FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali e aproape de primul transfer al iernii: "Îl știm, îl luăm, e de la noi din campionat"

Rus, în stânga, în duel cu Bărbuț la un meci CS U Craiova - Sepsi
Rus, în stânga, în duel cu Bărbuț la un meci CS U Craiova - Sepsi

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 18:35

Gigi Becali a anunțat că FCSB se află foarte aproape de a rezolva transferul unui fundaș. Nu a dezvăluit numele, însă acesta poate fi Adrian Rus, stoperul de 22 de ani de la Sepsi despre care Gazeta a scris azi că e prioritatea roș-albaștrilor. 

Totodată, finanțatorul FCSB a spus și că pista Alex Pașcanu (20 de ani) rămâne de actualitate. 

”O să luăm un mijlocaș, un atacant și un fundaș. Vom lua sigur 3-4 jucători. Fundașul îl știm, îl luăm, e de la noi din campionat. Nu pot să vă spun numele lui. Nu mai știu dacă ne-am înțeles.

Nu vă zic, nu pot să vi-l zic. Joacă în Liga 1, nu vă zic mai mult. MM mi-a zis de el, eu îl văzusem acum câteva luni. Am vorbit și cu impresarul jucătorului. 

Nu este Pașcanu, dar ne mai gândim și la el. Cum să nu mă gândesc, când e titular la naționala U21?". 

Internațional de tineret, Rus evoluează la Sepsi, însă drepturile asupra transferului său sunt deținute de Puskas Akademia, un club din Ungaria, un fel de Viitorul din țara vecină. Maghiarii vor în jurul a 250.000 de euro pentru stoper. 

Citește și: EXCLUSIV Ținta principală a lui Becali » Jucătorul din Liga 1 dorit neapărat la FCSB

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
talpan_terminator
talpan_terminator  •  27 Noiembrie 2018, 22:26
Postat de Ovidiu Pop pe 27 Noiembrie 2018, 19:21

Da, este incredibil ciobanul vostru, doar ca el nu are Steaua, nu are palmares, nu are stadion, si nu are nici creier.

Fotbal Club FCSB nu au stadion, nu au identitate, nu au brand, strategie zero.. Însă au procese, acuzații de impostura, investigați pt dopaj, trucaje. Tot ce e din sfera ilegalităților e sinonim cu ei. Tot ce ține de performanță, profesionalism și viziune reprezintă opusul FîCîSîBî-ului.

minell73
minell73  •  27 Noiembrie 2018, 20:42
Postat de Radu Fifea pe 27 Noiembrie 2018, 19:24

Spre surprindere ta, UEFA spune ca FCSB = Steaua, iar palmaresul este la FCSB, continuatoarei echipei infiintate in 1947. Hai scoate unghia din gat ca faci buba!

Chiftea, vrei sa te ozonificam cu totii?

minell73
minell73  •  27 Noiembrie 2018, 20:33
Postat de calinescu_ pe 27 Noiembrie 2018, 19:59

E MAI BUN DECAT CHIRICHES SI GARDOS LA UN LOC ....!!!! DACA-L OZONIFICA IL VINDE LA CELSEA ...!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

De data asta or sa le dea supozitoare pe cale bucala.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează