LIGA 1  ·  FCSB

Gigi Becali, dezvăluire incredibilă cu Gabi Tamaș: „S-a îmbătat și a făcut scandal în cantonament! L-am iertat și mi-a pierdut titlul!”

Gabi Tamas
Gabi Tamas

Marti, 05 Februarie 2019

Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că nu va mai accepta acte de indisciplină la echipă și a povestit un episod controversat cu Gabi Tamaș din cantonamentul echipei.

„Gabi Tamaș e un băiat extraordinar, dar am pierdut campionatul din cauza lui. A făcut scandal în cantonament, s-a îmbătat și a aruncat cu țigara. Anamaria mi-a zis «Hai să-l iertăm», Reghe mi-a zis «Hai să-l iertăm». L-am iertat și am pierdut campionatul. 

De acum înainte nu se mai iartă nimic la Steaua. M-am învățat minte. Ai greșit, trebuie să plătești. Cum plătești? Te critică Becali la TV și te face praf și stai pe bancă”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

  • Gabriel Tamaș, 35 de ani, a jucat la FCSB în două rânduri: între ianuarie și august 2015 și între februarie 2016 și iulie 2017. Episodul povestit de Becali se referă la cea de-a doua perioadă, când „roș-albaștrii” au ratat titlul două sezoane la rând cu Tamaș în lot.

Gigi Becali: „La Steaua ești slujitor”

„Nu există niciodată posibilitatea ca Denis Alibec să se întoarcă la FCSB.  Niciodată în viața voastră. La Steaua nu mai vedeți jucători de acest gen. Cine nu e disciplinat nu mai calcă la Steaua. Cine face acte de indisciplină e aruncat la echipa a doua. Am făcut o greșeală și am pierdut campionatul. Și am pierdut și antrenorul. La Steaua ești slujitorul Stelei și al echipei. Nu vii tu să faci ce vrei.

Nu pot să-l las pe Alibec să fumeze și altora să le spun să nu fumeze.  Indisciplină înseamnă fumat. Nu am cum să controlez faptul că se joacă pe calculator. Acolo se pedepsesc singuri. Dacă te joci pe calculator, nu mai ai mintea limpede și greșești pe teren. Și ajungi să stai pe bancă”, a dăugat Gigi Becali.

 Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu cei care s-au vindecat de coronavirus

Libertatea

Comentarii (5)

fcsbsibklinadn  •  05 Februarie 2019, 15:21

sa fi slujitor pentru Steaua e cea mai mare onoare a unui fotbalist.

ray51  •  05 Februarie 2019, 13:59

Regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Sfintii nu traiesc printre noi. Restrictiile cauzeaza contrareactii. "Tatiţo, unde nu e moral, acolo e corupţie, şi o soţietate fără prinţipuri, va să zică că nu le are!". Educatia tine de moralitatea unei societati la un momentadat. Mama-i la munca, tata-i in spelunca, bunicii-s la tara, copiii in strada. Acesta-i tabloul.

reddogsv  •  05 Februarie 2019, 13:47

Concluzia: imbaTamas ca si Talpan sunt caini pana la moarte!

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 2

Csikszereda - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Baschet, FIBA Euro 2021

Israel - România

Digi 3
20:00 Fotbal, Liga 1

FC Botoșani - Poli Iași

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Union Berlin

Digi 4, Telekom 2
22:00 Fotbal, Premier League

Liverpool - West Ham

Eurosport
Program TV complet

Liga 1