cum o cunosc.

Pe fina mea o susțin până la final în orice fel de funcție. O susțin cu demnitate și am mare încredere în ea în orice funcție. Bine, la președinția partidului nu. Nici la președinția României nu o susțin. Eu nu susțin niciodată o femeie candidat la președinția unui stat. Femeia este făcută să fie stăpânită, nu să stăpânească.

Bărbatul este după firea și asemănarea lui Dumnezeu, femeia doar după asemănare, nu după fire. Ca atare, femeia având stăpân, pe bărbat, ea nu poate avea funcție de stăpânire.

Așa e lumea acum, dacă aduc femeile acasă mai mulți bani decât bărbații vor să stăpânească bărbații. Dar din fire, la cum a făcut Dumnezeu lumea... dacă ea e făcută din coastă? Păi dacă e făcută din coasta mea, cum să mă stăpânească ea pe mine? E făcută din coastă, bă! Dacă e făcută din coastă de bărbat, cum să-l stăpânească ea pe bărbat?”, a spus Becali în prima fază.

Gigi Becali: „Să stea femeia în capul mesei, iar eu în dreapta sau stânga? O iau de mână și o dau afară!”

„Pe mine mă interesează știința? Pe mine mă interesează ce zice Hristos, Dumnezeu, bă! Sfânta Carte! Eu nu mai cercetez nimic, cercetez doar Sfintele Scripturi, să avansez pe linie de credință. Păi cum, dacă e făcută din coastă de bărbat, cum să fie stăpânitoare de bărbat?

Femeia poate fi administrator, dar stăpânitor? Președintele e stăpân! El comandă tot.

Să zice, ipotetic, că sunt eu ministru, iar ea, femeia, prim-ministru. Păi vine ea în capul mesei, iar eu să stau în dreapta sau stânga? O iau de mână și o dau de afară! Pleacă bă de aici, cum să stai în capul mesei? Ești făcută din coasta mea! O iau de mână și o pun în dreapta. Pleacă de aici, că ești făcută din coastă (n.r. - râde).

Știi de ce spun acum așa? Am văzut că ai în studio o femeie, era a lui Băsescu. O știu pe dânsa, era o femeie foarte puternică, avea putere când vorbea. Am zis: «Bă, dacă e femeia asta în studio, voi vorbi foarte tare despre bărbați». Special am făcut-o. Uite, ea stăpânește pe bărbatul ei, dar nu poate stăpâni mai mulți bărbați”, a adăugat Becali, cu referire la deputata de București Cristina Trăilă, prezentă în studio.

De altfel, în timpul intervenției lui Becali, deputata aleasă de pe listele PNL părea șocată de cele auzite. „Doamne ferește!”, spune ea la un moment dat.

Gigi Becali, rafală sexistă la TV: „Femeia e făcută să fie stăpânită, nu să stăpânească! O iau de mână și o dau afară” » Rumoare în studio: „Doamne ferește!”
În stânga, Cristina Trăilă, în timpul intervenției lui Gigi Becali la România TV

VIDEO. Cea mai neagră partidă din cariera fostului fcsbist: „Domnul Becali zicea că a intrat Satana în mine”

Mai multe știri de actualitate:

„A fost ca la români!” » Culisele meciului în care CFR Cluj a pus-o la respect pe Dinamo
CFR CLUJ - DINAMO
„A fost ca la români!” » Culisele meciului în care CFR Cluj a pus-o la respect pe Dinamo
Fostul patron din Superliga îi activează coșmarul lui Becali: „Rapid e campioană!” + cum îl numește pe Șucu
RAPID
Fostul patron din Superliga îi activează coșmarul lui Becali: „Rapid e campioană!” + cum îl numește pe Șucu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (71)
atthur
atthur  •  24 Februarie 2024, 06:14
Postat de Hitech pe 23 Februarie 2024, 14:06

Gigi, dacă tot zice ca e creștin, ar trebui sa știe ca Isus le-a tratat pe femei cu demnitate. De ex. El i-a vorbit unei samaritene, popor pe care evreii îi urau; a înviat fiul unei văduve ; a vindecat o femeie gârbovă; după ce a înviat s- a arătat prima oară unor femei; a vindecat fiica unei femei feniciene; a vindecat o femeie care avea o scurgere de sânge care suferea de 12 ani. De multe ori ele simţiseră dispreţul sfidător al capilor religioşi. Rabinii nu-i vedeau cu ochi buni pe cei ce le învăţau pe femei. De fapt, ele nu aveau dreptul să depună mărturie la procese, fiind considerate nedemne de încredere! Rabinii chiar rosteau o rugăciune în care îi mulţumeau lui Dumnezeu că nu sunt femei! Dar femeile n-au simţit nici urmă de dispreţ din partea lui Isus! Dornice să fie învăţate, multe veneau la el. Așa ca Gigi are o părere deformata despre femei deoarece nu le arată demnitate!

Cunosc și eu ce-a făcut Domnul Isus!!! Dar nu văd "derapajul sexist"....!!!...

Dobermannul
Dobermannul  •  23 Februarie 2024, 20:00
Postat de 1945sv0509 pe 23 Februarie 2024, 18:26

Nu inteleg de ce va mirati, este un exemplu clar in care scursurile societatii, bine promovate de presa gen gsp, au ajun etalon pentru multi.

Sunt perfect de acord ca nu trebuie promovati oameni de genul Becali. Numai ca aici pe GSP e musai pentru ca asa pot lovi in FCSB spre bucuria dusmanilor care fac rating gazetei.

tk2014
tk2014  •  23 Februarie 2024, 18:56
Postat de Dobermannul pe 23 Februarie 2024, 18:30

E foarte plauzibila povestea doar la inceput, doar cateva cuvinte in rest trebuie schimbat ... nu-l bateau trebuie inlocuit cu ii batea mereu si mereu lucru care ii supara nevoie mare (vezi de exemplu 6 aprilie 2006, vezi repetarea clasei de adversarii baiatului din povestea ta, vezi exmaricularea lor, vezi disparitia de pe firmament a multora dintre ei ) ... Ii supara pana la fandaxie asa ca i-au luat mingea si si-o dau acum singuri unul altuia zicand ca asta e fotbal.

6 aprilie 2006 ustura rau. toata lumea vorbeste despre boro. aveam un coleg, rapidist, care isi pusese wallpaper cu poza lui macarone din momentul golului 4. dar cred ca nici pana acum nu a trecut peste 6 aprilie 2006. oricate titluri ar lua rapidul de acum incolo si oricat de multe derby-uri ar castiga, nimic nu va sterge 6 aprilie 2006 din istorie.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează
Close