FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GRASSHOPPER, AZI, 20:45, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali despre interzicerea lui MM: "A fost o neînţelegere cu Argăseală"

Gigi Becali, Becali, Steaua
Gigi Becali, Becali, Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Gigi Becali, patronul Stelei, spune că îi va acorda bilete lui Meme Stoica pentru meciul cu Grasshopper, după ce fostul manager al Unirii Urziceni spuse că a fost interzis în Ghencea de conducere la meciul cu Victoria Brăneşti.

"Ce am avut, ce n-am avut cu Meme, oricum l-am iertat. El e om de fotbal şi trebuie să îl laşi să intre la meci. Duşmănia nu mă caracterizează pe mine.

Dacă nu-l iert pe Meme Stoica, atunci l-am minţit pe Dumnezeu. Acum dau ordin să i se dea bilete lui Meme. Probabil că e o răutate a lui Valeriu Argăseală", a spus Gigi Becali la GSP TV.

"Am vorbit cu Argăseală şi i-am spus că n-ai cum să nu îi dai bilete lui Meme. Iar el mi-a zis că nu e adevărat că n-a vrut să îi dea, ci a fost o neînţelegere. Meme voia la o lojă, dar nu mai erau bilete acolo şi pînă să îi spună că îi dă bilete în altă parte, el a închis telefonul. La loja 17 l-am mutat pe Giovanni, pentru că din loja lui se filmează. A fost o neînţelegere", a adăugat acesta ulterior la Contraatac.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
suporter_adevarat
suporter_adevarat  •  23 August 2010, 15:09

@ian_wright: Esti penibil. Indiferent ce culori iubesti, sa spui o asemenea enormitate, e o dovada a lipsei de educatie, cultura si civilizatie, fie ea si fotbalistica. Vai de capul tau ca sa zic asa

suporter_adevarat
suporter_adevarat  •  23 August 2010, 15:09

Esti penibil. Indiferent ce culori iubesti, sa spui o asemenea enormitate, e o dovada a lipsei de educatie, cultura si civilizatie, fie ea si fotbalistica. Vai de capul tau ca sa zic asa.

zeidas
zeidas  •  19 August 2010, 19:48

Argaseala intelege mai greu ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează