FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT

Dan Alexa, bătut de Anamaria Prodan // MM Stoica a ironizat bătaia încasată de antrenorul Astrei » Ce gest a făcut la meciul de la Pitești

Captură TV Digi Sport
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2019 22:45

Mihai Stoica a ironizat incidentul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, în care antrenorul Astrei a luat o palmă de la impresar.

Directorul sportiv al FCSB, prezent la meciul roș-albaștrilor de la Pitești, cu Hermannstadt (Detalii AICI), a glumit cu un cameraman TV Digi Sport, gesticulând ca și cum ar da un pumn, aluzie la lovitura încasată de Alexa.

MM Stoica este cel care s-a opus venirii lui Dan Alexa la FCSB în iarnă și în această vară.

Vezi AICI detalii despre meciul FCSB - Hermannstadt!

CUM A EXPLICAT ANAMARIA

„A fost o reacție copilărească. Greșeala mea e că reacționez la impuls. A fost o discuție despre două transferuri nereușite. M-am enervat foarte tare și m-am aprins. Dan niciodată nu ar da într-o femeie, de asta nu a ripostat.

Astea sunt niște prejudecăți și niște prostii. Nu se aștepta să am o asemenea reacție. E greșeala mea, mi-o asum. Nu trebuia să fac asta, indiferent de câți nervi aș fi avut. Am de lucrat la asta.

Nu știu de ce s-a înverșunat toată lumea. Toată lumea, în loc să vorbească despre Halep, vorbea despre mine. A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru România! Nu este o mândrie pentru mine sau pentru noi ca popor că am rivalizat cu așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Vezi AICI imaginile incredibile cu lovitura primită de Alexa!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  16 Iulie 2019, 13:06
Postat de ray51 pe 15 Iulie 2019, 14:30

Individa asta nu are mai mult de 3 reguli pe care sa le respecte. Daca-s mai mult de 3, o apuca transpiratia si da cu pumnul. Fereasca sfantul sa n-o 'multumesti'. Reghe stie!

Ai mai vazut oltean(ca) sa aiba reguli?

1500744200249107
Marius Cristian  •  15 Iulie 2019, 15:52

Cam mult teatru in sport ! Dar doua piese in aceeasi zi, parca e cam mult ! Nici nu stiu cine a lovit mai bine ( Rodanca sau Alep ) sau cine a incasat mai bine ( Alexia sau Serenada ) ...

ray51
ray51  •  15 Iulie 2019, 14:30

Individa asta nu are mai mult de 3 reguli pe care sa le respecte. Daca-s mai mult de 3, o apuca transpiratia si da cu pumnul. Fereasca sfantul sa n-o 'multumesti'. Reghe stie!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează