FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, derapaj sexist și violent în cazul scandalului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa: „Dacă bărbații și femeile sunt egale, de ce e bine că Alexa nu a lovit-o? Eu o luam, o tăvăleam și îi rupeam mâna”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 11:48

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat din nou pumnul pe care Anamaria Prodan i l-a aplicat lui Dan Alexa, după Astra - FC Botoșani 2-2.

Gigi Becali a avut un derapaj și a făcut mai multe declarații sexiste, spunând ce ar fi făcut dacă era în locul antrenorului Astrei.

„Cică femeile sunt egale cu bărbații. Dar dacă suntem egali, de ce e bine că Alexa nu a lovit-o? Adică suntem egali, dar nu suntem. Bărbatul de ce să nu o lovească?

Creștinește era s-o iei și s-o tunzi. Ca să nu se mai trezească femeile ca să bată bărbații. Nu se poate așa ceva! Eu o simpatizam pe Ana, dar acum nu mai pot să mă comport la fel cu ea. 

Eu vorbesc despre o situația generală, despre un bărbat care a bătut o femeie. Nu vorbesc de Ana. Nu sunt că ăia cărora le e frică să spună ceva. Trebuie să-mi dau cu părere, nu mă ascund. 

Cum adică o femeie bate un bărbat și el nu spune nimic? Problema e la Alexa, nu la Ana. Ea nu are nicio vină, nicio problemă. Alexa are o problemă mai mare ca Ana. Din cauza lui a fost bătut. Crezi că Ana îndrăznește să mă bată pe mine? Păi o iau, o tund, o tăvălesc și îi rup mâna”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

MM Stoica a ironizat bătaia încasată de antrenorul Astrei » Ce gest a făcut la meciul de la Pitești

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Iulie 2019, 18:03

CIOBANE TU NU BATI NICI O MUSCA,LAS O MAI MOALE STAI DOAR CU BODYGUARZII DUPA TINE,ORICUM AI DREPTATE IN CE SPUI CU TUNSUL FEMEII :))

bigbolo
bigbolo  •  15 Iulie 2019, 17:53

Cred ca e prima data in viata lui cand Becali spune ceva coerent, iar voi, pescarii de la gsp, ii dati cu derapajul...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Iulie 2019, 17:18
Postat de ipsilante pe 15 Iulie 2019, 15:34

Carentele majore in educatie, setea nesabuita dupa bani, lipsa bunului simt si dorinta de a tine mereu primul rand al ziarelor de scandal, fac din asa-zisa impresara, o bisnitara de suflete, fara scrupule. M-a impietrit scena prin care a distrus cariera unui antrenor tanar intr-o clipa, dar si mai socanta mi s-a parut atitudinea ei de dupa. Cu tupeu de "***", duduia era suparata pe toata lumea care n-a digerat iesirea ei ***, afirmand ca asta e Romania! Da, poate chiar asa e: fara *** de teapa ei, Romania chiar ar putea arata mult mai bine. Eu spun un singur lucru: cine va mai apela la aceasta creatura ***, sa fie considerat de aceeasi teapa si sa primeasca, in aceesi masura, oprobiul public. Cat timp aerul din acesta tara va fi otravit de astfel de *** nocive, speranta intr-o viata normala, va ramane doar la stadiul de deziderat. Forza Stiinta!

Creaturi de teapa ei nu ar exista, dacă nu ar fi bărbați complet *** care să le promoveze, aprecieze, iubească. Marea vină e a bărbaților: inculți, stupizi, cufundați în vicii, fără coloană, fără bărbăție. Niște nimeni in drum, salivând din belșug la vederea altor femei- nimeni în drum.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close