FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali exultă după decizia FRF: „Dinamo și CFR Cluj se vor ruga de noi să le împrumutăm jucători”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 19:10

Federația Română de Fotbal a blocat în Comitetul Executiv revolta pe care o provocase noua regulă cu doi jucători sub 21 de ani în fiecare meci din prima ligă începând cu sezonul viitor.

Gigi Becali a declarat că, deși inițial s-a opus, decizia FRF este în favoarea lui și le va afecta pe contracandidate. FCSB are în acest moment în lot 5 jucători eligibili pentru regula U21 din sezonul viitor, fiind depășită doar de Viitorul.

„Nu am susținut niciuna dintre părți, în privința regulii cu doi jucători sub 21 de ani. La început am fost împotrivă. Am vrut să fie egalitate de șanse. Dar dacă ei vor doi jucători sub 21 de ani, am fost de acord. I-am zis lui Vali Argăseală: «Lasă așa, dacă vor să fie în avantajul nostru». Cum să se bată vreo echipă cu mine anul viitor? Eu am bani și cumpăr juniori. Am această strategie. Și, oricum, am 4-5 tineri de mare talent.

La anul Îl bag pe Andrei Vlad în poartă și al doilea jucător sub 21 de ani o să fie ales dintre Man, Coman, Oaidă sau Moruțan. Pentru mine e un avantaj. CFR, care e în luptă cu mine, nu o să aibă atâția tineri. O să împrumut jucători la alte echipe. Dinamo și CFR Cluj se vor ruga să împrumute jucători de la mine. Craiova nu, că are”, a delcarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

jucatori u21

Citește și:

FRF a blocat revolta noii reguli cu doi jucători U21 în meciurile din L1: „Descurcați-vă!” » Antrenorii vor putea înșela sistemul

Gigi Becali, autodenunț în direct la TV: „Am pariat 10.000 de euro și am luat 25.000” » Ce riscă patronul FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
thebluestlion
thebluestlion  •  17 Aprilie 2019, 23:41

Nu avem jucători ptr a dubla regula. Tabelul vorbeste de la sine...ai nevoie de 4 bunicei per club...nu există însă

geo.b.
geo.b.  •  17 Aprilie 2019, 21:23

Oare ce viseaza vrabia ? Aaaa,......imi scapa acum,a da,cred ca-i vorba de malai.

nu_au_brand_si_nici_stadion
nu_au_brand_si_nici_stadion  •  17 Aprilie 2019, 21:20

Bai Gigi, cap ai, minte iti mai trebuie! Se roaga tata mare de tine sa le dai petardele alea.. Iar visezi cum visai titlul si Liga Campionilor? :)) FC FCSB e clubul circoteca al Ligii 1.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează