FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marius Șumudică și-a anunțat decizia în direct: „Nu există nicio variantă să vin la FCSB! Gigi Becali nu a acceptat cerința mea”

Marius Șumudică o refuză pe FCSB
Marius Șumudică o refuză pe FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 18:35 / Actualizat joi, 20 mai 2021 19:42

Gigi Becali și Marius Șumudică (50 de ani) au discutat o posibilă venire a antrenorului la FCSB, însă așa-zisul acord a fost rupt după nici 24 de ore. Antrenorul spune că e exclus să îi preia pe roș-albaștri și oferă ca motiv faptul că Gigi nu i-a acceptat colaboratorii din staff-ul tehnic.

Patronul roș-albaștrilor era sigur în această dimineață că mutarea se va face în zilele viitoare, în timp ce tehnicianul a cerut azi câteva zile pentru a se gândi și pentru a se consulta cu cei din staff-ul său înainte de a lua o decizie. Ulterior, Marius Șumudică și-a scurtat deadline-ul și a revenit în această seară cu răspunsul final. 

Marius Șumudică o refuză pe FCSB: „Nu vreau să stric prietenia cu Gigi Becali”

„Eu sunt liniștit! Am decis să nu fac acest pas! Sunt antrenor liber în continuare și episodul FCSB a luat sfârșit! Nu există nicio variantă să antrenez echipa! Am avut o discuție bărbătească și am spus ce am avut de spus, și, din cauza unor neconcordanțe, am decis să nu facem acest pas! Este cel mai bine.

Având îmi vedere ce îmi spun sufletul și inima, eram îndoit! Profesional mi-aș fi dorit să lucrez la un club care îți oferă toate condițiile. 

Am vorbit cu staff-ul meu și nu am ajuns la un consens! Am hotărât că este mai bine să nu facem acest pas. Am întâmpinat greutăți în formarea staff-ului, în ce își dorea Becali. Nu puteam lucra cu staff-ul meu, el nu voia să renunțe la cei din staff. Rămâne prietenul meu, dar nu puteam lucra niciodată.

Nu am făcut nicio licitație, nu am nevoie de așa ceva. Dar din respect pentru Becali și prietenia mea cu el... Nu vreau să stricăm prietenia! Am stat și m-am gândit, cel mai bine e ca fiecare să își vadă de drumul lui în viață”, a spus Șumudică la emisiunea „Digi Sport Special”.

Gigi Becali, prima reacție după ce a fost refuzat de Șumudică: „Mi-a cerut să-i dau afară pe ei doi. I-am zis să fie sănătos!”
FCSB
Gigi Becali, prima reacție după ce a fost refuzat de Șumudică: „Mi-a cerut să-i dau afară pe ei doi. I-am zis să fie sănătos!”
Marius Șumudică și-a anunțat decizia în direct: „Nu există nicio variantă să vin la FCSB! Gigi Becali nu a acceptat cerința mea”
Marius Șumudică este unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria Rapidului, foto: Imago

Îi ia Adi Mutu locul lui Șumudică pe lista favoriților la FCSB? 

Narcis Răducan, fost manager la FCSB și om cu importante conexiuni în fotbalul românesc, a fost sigur că o colaborare între Marius Șumudică și Gigi Becali este imposibilă. În schimb, consideră că Adrian Mutu, fostul selecționer al naționalei U21, s-ar potrivi excelent.

Nu e nicio șansă să meargă Șumudică. Sunt două personalități care nu pot face casă bună. Prieteni sau consultanți se poate, altfel nu. Nu e Șumudică sigur! Acum, problema e cine va fi următorul antrenor. N-ar fi imposibilă nici varianta Mutu la FCSB. El a zis că vrea să antreneze din vară. Cred că și Șumudică s-ar potrivi la CFR
- Narcis Răducan la „Liga Digisport

Toată lumea știe, Șumi se lasă de meserie!
EDITORIAL
Toată lumea știe, Șumi se lasă de meserie!

Gigi Becali a dezvăluit și ce contract îi propusese lui Șumudică:

  • contract pe 3 ani;
  • salariu de 20.000 de euro pe lună;
  • poate crește la 25.000 de euro dacă se califică în grupele Conference League în toamnă;
  • 500.000 bonus pentru calificarea în grupele Champions League;
  • 200.000 bonus pentru calificarea în grupele Europa League;
  • 1 milion de euro clauză de reziliere.

VIDEO Lucian Goian: „FCSB nu are un lider în teren”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Mihai Stoica face acuzații grave la adresa lui Mustață: „Asta mi-au zis jucătorii” + răspuns tranșant în privința demisiei

De la Căpușă, la Budescu! Surprize mari în lotul convocat de Rădoi pentru Anglia și Georgia: 6 debutanți + Camora, Man, Mihăilă, Pușcaș, OUT

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (113)
kuba
kuba  •  21 Mai 2021, 07:15
Postat de adriann_ pe 20 Mai 2021, 22:28

Asta e adevarat, cand eram copil citeam despre persecutiile la care sunt supusi machedonii prin Albania, Grecia sau Serbia si ma miram ce au aia cu ei? Pe urma a aparut clanul becali in spatiul public, au inceput sa se manifeste si Caramitrii in politica (intai tatal, apoi fiul) si apoi a rasarit Ponta (ala care chefuia cu Coldea si Kovesi si facea liste cu arestari din propriul partid, dupa care aparea la TV zicea ca lupta cu statul paralel). Asa ca am inteles perfect de ce toate natiile din Balcani nu stiu cum sa faca sa scape de machedoni...

Evrei = Armeni = Machedoni

hashtag_truth
hashtag_truth  •  21 Mai 2021, 03:31

BRAVO SUMI :))))))))

elgabri
elgabri  •  21 Mai 2021, 02:43

Sumi la CFR !!

Vezi toate comentariile (113)
Comentează