FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali e tranșant: "N-am nevoie să ia campionate, vreau altceva" » Motivul pentru care se teme de Dinamo + "Dacă ne scoate Rudar, luăm sacoșa și plecăm acasă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 20:18

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, mizează totul pe calificarea echipei în grupele Europa League și o dă drept contraexemplu pe campioana CFR Cluj, care a pierdut cu Malmo, 0-1, la debutul în preliminariile Ligii. 

"Ați ajuns la concluzia mea. Pentru ce să câștigăm campionate dacă nu facem nimic în Europa? Asta e filosofia mea. Pe mine mă interesează Europa League și Champions League, n-am nevoie de campionate. În Europa League, dacă nu ești cap de serie, dai de urangutani, de balauri care se joacă cu tine. Cel mai deștept e Rotaru de la Craiova. E băiat deștept, știe că nu se califică, de ce să nu ia milioane pe jucători?

Dacă Dică reușește calificarea în Europa League, nu e cel mai bun antrenor?I-am spus lui Dică: «Eu mai declar nebunii după meciuri, nu te lua după ce spun atunci!». Sunt jucătorii noștri, sunt valoroși, ne bazăm pe ei și trebuie să-i apăr. Despre sistem, și Dică a ajuns la concluzia asta, că trebuie schimbat", a declarat Becali.

"Mi-e teamă de Dinamo"

Becali a declarat că nu se teme de "dubla" cu Rudar Velenje din turul II al preliminariilor Europa League. În schimb, latifundiarul e circumspect înaintea derby-ului cu Dinamo de duminică.

"Dinamo e singura echipă de care ne e teamă. Nu mai contează ce jucători are Dinamo, e ambiție mare acolo. Mi-e teamă de Dinamo.

De Rudar Velenje nu mi-e teamă. Dacă nu-i scoatem și ne temem de Rudar, ar trebui să ne luăm sacoșa, să strângem lucrurile și să plecăm acasă", a declarat Becali, la TV Digi Sport.

  • Rudar Velenje - FCSB se joacă joi, de la ora 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Prima TV. Derby de România e duminică, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro. 

"Malmo pasa ca Barcelona cu CFR Cluj, pasa printre jaloane. Știți ce e trist? Malmo nu e o echipă foarte periculoasă în atac. E greu să bată CFR în retur. Dacă Malmo a pasat așa la Cluj, vă dați seama cum va pasa în returul din Suedia?"
Gigi Becali

Citește și: Alibec pleacă de la FCSB tot în Liga 1 » Gigi Becali a făcut marele anunț: "Mâine e dat. De ce să nu se ducă acolo?"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1763887750508605
Calin Francu  •  26 Iulie 2018, 08:20

Numai timpenii Cfr va bate la Malmo o sa vedeti aia e echipa slaba numai ca cfr a jucat slab altfel nu cistigau. Si oricum cfr joaca mai bine in deplasare . Asta ca aia pasau e vrajeala au cistigat cu noroc.o sa vedeti ce spune Becali sint povesti.

ffdp
ffdp  •  26 Iulie 2018, 01:20
Postat de Abigail Laslas pe 25 Iulie 2018, 23:14

hai ma, Rudar, vedeta lor a venit la Hermannstadt si e rezerva. Ce, suntem Cluj, sa ne bata nimeni-n drum?

Ai uitat de salam de sibiu si puii de la iasi .....nimeni in drum sunteti voi de la fcsb ....singura echipa din liga 1 care " joaca in drum " ...pentru ca nu au stadion ....steaua aveam templu ...voi ???? Caruța cabrio

1198766430181192
Abigail Laslas  •  25 Iulie 2018, 23:14

hai ma, Rudar, vedeta lor a venit la Hermannstadt si e rezerva. Ce, suntem Cluj, sa ne bata nimeni-n drum?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează