FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Narcis Răducan: „Șumudică nu vine sigur! E posibilă o altă variantă de antrenor la FCSB”

Narcis Răducan (46 de ani) e sigur că Marius Șumudică (50 de ani) nu va accepta oferta lui Gigi Becali și vine cu o nouă variantă de antrenor pentru FCSB, Adrian Mutu (42 de ani).
Narcis Răducan (46 de ani) e sigur că Marius Șumudică (50 de ani) nu va accepta oferta lui Gigi Becali și vine cu o nouă variantă de antrenor pentru FCSB, Adrian Mutu (42 de ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 16:40 / Actualizat joi, 20 mai 2021 17:32

Narcis Răducan (46 de ani) e sigur că Marius Șumudică (50 de ani) nu va accepta oferta lui Gigi Becali și vine cu o nouă variantă de antrenor pentru FCSB, Adrian Mutu (42 de ani). 

Narcis Răducan, fost manager la FCSB și om cu importante conexiuni în fotbalul românesc, crede că o colaborare între Marius Șumudică și Gigi Becali este imposibilă. În schimb, consideră că Adrian Mutu, fostul selecționer al naționalei U21, s-ar potrivi excelent. 

Variantă-șoc: „Adrian Mutu, antrenor la FCSB”

„Nu e nicio șansă să meargă Șumudică. Sunt două personalități care nu pot face casă bună. Prieteni sau consultanți se poate, altfel nu. Nu e Șumudică sigur! Acum, problema e cine va fi următorul antrenor. 

N-ar fi imposibilă nici varianta Mutu la FCSB. El a zis că vrea să antreneze din vară. Cred că și Șumudică s-ar potrivi la CFR”, a spus Narcis Răducan, la „Liga Digisport”.

Adrian Mutu, decizie importantă în zilele următoare

Contractul lui Adrian Mutu cu FRF s-a încheiat, „Briliantul” n-a ascuns că și-ar dori să găsească o provocare la nivel de club, așa că a obținut o perioadă de grație din partea federației pentru a oferi un răspuns ferm dacă mai continuă sau nu la reprezentativa mică.

Mutu are oferte din Italia și Israel, dar se află și pe lista campioanei CFR Cluj. Neluțu Varga, conducătorul „feroviarilor”, nu ar fi renunțat la varianta de a-l numi antrenor la echipa pe care o patronează din 2017,

VIDEO Adrian Mutu vorbește despre greșelile făcute în cariera de jucător: „Eu am trecut peste, voi de ce nu puteți?”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Ultimele informații din telenovela Marius Șumudică la FCSB » Antrenorul ezită, dar Becali dezvăluie promisiunea făcută: „5 ani sunt campion”

Gigi Becali anunță dezastrul la CFR Cluj: „Îi «paradesc» și pe ăștia. Țaca-paca, faliment” + Acuză jocuri de culise: „Au o armată în spate”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
adook
adook  •  20 Mai 2021, 19:07
Postat de dorelobossulbossilor pe 20 Mai 2021, 18:15

stie narcis lucruri ... hai sa fim seriosi ! mutu nu va fi niciodata antrenorul fostei Steaua , actualei FCSB .

uite ca stie si sumudica nu vine la consonati. :)))

adriann_
adriann_  •  20 Mai 2021, 18:47

BHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA: "Eu sunt liniștit, am decis să nu fac acest pas. Sunt un antrenor liber în continuare și episodul FCSB pentru mine a luat sfârșit, deci nu există nicio variantă ca eu să antrenez această echipă. Am avut o discuție bărbătească în care ne-am spus ce aveam de spus și într-un final, din cauza unor neconcordanțe, legate și de staff și alte probleme, am decis să nu colaborăm și e cel mai bine atât pentru el, cât și pentru Marius Șumudică. Din punct de vedere a ceea ce spune sufletul și inima, eram îndoit. Profesional, mi-aș fi dorit să lucrez și să fac performanță la un club care îți oferă condiții, dar sufletește n-am putut să fac pasul", a spus Șumudică" Mustata, impaca-te ma cu ceilalti ultrasi ai vostri, cere-ti iertare, LEAPADA-TE DE SATANA DIN PIPERA. Nu te lasa umilit ca postacii astia pe 2 lei :)))

mosierul
mosierul  •  20 Mai 2021, 18:39

...gata, nu mai vine Sumudică...omul s-a gândit bine...totuși, e de neînțeles, de ce mai cauta fcsb-ul antrenor????...doar îl au pe Becali!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează