FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO ÎN „B”

Reacție surprinzătoare a lui Gigi Becali, după ce rivala Dinamo a retrogradat: „Nici nu mă bucur!”. Nepotul său exultă: „Un vis devenit realitate!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 17:09 / Actualizat luni, 30 mai 2022 17:40

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a reacționat după ce rivala Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie. 

Latifundiarul nu s-a bucurat de eșecul rivalilor, dezvăluind că nu vrea să pună „sare pe rana” celor de la Dinamo.

Așa ceva, mai rar! Un jucător de la Dinamo a retrogradat cu toate cele trei echipe la care a jucat în acest sezon!
DINAMO
Așa ceva, mai rar! Un jucător de la Dinamo a retrogradat cu toate cele trei echipe la care a jucat în acest sezon!

„Nu am eu treabă cu Dinamo! Ce dacă sunt rivali?! A retrogradat! Şi care e problema mea?! Nici nu mă bucur, nici nu sunt supărat. De ce să mă intereseze pe mine că a retrogradat Dinamo? Spune-mi ce câştig. 

Care e avantajul meu? Şi, în plus, să pun eu sare pe rană la oameni?! E treaba suporterilor că se bucură! Dar pun eu sare pe rana celor de la Dinamo?”, a declarat Gigi Becali potrivit as.ro.

Nepotul său a exultat de fericire

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, cel care a fost implicat într-un scandal la meciul dintre FCSB și CSU Craiova, pierdut de roș-albaștrii pe Arena Națională, scor 0-2, când a bătut un spectator, s-a bucurat enorm de retrogradarea rivalilor.

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, Lucian a spus că retrogradarea roș-albilor este un vis devenit realitate.

„Un vis devenit realitate! Dinamo-n B, înainte de toate! Bucurie mai mare nici că se poate! Nu pot să-mi exprim bucuria îndeajuns pentru această retrogradare istorică, îmi vine să ies la Universitate să sărbătoresc. Dinamo-n B pentru steliști aduce o satisfacție imensă. La Mulți Mulți ani în B. DDB în B!”, a scris Lucian Becali.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 30 mai » Cât de repede va reveni Dinamo în prima ligă?

Citește alte știri despre Dinamo:

Amenzi de aproape 30.000 de lei și cinci fapte de natură penală la Dinamo - U Cluj
DINAMO - U CLUJ 1-1
Amenzi de aproape 30.000 de lei și cinci fapte de natură penală la Dinamo - U Cluj
Aniversare de coșmar pentru DDB » La fix 4 ani de la lansarea programului socios, Dinamo a retrogradat în premieră!
DINAMO
Aniversare de coșmar pentru DDB » La fix 4 ani de la lansarea programului socios, Dinamo a retrogradat în premieră!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
pErsanu02
pErsanu02  •  31 Mai 2022, 13:36

E o bucurie chiar si pentru unii suporteri ai lui Dinamo si iti si zic de ce. Dinamo poate renaste doar daca ajunge la faliment. De atatia ani se tot chinuie sa vanda Dinamo pe un leu si nu a venit nimeni cu cravata , au venit doar bisnitari de la camatari pana la milionarii fara cravata din Spania. Daca ajunge in faliment si o iau de la 0 ca Rapidul atunci are sanse ca pana e gata stadionul daca totusi se va incepe lucrarile , sa ajunga in liga 1 cu sponsori noi si patroni de cuvant , asa cum deocamdata s-a intamplat la Rapid. Da in mod normal nimeni nu are de castigat daca Dinamo ajungea in PLAY OFF. Dar an de an nu a facut nimic doar sa se zbata cu fel si fel de antrenori si jucatori . . . Deci despre ce televiziuni vorbim si media spectatorilor ??? Pai U CLUj va compensa la orice capitol ba din contra , nu vom mai vedea mizeria aia de teren din groapa sau pe unde ar fi jucat ei ca pe Arena nu ar fi jucat sigur la ce banuti au . Rapid-ul daca nu cadea sa nu ai impresia vreodata ca ajungeau la performanta de a se bate la playoff sau sa aiba asemenea oameni in conducere , pentru ca totul era putred , la fel ca la Dinamo. Acum a aparut o datorie la Rapid , doar ca pare ciudat , ca datoria este de la vechiul rapid care activa in liga 1 :) care a intrat in faliment si astia cer banii de la proprietarii noi , alta societate , alti oameni ... in fine , foarte bine ca Dinamo a retrogradat , poate se vor cizela suporterii pana la reintrarea in liga 1.

vraca56
vraca56  •  31 Mai 2022, 13:14

oare și familia și-o evaluaeza în bani? pai dacă are o ruda în Borcea care suferă ar trebui și el sa ii fie alături cel Putin din suflet. dar are cumva printul *** suflet? nu ani văzut cum arunca cu banii la săraci? a făcut și bine ca are de unde. cum o fi cine nu o sa mai aibă. sunt și eu convins ca "***" ca îl voi vedea în sapa de lemn și multe alte nenorociri. și nu ca vreau eu dar sa nu uite cum a fost încercat IOV și atunci cel Putin din bun simt trebuia sa aibă o mică lacrima ca doar a fost dinamovist. dar cine cartoful ajunge portocala uita de starea de barabule. tare rău și neuronlesms ești omule. dai cu o mina și iei cu alta. ești departe de credință. ideea de bun simt și lipsa de Rușine face diferența dintre un pr((((((fost și un deștept. Sti dece parte ești nu? eu sunt departe de România ta pe care eu nu o recunosc av ind în suflet o alta Românie. Pe cine erai fecior eu primeam cadouri dosare de la Secu... mi-e sila de voi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balderis
balderis  •  31 Mai 2022, 08:52

Unii sunt de o prostie incredibilă ! Păi nu-i nici un avantaj pentru nimeni , că a căzut dinamo în B . Nici media spectatorilor , nici motivația echipelor , sau adrenalina suporterilor . Pentru noi , rapidiștii , căderea lui dinamo , nu este un motiv de satisfacție !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează