FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ultimele informații din telenovela Marius Șumudică la FCSB » Antrenorul ezită, dar Becali dezvăluie promisiunea făcută: „5 ani sunt campion”

Gigi Becali așteaptă răspunsul final din partea lui Marius Șumudică (50 de ani). Patronul celor de la FCSB a dezvăluit promisiunea făcută de fostul campion cu Astra.
Gigi Becali așteaptă răspunsul final din partea lui Marius Șumudică (50 de ani). Patronul celor de la FCSB a dezvăluit promisiunea făcută de fostul campion cu Astra.

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 15:16 / Actualizat joi, 20 mai 2021 15:50

Gigi Becali așteaptă răspunsul final din partea lui Marius Șumudică (50 de ani). Patronul celor de la FCSB a dezvăluit promisiunea făcută de fostul campion cu Astra. 

Gigi Becali îl vrea neapărat pe Marius Șumudică la FCSB, pentru a întrerupe dominația campioanei CFR Cluj. Antrenorul nu este însă convins.

Marius Șumudică îl ține în suspans pe Gigi Becali

Marius Șumudică și-a mai temperat din elan, după ce aseară părea convins să semneze cu FCSB. Cea mai recentă reacția a venit în această după amiază. „Sunt un antrenor liber. Nu am semnat cu nimeni. Și nici nu aveam cum să semnez prin telefon”, a spus Șumudică, potrivit Playsport.

Gigi Becali: „Șumudică nu este nici 10% legendă pentru Rapid”

„Gândiți-vă că Lucescu a fost dinamovist și s-a dus la Rapid și a câștigat cu ei. Mai mult, de la Șahtior s-a dus și a câștigat cu Dinamo Kiev. Iordănescu a fost antrenor la Rapid? Mai mare vedetă și legendă ca Iordănescu la Steaua, nu este Șumudică nici 10% legenda pentru Rapid, a comentat Gigi Becali reacția fanilor rapidiști, la Pro X. 

Marius Șumudică, promisiune pentru Gigi Becali

„Are personalitate, are încredere în el. A spus că știe lotul. Cinci ani sunt campion, cinci ani la rând. Dumnezeu face cum e mai bine. Sunt zece milioane în Conference League, 3,2 milioane doar din grupe. Faci și puncte.

Pe 3 ani! I-am făcut pe trei ani, i-am făcut și un milion de euro clauză dacă pleacă. Vreau să-l vând și pe el, cum am luat un milion pe Reghe, așa iau și pe el. Vreți să vă spun ce-mi place cel mai mult la el? Că îi pasă de familia lui. 

Îmi place cel mai mult că are o carismă, știe să dea și o palmă, știe să și mângăie omul. Atunci intervine dragostea, și când te unește dragostea, intervine puterea. M-a convins ce a făcut el prin străinătate acum. În viață e pe ce demonstrezi. A demonstrat!”, a spus Becali, conform digisport

Gigi Becali i-a pregătit contractul lui Șumudică

Din perspectiva celor de la FCSB, lucrurile sunt clare. Gigi Becali a trimis contractul spre semnare, iar Valeriu Argăseală a stabilit și cele mai fine detalii. 

Eu știu că a fost la mine, am bătut palma, i-a dat buletinul lui Argăseală să facă actele, apoi să semneze contractul. Pe la 18:00 ne-am despărțit, acum o oră a discutat cu Vali, la telefon, termenii contractului. Contract pe 3 ani!
- Gigi Becali

Citește și alte știri despre venirea lui Șumudică la FCSB: 

Gigi Becali, amenințări halucinante în direct: „Dacă dau un ordin, nu mai sufli! Am structuri de făcut liniște” » A primit replica instant

Ce l-a convins pe Gigi Becali să-l oferteze pe Marius Șumudică: „Am aflat un lucru extraordinar” + Promisiunea făcută: „O să bag bani!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (24)
kuba
kuba  •  20 Mai 2021, 17:07
Postat de poison pe 20 Mai 2021, 15:35

Ca sa iei titlul trebuie sa ai jucatori. La FC FCSB e haos general: nu au atacant, nu se stie cine apara, mijlocasii au jucat mai mult ca fundasi, pentru ca nu au fundasi... :)))))))) Hai ca radem bine de FC FCSB toata vara. Sufera rau de tot dupa titlul asta. PS: de STEAUA a mai zis ceva fecesebistul sef? O mai blocheaza? :))))

Nu mai are cum.

jean_valjean
jean_valjean  •  20 Mai 2021, 17:02
Postat de Cojo Ioan pe 20 Mai 2021, 16:56

nene valjean eu zic sa va vedeti fiecare de ciorba voastra,abia a-ti scapat de B oricum la voi nu are cum sa vina un antrenor bun,voi inca lucrai pe datorie,parca Nea Mircea al vostru care a fost mare dinamovist a sarutat si el pe visini pe undeva,asa ca nu te mai pune tu cu injuraturi de familie ,voi astia miticii oricum injurati la fiecare meci si pe antrenorul vostru si pe al adversarilor,si mamicile voastre intre voi,deci despre ce vorbim,,,Sumudica e liber sa antreneze unde vrea ca nu ii dati voi sa manance

Noi avem poate cel mai bun antrenor din liga 1, doar Grozavu ( dinamovist) sa concureze cu el..nu vrem altul ! Nu e vorba ca vine un rival la voi, nu e primul si nici ultimul in fotbal care face asta...problema e ca ptr suporterii care au fost injurati o viata intreaga de sumi, e o lovitura urata ...sau macar asa ar trebui, daca aveti coloana vertebrala !

fairplayromania
fairplayromania  •  20 Mai 2021, 16:58

...astfel, fcsb devine cea mai tristă echipă a mileniului.....

Vezi toate comentariile (24)
Comentează