FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali voia să-i dea un mesaj Gabrielei Firea după FCSB - FC Voluntari: „M-am gândit că se supără” » Ce va face când îl va vedea pe Pandele

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 14:00 / Actualizat luni, 23 mai 2022 14:08

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că nu mai este supărat pe finul său, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, după ce echipa din Ilfov a încurcat-o pe FCSB în lupta pentru titlu. 

Omul de afaceri a dezvăluit ce mesaj ironic a vrut să-i dea lui Pandele și declară încă o dată că a fost deranjat de faptul că FC Voluntari a folosit jucătorii de bază, chiar dacă meciul s-a jucat cu puțin înainte de finala Cupei, pierdută cu Sepsi. 

Ce nu s-a văzut la TV » Jucătorii de la FCSB, lăsați fără tricouri de Ghorghe Mustață
FCSB - CFR CLUJ 3-1
Ce nu s-a văzut la TV » Jucătorii de la FCSB, lăsați fără tricouri de Ghorghe Mustață

Gigi Becali, mesaj pentru Florentin Pandele: „Ai muncit un an pentru CFR Cluj”

„Nu poți sta supărat pe fin din cauza fotbalului. Nu a fost supărare, a fost mâhnire. De ce ? Pentru că, bă, nu se poate să faci împotriva ta doar ca să-i faci rău nașului. Păi, bă, dacă tu joci finala Cupei, joacă, mă, finala ta și ia ce vrei tu. 

Ai muncit un an pentru CFR? Dacă ai muncit un an, ia, mă Cupa și mergi în cupele europene. Tu ce faci? Joci tu cu prima echipă cu FCSB când tu ai de luat Cupa? Pentru ce? Ca dovadă, i-a scos Sepsi. Jucătorii erau sleiți de putere. Asta m-a deranjat. Dacă ai Cupa de luat, ce treabă ai tu s-o ajuți pe CFR?

 În rest, treaba lor. Nu mă cert cu finul de la fotbal. Nu sunt blaturi. Dacă eu joc finala Cupei, nu mă interesează de dușmanul meu. Eu joc cu finala Cupei. Așa spune logica. Da, m-am bucurat că Voluntari a pierdut Cupa. Nu am avut cum, dar voiam să-i dau mesaj lui Pandele. 

Am vrut să-i dau finei (N.r- Gabriela Firea), dar nu am vrut să se supere pe mine. Mă gândeam să scriu «Felicitări pentru Cupă! Ai muncit un an pentru CFR». Am zis să nu o fac pentru că se supără fina

Dar când mă văd cu el, îl iau în brațe și îl felicit. Îi spun «Vai, vai, vai, ce milostiv ești. Felicitări. Ai muncit un an pentru CFR». Nu a fost normal că nu și-a apărat interesul lui. Nu era normal să-și odihnească jucătorii pentru Cupă?”, a spus Gigi Becali la ProArena.

VIDEO Anton Petrea, după FCSB - CFR Cluj 3-1: „Am terminat sezonul cu fruntea sus!”

Citește și: 

Când a mințit Becali? Acum susține că nu l-a împrumutat la cazinou pe fostul președinte CCA, în 2010 spunea cu totul altceva!

Gigi Becali anunță ce transferuri plănuiește la FCSB » Îl vrea pe străinul anului în Ancheta GSP + MM Stoica l-a refuzat când era liber

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
gigelos
gigelos  •  23 Mai 2022, 19:15

Normal ca o da cotita .Are de luat autorizatii asta e motivul .Restul e harneala

tomthompson
tomthompson  •  23 Mai 2022, 18:10

voi va dati seama ca dupa ce arges a fost acuzata cu dovezi clare ca sta cap&7ra cu kfr si isi da viata cu Steaua din liga 1,aia de la fc arges au jucat cu rezervele si au pierdut cu kfr cu 6-0 fara absolut nicio logica. de ce ar fii jucat cu rezervele cu kfr? in aceeasi situatie,voluntari pierde cu kfr absolut toate meciurile de la infiintare dar bate si incurca pe Steaua din liga 1 pe unde o prinde. *** care sustin parcticile astea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forumer1947
forumer1947  •  23 Mai 2022, 17:33

Ce suparat e Jiji ca n-a acceptat Voluntariul blatul, o practica comuna la clona FC FaciCeSpuneBecali 2003.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează