FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, după debutul lui Sorescu la FCSB: „Nu mi-a plăcut” + Două schimbări în primul „11”: „Ei trebuie să joace acum”

Articol de , - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 11:32 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 11:57

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit azi, la intrarea în palatul lui din Aleea Alexandru despre lupta la titlu și despre cel mai important transfer făcut în această iarnă, Deian Sorescu (25 de ani). 

După 1-0 cu Hermannstadt, Gigi Becali este convins că echipa lui are șanse la titlu, pentru care se va lupta cu CFR Cluj.

VIDEO Gigi Becali: „Cu CFR Cluj ne luptăm la titlu”

Noi eram la 21 de puncte de primul loc. Acum mai sunt doar 4. E mare lucru. Acum, din punct de vedere valoric, spun că avem cel mai bun lot. Și CFR Cluj are un lot puternic. Cu CFR ne vom bate. Așa cred eu, nu vreau să subestimez pe nimeni. Asta e părerea mea. 

Alții spun că nu știu ce, că nu știu cum... Eu vă spun punctul meu de vedere. Dacă mingea e la mine, eu nu mă supăr. Dacă fac egal, eu nu mă supăr, nu am nicio treabă. Mingea a fost la mine? Nu mă supăr. Posesie, mingea la mine... Dacă tot meciul mingea a fost la mine, de ce să fiu supărat? Nu am avut nicio emoție. A dat Hermannstadt o bară. Care e problema?”, a spus Gigi Becali.

Ulterior, omul de afaceri a analizat debutul lui Deian Sorescu, care a jucat doar 45 de minute la Sibiu, și l-a lăudat pe Billel Omrani.

Gigi Becali: „Sorescu nu mi-a plăcut. Omrani și Cordea trebuie să intre acum”

 „Deocamdată nu mi-a plăcut Sorescu. Era altfel de jucător. Probabil trebuie să se acomodeze. Da, îl așteptăm. 

Cine trebuie să joace acum? Omrani. A dat omul gol, și-a mai revenit, că atunci când a venit se lovea mingea de el... La Steaua, când intri trebuie să joci. A zis Pintilii că nu e timp de așteptare. Când ești băgat, trebuie să demonstrezi. E bine că avem mulți jucători. Și Coman și-a mai revenit. A jucat David Miculescu, acum va juca Cordea”, a adăugat omul de afaceri.

Farul vine ca un leu rănit cu noi duminică. Când ești Gică Hagi și joci cu Steaua, ai cele mai mari ambiții! E și normal. O să fie război, pentru că a pierdut primul loc!

- Gigi Becali

Citește și: 

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Cordea a fost rezervă în victoria cu Hermannstadt: „Îl necăjește!” + motivul schimbării lui Sorescu

Mihai Stoica iese la atac: „M-a mirat reacția lui Pintilii la adresa lui Burchel. M-a distrat. Nu mă așteptam”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dobrin
dobrin  •  24 Ianuarie 2023, 17:49

„Cu CFR Cluj ne luptăm la titlu”. La cum joaca echipa nu cu CFR se va lupta si nu la titlu, ci pentru locurile 2-3.

Moshu.cu.sacul
Moshu.cu.sacul  •  24 Ianuarie 2023, 16:09

E doar o chestiune de timp până când Sorescu va fi dezbrăcat de tricoul ăla nașparliu, cu Simpson!

valentindragobete
valentindragobete  •  24 Ianuarie 2023, 14:15

Oare când vor învăța cei doi "scriitori" adevărat unul fotograf, care-i diferența dintre un transfer și un împrumut?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează