FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță dezastrul la CFR Cluj: „Îi «paradesc» și pe ăștia. Țaca-paca, faliment” + Acuză jocuri de culise: „Au o armată în spate”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 12:20 / Actualizat joi, 20 mai 2021 13:32

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, a pierdut campionatul în fața celor de la CFR Cluj pentru a 4-a oară consecutiv, dar latifundiarul vede un viitor strălucit doar pentru echipa sa, nu și pentru rivală. 

Gigi Becali a trecut rapid peste ratarea titlului pentru al 6-lea an consecutiv. Becali susține că antrenor la FCSB va deveni Marius Șumudică și deja își face planurile pentru sezonul viitor. Latifundiarul așteaptă titlul și venituri importante din UEFA Conference League, competiție în care FCSB va ajunge după ce încheie campionatul pe locul 2. 

În același timp, Becali anunță un viitor sumbru la CFR Cluj și acuză că rivalii săi ar recurge la jocuri de culise.

Gigi Becali: „Țaca-paca, faliment la CFR Cluj”

„M-am bătut cu Dinamo. Aveau 10 patroni și nu se puneau cu mine. M-am bătut cu 10 și i-am paradit pe toți. O să-i paradesc și pe ăștia de la CFR. Sunt ca și paradiți! De ce? Cică au luat locul 1, dar stai puțin, nu știi cum face Dumnezeu ceva mai bine pentru tine. Cum face? Mă duc în Conferența League (n.r. - UEFA Conference League), iau vreo 10 milioane și fac punctaj. 

Câștig apoi campionatul, am punctaj și mă duc în Champions League la anul, iar CFR e descalificată după două meciuri, nici bani nu câștigă. Datoriile de 20 de milioane nu le plătesc și gata, țaca-paca, faliment. Așa o să fie! 

Eu am felicitat CFR, dar să spun o chestie: i-am felicitat pe jucătorii ăia, nu au nicio vină ei. Dar acolo, în spate, e încă o armată care se ocupă de toate și de mult mai multe. Bălgrădean să scape mingea în poartă. Bouhenna să ia roșu. Și multe alte practici pe care le fac. Dumnezeu nu dă cununa celor care nu respectă regulile jocului.

Nu au făcut blat cu Sepsi, dar dacă a luat Bouhenna roșu nu este mai rău? Nu au vină jucătorii. Acolo sunt multe jocuri necurate, de aia îi ajută dracii și îi face campioni. Îi ajută dracii, dar Dumnezeu nu îi ajută apoi, de aia rămân cu datorii. La anul nu vor mai lua campionatul, la anul o să ia Becali!”, a spus Becali la Pro X. 

Becali a amintit de cazurile lui Cristian Bălgrădean și Rachid Bouhenna, jucători care au semnat cu CFR Cluj cât timp se aflau în ultimele 6 luni de contract cu echipele lor (FCSB, respectiv Sepsi OSK). 

Cei doi au ajuns la un acord cu CFR, pe care nu l-au anunțat mai departe, apoi au jucat pentru echipele lor de atunci și au gafat. Bălgrădean într-un meci cu FC Botoșani, scor 2-2, Bouhenna chiar cu CFR Cluj, scor 0-1. 

CFR a luat titlul în culise și la antrenamente! FCSB l-a pierdut pe Facebook și la TV
EDITORIAL
CFR a luat titlul în culise și la antrenamente! FCSB l-a pierdut pe Facebook și la TV

FCSB intră în turul 2 în Conference League

FCSB va intra în Conference League, competiția nou-înființată de UEFA, în turul 2 preliminar. Conference League este o competiție care în faza grupelor va avea 32 de echipe, împărțite în 8 serii de câte 4 cluburi.

Echipele care vor câștiga grupa vor merge direct în optimile de finală, ocupantele locurilor 2 vor vor evolua împotriva locurilor 3 din Europa League, învingătoarele vor completa tabloul optimilor. Câștigătoarea Europa Conference League va fi în grupele Europa League în ediția următoare.

Mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali a pus tunurile pe un fotbalist după înfrângerea cu Craiova: „Crede că suntem la teatru!” » Cum se apără jucătorul

Ce l-a convins pe Gigi Becali să-l oferteze pe Marius Șumudică: „Am aflat un lucru extraordinar” + Promisiunea făcută: „O să bag bani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
danut1971
danut1971  •  21 Mai 2021, 11:52

gigii taca paca cum zici tu au castigat patru titluri de campioni consecutiv sil vor castiga si pe al cincilea fariseule

danut1971
danut1971  •  21 Mai 2021, 11:50

gigi iarasi viseaza !cfr nu va falimenta!nai degraba dispare clona fcsb din fotbal

158180581397392
Bala Nicolae  •  21 Mai 2021, 10:12

Gigi daca ai reusit sa distrugi RAPIDUL pe Dinamo in veci vecilor n-ai sa reusesti. Acum incerci sa distrugi CFR UL. DUMNEZEUL la care ne rugam toti si pe care il invoci la doua -trei prostii care le spui ,desi esti mititel te vede din mulimea de crestini si raul care i l-ai facut RADIDULUI te va distruge pe tine si familia ta . Rapiduletul va renaste si va inflori pe cenusa ta. Rau ai facut de RAU SA AI PARTE

Vezi toate comentariile (40)
Comentează