FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali e categoric: Carlos Fortes nu mai e o țintă pentru FCSB!

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 21:05

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, atacantul Ioan Hora, 30 de ani, va semna cu FCSB. 

După această mutare, transferul atacantului portughez Carlos Fortes, 24 de ani, de la Gaz Metan, are șanse infime să se mai realizeze. „Ce fac acum? Iau toți atacanții?”, a declarat Gigi Becali pentru sportro.

Astfel, pentru restul sezonului, FCSB va avea 3 atacanți: Raul Rusescu, Harlem  Gnohere și Ioan Hora.

Pentru împrumutul lui Carlos Fortes, Gigi Becali oferise 30.000 de euro. În vară, Gaz Metan urma să primească 300.000 de euro pentru transferul definitiv. 

Citește și:

EXCLUSIV Detaliile contractului lui Hora la FCSB: ce salariu va primi + pe ce perioadă semnează » Nu prinde primul „11” la contracte

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  20 Ianuarie 2019, 12:51

Da, da ,,multpreacinstitule enoriaș,, de fapt infractor cu acte în regulă !! Mai ,,buni,, sunt strugurii culeși de jos pe care-i culegi ușor(ieftin) pe care alții nu-i doresc, decât ăia buni și productivi care nu te bagă-n seamă !! Ai grijă s-ar putea ca și ăia pe care-i iei cu ,,ușurica,, să-ți zică PAS !!!

wishmaster
wishmaster  •  20 Ianuarie 2019, 12:48
Postat de Romeo Daniel pe 20 Ianuarie 2019, 10:09

Auzi tata....a dat Gigi termen 2 zile :-))) Pai du-te ma si tu ala cu termenul la PIATA si zi unuia care da cartofii cu 3 lei ca tu vrei cu 2 lei si ca astepti raspuns 2 zile :-))) Cine *** este 'interlopul'asta d Becali ? Chiar asa am ajuns sa dam ora in tara dupa cum vrea Becali? Din cauza lui nu ma mai uit la meciuri(si sunt stelist)...de fapt nici nu mai stiu cu cine tin...in halul asta am ajuns noi stelistii....ba vrem armata,ba FCSB dar fara Becali...dar nu mai are mult....stai sa ia Mitica si la recurs cu executare sa vezi cati trage dupa el(asta vomita tot ca asa a fost invatat la securitate)....si Becali este in top 3......asta este singura sansa ca FCSB sa mai castige campionatul. Chiar nu observa nimeni ca,atata timp cat a stat asta la chisoare au castigat 3 campionate si de 3 ani de cand este liber .. nimic? Au facut afacrea vietii :-))) Auzi tu....HORA :-))) Asta nu a facut fata intr-un campionat mai slab decat cel romanesc dar este ce lipsea :-))) Pai mai bine revin Tudorie sau Claudiu Raducanu :-)) Acum sa fim seriosi,era normal sa nu mai poata transfera dupa 3 ani de seceta. Pai nu ai performante sau participari in Europa nu ai bani...

stai bre liniștit, că-ți crapă vreo vena și mori ca prostu' de grija lui Jiji! :D

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  20 Ianuarie 2019, 11:13

Vulpea cand nu ajuns la struguri a zis ca-s acri! *** asta la care gsp se uita ca la un oracol da ultimatumuri de parca la usa grajdului unde-i dorm oile stau fotbalistii *** Desteptarea! fcsb nu este Steaua si prin urmare se refuza, mai putin de cei trimisi la oierit (a se citi aiurit) de Hagi sau Iftime, furnizorii ciobanului din Pipera. Ce lovitura! Deci, post si rugaciune!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează