FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

Gigi Becali, declarații surprinzătoare după FCSB - CFR: „Dădeam și 6 puncte din sezonul viitor dacă îmi spunea cineva asta!”

FCSB și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei cu numărul 5 din play-off. Gigi Becali a surprins după meci, declarând că remiza era rezultatul la care spera astăzi.
FCSB și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei cu numărul 5 din play-off. Gigi Becali a surprins după meci, declarând că remiza era rezultatul la care spera astăzi.

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 22:58 / Actualizat luni, 03 mai 2021 23:47

FCSB și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei cu numărul 5 din play-off. Gigi Becali a surprins după meci, declarând că remiza era rezultatul la care spera astăzi. 

  • CFR Cluj rămâne prima în play-off, datorită golului marcat de Andrei Burcă, în prelungiri. Andrei Vlad a greșit flagrant la reușită
  • Cronica meciului FCSB - CFR Cluj, scor 1-1

„Este intervenție divină golul din prelungiri, dar să vedem cu ce scop. Ce vrea Domnul, aia să fie, noi nu știm ce e la final, atunci aflăm. Dacă îmi spunea cineva înaintea meciului să semnez să nu se mai joace și să dau și 6 puncte din sezonul viitor, totul pentru un egal, semnam sigur. 

Șut a jucat cu infiltrații, Olaru, nu era gata. Am fost decimați! Am avut multe lipsuri. A picat și Miron, a lipsit și Crețu. 

Am avut ocazii să facem 2-0. Oaidă putea să o bage în poartă cu latul. Cristea la fel. În minutul 92 am avut iar ocazie. Tavi n-a încercat bine, când scapi 3 la 1, de ce să încerci execuție de finețe? Trebuia să facă pas cu Tănase sau să ținem de minge”, a declarat Gigi Becali, la „Digi Sport Special”.

CFR - FCSB, meciul pe care mizează Becali

„E clar că suntem mai valoroși decât ei. Sunt foarte mulțumit de arbitraj, dar nu trebuie să lași meciurile astea așa libere, cu intrări tari. Sunt chiar mulțumit să jucăm meciul de titlu în ultima etapă. O să avem toți jucători apți, în afară de Coman. Sunt mulțumit că a revenit Olaru. E jucător decisiv pentru noi. O să câștigăm atunci fără probleme”, a mai spus Becali.

Eu nu mai merg la meciuri. Nu vreau să mă obosesc, stau acasă, liniștit. De dimineața m-am sculat la 5, am plecat la o înmormântare a unui preot. Am fost obosit, nici nu îmi ardea de meci. Nu am trăit cu așa emoție. Ce să caut?

Trebuia să îl schimbăm și pe Tavi Popescu, dar nu aveam cu cine. Când l-am scos pe Moruțan, că el a cerut schimbarea, trebuia scos și Tavi. Dar cu cine să-l schimbi?

- Gigi Becali

Analiza lui Adrian Porumboiu după derby-ul FCSB - CFR Cluj 1-1

Citește și alte știri despre FCSB - CFR Cluj:

VIDEO + FOTO Mihai Stoica a explodat în tribune, după „galbenul” primit de Burcă! I-a cerut explicații lui Alexandru Deaconu + Ce spune regulamentul

Ilie Dumitrescu, antrenor de la TV! Decizia luată de Becali, după pledoaria lui „Mister”

Vocile Gazetei » FCSB - CFR Cluj, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristi Geambașu și Marius Mărgărit

Liber spre FCSB! Roș-albaștrii sunt gata de primul transfer al verii » Anunțul clubului

Gigi Becali a rămas fără permis! Cu ce viteză a fost prins patronul celor de la FCSB: „O să cer filmarea, pentru că nu sunt de acord”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
magic4ever
magic4ever  •  04 Mai 2021, 09:34

Daca erq si arbitrul corect si dadea penalty-ul clar pe care la avut Cf, clona Fcsb pierdea azi si era pa campionatul... traiasca arbitrul pro Fcsb...

siriussirius
siriussirius  •  04 Mai 2021, 08:46
Postat de Gheorghe Bica pe 04 Mai 2021, 08:03

Bravo, Gigi ai mai castigat un campionat ! Tine-o tot asa si in urmatorul .

Ma bucur ca vezi lucrurile asa cum sint din pacate ochii multor suporteri fcsb steaua sint tot in ceata si nu vad ca de fapt omu isi bate joc de noi,vinde jucatori nu face echipa competitiva din banii respectivi sa ne dea si noua suporterilor satisfactia cistigarii unui campionat macar ofata la 5 ani dar ar vrea sa fim alaturi de echipa !

siriussirius
siriussirius  •  04 Mai 2021, 08:39

Ii clar ca ii ***,acuma zice ca 100%batem la cluj,in urma cu ceva timp zicea ca terminam inaintea clujului cu vreo 10 puncte parca,la sfirsit cind cfr vor fi campioni va zice ca anul trecut ( sau ca in ultimii nu mai stiu citi ani de cind nu mai luam campionatul ) ca anul viitor aduce jucatori face echipa ca isr si iar si iar luam fara probleme si urmatorul campionat NE CREDE PROSTI,dar o o sa il vinda pe si pe si pe...iar noua o sa ne promita ca sezonul viitor gata o da vedem noi iar etc etc etc...Rusine becali noi vrem titlul nu locul 2 !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează