FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali e supărat că relansarea Stelei e pusă pe seama lui Piţi şi a jucătorilor: "Eu chiar n-am nici un merit?"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2010 00:00

"Lui Gigi Becali nu-i convine deloc această imagine, conform căreia Piţurcă i-a închis gura, face tot în club şi are toate meritele pentru cum arată echipa" a fost declaraţia lui Mircea Sandu la Fanatik Show. Poziţia "Naşului" a fost confirmată ieri chiar de patronul Stelei.

"Eu recunosc că dacă se va cîştiga titlul, meritul principal va fi al lui Piţurcă şi al jucătorilor. Nimic de zis! Totuşi, eu nu am chiar nici un merit? Păi, eu zic că am, că pînă la urmă eu l-am adus pe Piţurcă şi tot eu am investit atîţia bani în plină criză financiară pentru a aduce toţi jucătorii pe care i-am adus", a spus Becali.

Ideea patronului din Ghencea e susţinută şi de un alt personaj important din fotbalul românesc, Dumitru Dragomir, bun prieten cu Victor Piţurcă: "Deocamdată, ce s-a făcut la Steaua în această vară s-a făcut pe banii lui Becali, aşa că tot ce e acolo e creaţia lui şi punct".

"Cine crede că Piţurcă e patronul lui Becali înseamnă că nu s-a desprins de comunism. Astea sînt basme, Becali e patron, Piţurcă e angajat, asta e relaţia acolo, vă spun eu"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

I-a reproşat că le-a răspuns fanilor
Gigi Becali şi Victor Piţurcă s-au întîlnit ieri, iar antrenorul i-a spus că n-a procedat corect faţă de fani. "Mi-a zis că nu trebuia să le răspund, că trebuia să zic că a fost o atmosferă deosebită şi gata", a spus Becali. "Cum să se ducă Piţurcă să-l certe pe Gigi că vorbeşte de suporteri? Nu s-a născut persoana care să-l certe pe Becali. Că i-a zis aşa, ca o părere, că n-a procedat bine, asta da, dar nu că angajatul îşi ceartă patronul", a completat Dumitru Dragomir.

Piţi despre arbitrajul contra Craiovei
Gigi Becali a dezvăluit cum a comentat Piţurcă arbitrajul de la meciul cu Craiova. "Mi-a spus că nu e ofsaid la acel gol marcat de Mihai Costea, dar că arbitrul trebuia să fluiere fault în atac la golul lui Iliev, care în săritură s-a urcat pe Geraldo şi l-a împiedicat să joace", a declarat Becali.

Neculaie: "Onicaş, hai la mine strungar!"
Patronul lui FC Braşov, Ioan Neculaie, a prefaţat meciul cu Steaua, de sîmbătă seara. "Sincer, am emoţii, dar Steaua nu e invincibilă, aşa cum nu e nici o echipă din lume. Ce se spune cu tiki-taka e o mare prostie. Dacă mi-e frică de arbitri? Nu, deloc, deşi asistentului Onicaş i-aş propune să se facă strungar, chiar am cîteva locuri libere la uzină", a declarat Neculaie.

Golanski a ajuns în Siberia
Fostul fundaş dreapta al Stelei, Pawel Golanski, a semnat cu gruparea rusă Tom Tomsk, locul 7 în prima ligă după 15 etape. Oraşul se află în nord-estul Rusiei, în Siberia, acolo unde iarna temperaturile ajung chiar şi la -45 de grade. "Am fost deja la Tomsk, nu mă sperie gîndul că voi locui în Siberia, chiar dacă din noiembrie va începe o iarna grea! Mă voi obişnui şi cu frigul!", a declarat Golanski. El va cîştiga 300.000 de euro pe an, dublu faţă de cît avea în Ghencea.

- Dumitru Dragomir despre greşeala de arbitraj care i-a permis Stelei să o bată pe Craiova: "Titlul nu-l cîştigi doar pe teren, ci şi prin influenţe şi arbitraje".
- Conducerea lui FC Braşov a stabilit preţurile biletelor la meciul cu Steaua: 25 lei - peluze şi tribuna a II-a, 30 lei - tribuna I, 40 de lei - tribuna 0.
- Săptămîna viitoare, echipe de copii ale Stelei vor participa la Braşov la turneul Braşov Junior's Cup. Printre adversarele roş-albaştrilor se vor afla Villarreal CF, West Bromwich Albion, FC Eto Gyor, Celta Vigo sau Espanyol.
- Steaua va intra astăzi în cantonament, la stadion, iar mîine după prînz echipa va pleca la Braşov pentru meciul de sîmbătă seara, ora 21:00, în direct pe DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (64)
liviuemil
liviuemil  •  06 August 2010, 00:56

Nimeni nu-ti contesta faptul ca tu l-ai adus pe Piturca si cu siguranta nimeni nu-ti v-a face vreun repros daca nu ai mai face comentarii pina la finalul campionatului.Atunci poti sa-ti asumi toate meritele chiar si in cazul in care vom cistiga campionatul

yocowner
yocowner  •  05 August 2010, 20:39

@ cbarcuta: atunci fa dragoste pe mersul trenurilor...sau cu vreo sina de tren. tu in fata , ea in spate

miezu.
miezu.  •  05 August 2010, 20:20

lasa-l ma zidan sa scrie si el , daca despre cfr cluj nu scrie niciunde pe situl asta..... ce sa faca si el :)))))

Vezi toate comentariile (64)
Comentează