FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali susține că FCSB și-a găsit stadion: „Ministrul ne-a promis că putem juca acolo din februarie”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 11:38 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 12:04

Gigi Becali (63 de ani) susține că ministrul Sportului le-a garantat accesul pe stadionul Arcul de Triumf celor de la FCSB.

Încă de la inaugurarea arenei Arcul de Triumf, FCSB a făcut cerere pentru a evolua pe noua arenă, administrată de Ministerul Sportului. Totuși, birocrația din România ține lacătul pe porțile unuia dintre stadioanele care au fost construite în cadrul programului de organizare a Campionatului European de fotbal.

Până acum, cererile celor de la FCSB de a-și disputa meciurile pe noua arenă au fost blocate de motive care țin strict de avize, semnături și dosare, nu de infrastructura propriu-zisă. În curând, însă, vicecampioana ar putea intra pe arena de 8.155 de locuri.

FCSB, groggy în apărare. CFR a avut un repetent. Cine a luat cea mai mare notă
FCSB - CFR 3-3
FCSB, groggy în apărare. CFR a avut un repetent. Cine a luat cea mai mare notă

Gigi Becali: „Avem promisiuni de la ministru, în februarie putem juca pe Arcul de Triumf”

Avem promisiuni de la ministru (n.r. - Eduard Novak) că putem juca în februarie pe Arena Arcul de Triumf. A vorbit cu Vali Argăseală (n.r. - președintele FCSB), ne-a promis”, a afirmat Becali la Pro X. 

„E o anomalie: faci stadion de 100 de milioane în Ghencea, dar nu joci pe el. Joacă o echipă amatoare acolo, în curând instanța va hotărî că e echipă de amatori! 

Faci echipă de amatori care joacă pentru Armată și îi dai stadion de 100 de milioane, dar echipa care reprezintă România, care aduce milioane în taxe, impozite, din vânzarea de jucători, nu are unde să joace. Nu vedeți ce se întâmplă în România? Sunt răutățile, invidiile oamenilor”, a adăugat latifundiarul, un atac frontal la CSA Steaua și structurile Statului. 

FCSB să fie Steaua? Nu are rost să mai comentăm asta. Probabil cât de curând le vom câștiga pe toate la loc. Durează 1, 2, poate 3 ani, și le vom câștiga pe toate. Dar nu contează asta. Mie mai mult îmi place FCSB, «faci ce spune Becali».

- Gigi Becali, patron FCSB

Caracteristici stadion Arcul de Triumf 

Când s-a acceptat proiectul de construire a acestui stadion, prețul stabilit a fost de 27,2 milioane de euro. Ulterior, suma a crescut cu peste 35%, iar prețul final a ajuns la 37 de milioane de euro. Capacitatea arenei e de 8.155 de locuri, iar suprafața desfășurată a întregului proiect este în jur de 22.000 mp.

Iftime a adus înlocuitor pentru Racovițan! Contract pe 3 ani și jumătate + Toate sumele implicate

Jucătorul lui FCSB, „taxat” după meciul cu CFR Cluj: „E fotbalist de mijlocul clasamentului. Și sunt blând!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (66)
contrabas3
contrabas3  •  24 Ianuarie 2022, 18:59
Postat de digei pe 24 Ianuarie 2022, 15:06

NU i-a promis nimeni nimic, asta e o metoda de a pune presiune pe ministru. Un fanfaron trist. Golul lui Popescu? Budescu dadea vreo 4-5 pe campionat direct din corner. Unde a ajuns si pe cati bani?

îs acri strugurii… nu-i așa?! Lol!

contrabas3
contrabas3  •  24 Ianuarie 2022, 18:57
Postat de digei pe 24 Ianuarie 2022, 15:06

NU i-a promis nimeni nimic, asta e o metoda de a pune presiune pe ministru. Un fanfaron trist. Golul lui Popescu? Budescu dadea vreo 4-5 pe campionat direct din corner. Unde a ajuns si pe cati bani?

îs acrii strugurii… nu-i așa?! Lol!

1947___forumer
1947___forumer  •  24 Ianuarie 2022, 18:40

Il avem si pe creierverde mai jos, fecesebistul care se crede stelist, desi a zis ca in anii '50 era o echipa "CSA" :)))))))). A auzit in premiera de la mine de CCA... Asa-s toti fecesebistii, dar absolut toti. Prosti, needucati, de la tara, asculta manele, nu stiu nimic despre Steaua, dar se considera stelisti, desi tin cu FC FaciCeSpuneMustata 2003. Trist.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează