FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali e pistol cu apă! Florentin Matei povestește o întâmplare incredibilă cu fostul patron: "Ne zicea să nu ne mai uităm la femei la televizor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 18:45

Florentin Matei (25 de ani) a ajuns la FCSB în această iarnă, fiind dorit foarte mult de patronul roș-albaștrilor.

Mijlocașul a vorbit la o televiziune ucraineană despre momentele inedite trăite pe când juca la Volyn Luțk, unde patron și antrenor era Vitali Kvarțiani, un tip recunoscut pentru caracterul său temperamental.

"Prima dată m-am speriat. Jucam împotriva echipei secunde, ei jucau 14, noi doar 10, după minutul 20 eram terminați. Plus că urla în timpul meciurilor, credeam că ne ia la bătaie. Îmi ziceau colegii să mă calmez, că așa e mereu.

Apoi s-a obișnuit cu mine. A schimbat jocul pe care nu-l înțelegeam, cu mingi lungi, și a început să aducă fotbaliști mai mici, tehnici. Lua o foaie și-mi desena: uite, așa trebuie să driblezi, așa, așa, după care dai gol. Kvarțiani ne zicea să nu ne uităm la femei la televizor, să mai vedem și noi un film cu Chuck Norris, Van Damme", a declarat Florentin Matei, conform Fanatik.

Trei ani a jucat Matei la Volyn Luțk, apoi în 2016 a ajuns la Rijeka.

54 de meciuri a jucat Matei pentru Volyn Luțk în campionatul Ucrainei

Citește și:

EXCLUSIV Fotbalistul dorit de Mihai Teja e pregătit de aventura la FCSB: "Nu mi-ar fi teamă de Gigi!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  06 Ianuarie 2019, 21:35
Postat de mioriticul pe 06 Ianuarie 2019, 20:01

Citat din „superdocumentarul“ lui Lutac cu privire la acest „Messi“ becalifer: îl lasă pe român să își descrie ascensiunea: [perioada Steaua:] n-am prins decât 2 meciuri ... [Cesena:] Italia nu era pentru mine... [China:] asta nu e pentru mine... [Dnipro:] acolo erau o grămadă de probleme ...[despre antrenamente:] după minutul 20 eram terminați ...[despre timpul liber: ] "Kvarțiani ne zicea să nu ne uităm la femei la televizor, să mai vedem și noi un film cu Chuck Norris, Van Damme“

E perfect pt beleaua FC FCSB. :)))

aress123
aress123  •  06 Ianuarie 2019, 20:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Atata poate asta. Repeta aceasi placa de pe vremea cand era nebraska...hitman. Poate sa-si puna la nick si Papa Pius ca tot il recunosti.

aress123
aress123  •  06 Ianuarie 2019, 20:29
Postat de herman25 pe 06 Ianuarie 2019, 20:11

Esti prost pe langa agramat....te-ai procopsit cu de toate.

Tu esti definitia perfecta a unui *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează