FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-0

Gigi Becali, despre victoria cu Dunărea Călărași: "De ce dădeam minge lungă? De ce să am emoții?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 23:17

Gigi Becali a vorbit "la cald" după victoria, 2-0, la Voluntari, cu Dunărea Călărași. Finanțatorul FCSB s-a ferit să-și critice excesiv echipa, apreciind rezultatul, dar tot a găsit aspecte în joc care nu i-au convenit. 

"N-am tremurat cu ei. Dar aveam 2-0, de ce dădeam minge lungă? Trebuia să pasăm. De ce să am emoții? Ați văzut bara aia! Pasează, mă, ține mingea la tine. 

Oricum, dacă aduni ocaziile ajungi la 7-1 pentru noi.

Nu știu de ce a fost schimbat Tănase, întrebați-l pe Dică. A câștigat echipa cu 2-0, nu critic pe nimeni. Asta vreau de la echipa asta, ocazii multe, goluri. Avem acum meciuri cu Chiajna și Sibiu, trebuie goluri multe", a declarat Becali la plecarea de la stadion. 

 Înaintea partidei, Becali amenințase că va face scandal dacă FCSB nu câștigă azi la o diferență mai mare de două goluri. 

 

 Citește și: FCSB - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-0 // VIDEO+FOTO Ispas, "copiuţa" lui Dică la examen » Antrenorul roș-albaștrilor a trecut primul test în faţa lui Becali, ajutat din plin şi de fundaşul oaspeților

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
sorindrag
sorindrag  •  24 Septembrie 2018, 08:14

eu cred ca de frica sa nu se faca de ras jiji a umblat un pic la niste jucatori care joaca pe 2kg de scrumbii de dunare de meci, in sensul ca le-a promis ca-i aduce la fcsb-ul lui

krokoi
krokoi  •  24 Septembrie 2018, 07:57

astia habar nu au ce joaca. nu vine nimeni la primire, nu le zice nimeni. ei dau pasa pe sus pentru ca nu au cui sa paseze mingea. ce jena de fotbal, ce mizerie de echipa, antrenor si manager.

gicab
gicab  •  24 Septembrie 2018, 06:30

Așteptăm marele scandal promis de gg... au bătut doar cu 2-0

Vezi toate comentariile (13)
Comentează