FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Iordănescu, despre criticile lui Becali: „A fost ciudat. Dacă nu e mulțumit, să-mi spună”

Edi Iordănescu (43 de ani) a vorbit în conferința de azi și despre un posibil conflict cu Gigi Becali (63), patronul FCSB.
Edi Iordănescu (43 de ani) a vorbit în conferința de azi și despre un posibil conflict cu Gigi Becali (63), patronul FCSB.

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 17:35 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 18:21

Edi Iordănescu (43 de ani) a vorbit în conferința de azi și despre un posibil conflict cu Gigi Becali (63), patronul FCSB.

„Am fost dorit aici cu insistență, mi-au fost acceptate condițiile, s-a dorit aducerea mea, trebuie să satisfac suporterii, patronul, să-i mulțumesc și să-i răsplătesc încrederea. Drumul e lung până la titlu, adversarii sunt foarte competitivi. Nu ne va fi ușor. Am un contract, vin în fiecare zi cu multă determinare, ambiție, entuziasm. 

Dacă va veni o zi în care patronul nu va mai fi mulțumit, atunci mă va apela și vom discuta despre viitorul relației noastre. Am încredere mare în acest grup de jucători. Sunt semnale de progres pe care le primesc de la antrenamente. Cu toate astea, venim după 6 victorii, e ciudat ca după 6 victorii să vorbim despre probleme. Ce ar însemna ca echipa să piardă un joc?”, a declarat Edi Iordănescu.

Gigi Becali, patron FCSB: „Nu-mi place jocul”

Gigi Becali l-a criticat public pe Edward Iordănescu. Patronul FCSB riscă să încalce una dintre clauzele acordului cu antrenorul și îi impune să joace „cum îmi place mie”. 

Deși ultrașii din Peluza Nord au luat atitudine și i-au cerut lui Gigi Becali să nu-l mai critice public pe antrenorul Edward Iordănescu, patronul FCSB a ignorat mesajul fanilor.

Latifundiarul din Pipera a avut o nouă intervenție la TV și s-a declarat nemulțumit de cum joacă FCSB, declarând că își dorește ca echipa să aibă posesia, chiar în detrimentul victoriei. 

După două luni în care Iordănescu a avut parte de liniște, iar Becali s-a abținut să mai vorbească despre echipă, antrenorul a primit primul ordin direct în ce privește stilul de joc. 

Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordănescu: „Vreau posesie. Ăsta e ordinul meu!”

„Nu există tensiuni între Becali și Edi. Am fost întrebat dacă sunt mulțumit de joc și am spus că nu. Dacă spuneam că sunt mulțumit, aș fi mințit. Nu am avut un joc care sa-mi placă.

Pe mine mă interesează posesia, chiar dacă eu câștig. Asta am spus tuturor antrenorilor, chiar și lui Edi. Vreau să fie mingea la mine, asta e dorința mea. Nu vreau să câștig campionatul! Vreau să fie mingea la mine! Eu sunt patron, vreau să fie mingea la mine!

Eu fac fotbal și ordinul meu este să fie mingea la mine. Nu câștig meciul dar e mingea la mine? Nu mă mai interesează. Vreau 0-0, dar să fie mingea la mine. Nu vreau 1-0 și să fie mingea la adversar. Nu vreau eu așa. Care e treaba? Îmi place ce-i frumos și bun, ce-i frumos în viață. 

Dezbaterea zilei, 19 octombrie » Va rezista Edward Iordănescu la FCSB pe termen lung? » „Nu, pentru că Becali nu se va abține” vs. „Trebuie să accepte criticile și comentariile”
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea zilei, 19 octombrie » Va rezista Edward Iordănescu la FCSB pe termen lung? » „Nu, pentru că Becali nu se va abține” vs. „Trebuie să accepte criticile și comentariile”

S-a supărat și Edi, care nu a văzut emisiunea. Am spus că nu sunt mulțumit de joc, dar nu am problemă cu asta pentru că vor veni Tănase, Coman și Octavian Popescu. Ei vor face să fie mingea la mine, la noi. Cei mai importanți jucători pentru Edi sunt Tănase, Coman și Budescu. Pe lista mea, ca să jucăm ce vreau, sunt Tănase și Coman.

Dacă mingea nu va fi la mine, eu voi fi nemulțumit. Indiferent cine ar fi antrenor”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

În finalul intervenției prin telefon, Becali și-a lăudat tactica din perioada în care era și „antrenor” la FCSB: „Cu Rapid am luat bătaie, dar mingea a fost la mine. Nu am fost supărat”. 

VIDEO. Mihai Stoica: „Nu m-am vaccinat, dar atenție ce spun: mor oamenii pentru că noi greșim!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Florentin Dumitru, fostul mijlocaș de la Steaua și FCSB, în arest la domiciliu!

Valeriu Iftime îl pune la zid pe MM Stoica: „Cam ăsta e nivelul lui. E o crimă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
853246084756615
Marcel Popa  •  29 Octombrie 2021, 20:15

Cu Becali si cu carturarul Mihai Stoica nu ajungi nicaieri.Edi inca nu stie .

remarque
remarque  •  29 Octombrie 2021, 20:13

aveti 6 victorii dar fara arbitrajele penibile nu se stie deloc pe unde antrenai acum. Chiar si asa, tot o sa pici in sulita lui Becali. Te asteapta

1472465589475328
Leo Sima  •  29 Octombrie 2021, 18:53

Hai ba nea jiji *** ca va da arbitru penalty , nu mai plange

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează