FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îi jignește pe arbitri: „Dracii le-au întunecat mintea!” + „Știți ce mi-a spus duhovnicul lui Edi Iordănescu despre el?”

Gigi Becali a continuat războiul cu CFR Cluj și arbitrii
Gigi Becali a continuat războiul cu CFR Cluj și arbitrii

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 12:10 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 13:26

Gigi Becali (62 de ani), patronul de la FCSB, a avut o reacție furibundă la adresa arbitrajelor din Liga 1. Istvan Kovacs și Iulian Călin, „centralul” care le-a refuzat roș-albaștrilor un penalty în remiza cu Sepsi (1-1), au fost principalii vizați de latifundiar.

Cu două zile înaintea Supercupei dintre FCSB și CFR Cluj, finanțatorul roș-albaștrilor a lansat câteva jigniri deosebit de dure la adresa arbitrilor. Becalinu l-a menajat nici pe Edi Iordănescu, tehnicianul „feroviarilor”, cu care se află de zile întregi într-un ascuțit conflict de la distanță.

Gigi BecalI: „Dracii le-au întunecat mintea arbitrilor”

„Ce spunea domnul Edi Iordănescu? Spunea că a preluat CFR Cluj la șase puncte și a recuperat cinci? Nu a recuperat cinci. A recuperat și Istvan Kovacs, care nu ne-a dat penalty! Nu mai aveam nevoie să vorbesc, dar trebuie să-i răspund. Îi propun lui Edi Iordănescu să facă propuneri antrenorilor. Propune-le antrenorilor, nu proprietarilor. Eu sunt proprietar. Ce facem? Facem un arbitraj care să-ți placă ție? 

Mai propun o chestie. Dacă lui Tănase îi rup picioarele prin careu, să nu dea penalty ca să ia CFR Cluj titlul! Acesta este adevărul! Nu cred că de vină sunt arbitrii! Dracii i-au întunecat mintea lui Istvan Kovacs. La fel, dracii i-au întunecat mintea lui Iulian Călin. Doar dracii pot fac așa ceva. Eu nu am văzut așa ceva de când mama m-a făcut. Dacă FCSB era arbitrată corect, avem vreo 15 puncte în plus față de tine, Edi! Dracii din mintea arbitrilor le-au recuperat punctele. Dacă Istvan Kovacs e om, nu putea face așa ceva! 

Dracii i-au înnebunit capul și mintea! Doar un drac poate gândi așa ceva, doar ei gândesc lucrurile invers. Arbitrii mai greșeau, dar eu acum lupt și cu dracii. Trebuie să bag rugăciune multă pentru ca dracii să nu le întunece mintea arbitirlor. Noi, FCSB, luptăm cu echipa adversă și cu dracii”, a spus Gigi Becali, la Pro X. 

Gigi Becali: „Am vorbit cu duhovnicul lui Edi Iordănescu”

Dezvălui un secret: Edi Iordănescu face un păcat de iubire de sine. Dumnezeu nu le dă ăstora. E creștin, se spovedește, eu am vorbit cu duhovnicul lui. Știți ce mi-a spus? E curat ca lacrima, dar are un păcat: iubirea de sine. Nu urmărește pacea, vorbește de arbitri, face propuneri. Dumnezeu n-o să-i dea.
 - Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO Edi Iordănescu, răspuns pentru Gigi Becali: „Acuză-l pe Istvan Kovacs de orice, dar nu de așa ceva!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Gigi Becali, răspuns tăios pentru Edi Iordănescu: „Mi se pare o problemă tupiestă, vezi de treaba ta, antrenează echipa că eşti antrenor”

EXCLUSIV Cum s-ar putea transforma FCSB într-o fortăreață: „Dacă fac asta, pot ajunge puternici și în cupele europene!”

Programul primei etape din play-off și play-out » Când joacă FCSB, CFR Cluj, Craiova și Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
110146613198286
Gabi Simon  •  13 Aprilie 2021, 18:48

*** asta are mintea intunecata si plina de draci de *** ce e. Asta chiar daca se lauda ca se roaga tot timpul , e un fariseu curat e *** nu ai ce cere de la acest om.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  13 Aprilie 2021, 17:45

Daca si duhovnicii-(care trebuie sa respecte sfanta taina a spovedaniei),la randul lor... „se spovedesc”la Becali,va inchipuitzi cum „se spovedesc” la el „mireni”ca „ofitzerii”de la ANAD?!

1044406056039353
Mircea Trambitas  •  13 Aprilie 2021, 17:35

Da , duhovnicul nu ti- a spus si cat esti de *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close