FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE E gata, s-a făcut! FCSB are un nou antrenor! Informații de ultimă oră obținute de GSP.ro

Nicolae Dică și-a dat acordul să vină la FCSB
Nicolae Dică și-a dat acordul să vină la FCSB

Articol de - Publicat joi, 20 mai 2021 23:06 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 10:40

După ce a fost refuzat de Marius Șumudică, Gigi Becali s-a reorientat rapid și a dezvăluit joi seara că a început deja negocierile cu viitorul antrenor. GSP.ro a aflat că tehnicianul cu care a discutat astăzi este Nicolae Dică!

UPDATE 23:05 » Nicolae Dică și Gigi Becali au căzut de acord! Urmează prezentarea

E gata! S-a făcut! Nicolae Dică și-a dat acordul să vină la FCSB! Surse autorizate GSP asigură că afacerea s-a parafat în această seară și că fostul secund al lui Rădoi urmează să fie prezentat de Gigi Becali.

UPDATE 22:25 » Gigi Becali negociază cu Nicolae Dică

Din informațiile GSP.ro, Nicolae Dică (41 de ani) este alegerea lui Gigi Becali. Patronul FCSB negociază cu secundul lui Rădoi de la naționala României. Părțile ar putea să ajungă vineri la un acord. 

Dacă va accepta, Dică va reveni la FCSB după ce și-a dat demisia pe 23 decembrie 2018.

E gata, s-a făcut! FCSB are un nou antrenor! Informații de ultimă oră obținute de GSP.ro
Nicolae Dică ar fi la al doilea mandat pe banca echipei FCSB, foto: Imago

Ce a făcut Nicolae Dică la FCSB în primul mandat ca principal

Instalat în iunie 2017 pe banca FCSB, Dică a fost nevoit constant să suporte imixtiunea patronului la echipă. „Nick” a condus-o pe FCSB în 80 de partide, între care 46 de victorii, a terminat pe locul secund în primul sezon și s-a oprit în șaisprezecimile Europa League, echipa fiind eliminată de Lazio. 

Următorul an, Dică a lăsat-o pe FCSB cu 5 etape înainte de finalul sezonului regulat la 6 puncte distanță de CFR Cluj. FCSB nu s-a calificat în ediție 2018/19 în grupele Europa League, o contraperformanță bifată după o dublă cu Rapid Viena în play-off.

46 de victorii18 remize și 16 înfrângeri a avut Dică la FCSB

UPDATE 21:50 » Becali spune că nu-l vrea pe Prepeliță la FCSB

Întrebat de Gazeta Sporturilor despre o posibilă numire pe banca echipei a lui Andrei Prepeliță, actualul antrenor al celor de la FC Argeș, Gigi Becali a negat categoric.

„Prepeliță?! Ce Prepeliță, mă? Hai, mă, termină!” , a reacționat Becali.

UPDATE 20:45 » Gigi Becali: „Va fi un antrenor român”

Gigi Becali a dezvăluit pentru GSP.ro că a terminat negocierile cu antrenorul pe care-l dorește, urmând că mâine să aibă o nouă rundă de negocieri.

„A plecat antrenorul. Mai facem mâine o rundă! Cum să vă spun cine e? De Șumudică eram 99% sigur că e și nu am mai venit... Cum să vă spun de ăsta, cu care nici nu m-am înțeles? Va fi un antrenor român, dar nu are rost să vorbim acum”, a spus Becali pentru GSP.ro. 

Gigi Becali, prima reacție după ce a fost refuzat de Șumudică: „Mi-a cerut să-i dau afară pe ei doi. I-am zis să fie sănătos!”
FCSB
Gigi Becali, prima reacție după ce a fost refuzat de Șumudică: „Mi-a cerut să-i dau afară pe ei doi. I-am zis să fie sănătos!”

Gigi Becali s-a orientat rapid! A negociat la palat cu un nou antrenor

Patronul celor de la FCSB a spus în urmă cu puține momente că negociază cu un antrenor la palat, fără să-i dea însă numele. Omul de afaceri susține că, dacă negocierile cu tehnicianul misterior vor avea succes, el nu se va mai implica la echipă.

„Am un antrenor în fața mea, dar nu vă spun vouă cine e. Abia a venit antrenorul la discuții. Degeaba veniți aici, că am mai multe ieșiri prin care poate pleca. Vă spun ceva, după ce pun antrenorul asta, o să îmi schimb numărul de telefon. Gata. Nu mai vorbesc!  Va fi un antrenor 500%! Nu mă mai bag. Și nu doar că nu mă mai bag, ci nu mai răspund nici la telefon. Îi spun că obiectivul sunt banii și jucătorii tineri. 

Olăroiu?! El poate veni oricând pentru că m-a ajutat la greu. Dar nu e Olăroiu pentru că, dacă era el, îl anunțam deja.

Dan Petrescu? Am zis că omul care înjură nu are ce căuta la mine. Dacă nu mă înjură, negociem!

Mutu? Eu iau un antrenor care știe fotbal, care a făcut performanță, care știe fotbal cât toți, căruia îi știu ce-i poate capul. 

Edi Iordănescu poate fi cândva. E un antrenor de valoare, care a câștigat campionatul. Dar trebuie să renunțe la trufie. 

Rednic putea să fie, dar după ce a făcut la Viitorul... Să mă distrugă și pe mine? Are bani mulți și nu-i mai arde de antrenorat”, a declarat Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

VIDEO Cornel Șfaițer vorbește la GSP Live despre transferul lui Florin Ștefan: „E un jucător exploziv, poate crește la FCSB”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Cacealmaua din culise » Șumudică s-a folosit de Gigi Becali! Patronul FCSB s-a prins prea târziu: „Am auzit și eu, dar vreau să cred că n-a făcut așa ceva”

EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacție după ce a fost refuzat de Șumudică: „Mi-a cerut să-i dau afară pe ei doi. I-am zis să fie sănătos!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (353)
212615283607296
Ioan Rata  •  21 Mai 2021, 17:42

Ramurene,dulceata,gem,silvoita de gazetarie nu poate fi vorba la tne ,s-a facut!!!!!ce s-a facut??????

138672209828437
Gelu Oanca  •  21 Mai 2021, 13:41

*** Nu este adevarat, Dica nu merge la CIOBAN.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  21 Mai 2021, 12:37

si azi dica nu mai vine!ha ha ha

Vezi toate comentariile (353)
Comentează