FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 0-0

VIDEO Gigi Becali acuză jocuri de culise după penalty-ul nedat: „E clar că e ceva. Poate arbitrii sunt supuși Federației”

Articol de , , - Publicat luni, 23 octombrie 2023 11:25 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 12:43

Gigi Becali, patronul FCSB, a criticat arbitrajul din meciul cu FC Voluntari (0-0).

  • În minutul 87 al meciului de pe Arena Națională, roș-albaștrii au cerut insistent penalty la o fază la care mingea l-a lovit în mână pe Cristian Paz.
  • „Centralul” Marian Barbu a considerat însă că nu se impune acordarea unei lovituri de pedeapsă. Nici din camera VAR nu s-a intervenit.

Omul de afaceri a vorbit azi despre momentul fierbine de la finalul partidei, când FCSB a cerut penalty pentru un henț.

VIDEO Gigi Becali atacă arbitrajul din FCSB - FC Voluntari

„Da, cred că cineva are ceva cu FCSB. Am avut penalty-uri cu U Cluj, acum am avut iar penalty. Nu înțeleg... E VAR... E posibil să fie ceva. E clar că e ceva. Dar i-am zis lui MM Stoica că trebuie să câștigăm oricum.

Nu vreau să mă cert în fiecare săptămână cu cineva, să jignesc pe cineva. Dacă Vassaras și-a cerut scuze, înseamnă că nu a dat el ordine. Dar e posibil ca arbitrii să fie supuși Federației, iar eu nu am cu Federația... E posibil orice. E inadmisibil să nu dai penalty aseară. Se vede clar e în mână. Avea mână la un metru de corp. Dacă nu vezi, e clar...”, a declarat Gigi Becali.

VIDEO. Faza la care FCSB a cerut penalty cu FC Voluntari

FCSB a solicitat penalty spre finalul partidei cu FC Voluntari. Pantea a centrat din partea dreaptă, un fundaș al oaspeților a respins moale, în apropiere, de unde Ovidiu Popescu a trimis un șut violent.

Mingea l-a lovit direct în mâna stângă pe stoperul Cristian Paz, fără să-i fi atins altă parte a corpului în prealabil. „Centralul” Marian Barbu a considerat că nu se impune acordarea unui penalty. Nici din camera VAR, acolo unde s-au aflat Valentin Cojocaru și Mircea Orbuleț, nu s-a intervenit.

A fost henț în careu la FCSB - Voluntari?

Da
Nu

Citește și: 

Gigi Becali a găsit un nou post deficitar la FCSB și-l atacă pe Octavian Popescu: „Nu poți intra cu el în Liga Campionilor”
FCSB
Gigi Becali a găsit un nou post deficitar la FCSB și-l atacă pe Octavian Popescu: „Nu poți intra cu el în Liga Campionilor”
Avem raportul » Tot ce a făcut Rotariu la debutul pentru FCSB
FCSB
Avem raportul » Tot ce a făcut Rotariu la debutul pentru FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
soimiisibiu
soimiisibiu  •  23 Octombrie 2023, 15:58

Pai Rapid iertata de 11 m cu Hermannstadt, gol neacordat mingea în poarta cu UTA. FCSB doua 11 m cu U Cluj neacordate , acum 11 metrii iar neacordat. SUCU lauda arbitrii mereu,niculae e cu restul.

atthur
atthur  •  23 Octombrie 2023, 15:57
Postat de Catalynn_10 pe 23 Octombrie 2023, 13:58

Ne-a jjijji are dreptate, numai un luzar se plânge ca nu a primit un 11m, dacă ai valoare, dacă ai pretenții la titlul de campion, trebuie să fii în stare să învingi acasă o echipă precum Voluntari și fără pomeni sau omenie! Doar ca aici e “buba” de fapt, FC Fcsb este o echipă mediocră în cel mai bun caz, fără pomeni și omenii nu bate nici “lanterna”, să ne amintim ce chin și jale a fost la Botoșani! :-))))

Băi prost de nivel 9,tu vezi-ți de circarii tăi de pe locul naispe din B!!! Lasă tu locul 1 din super-liga-mamaliga!!! Vezi că vă promovează "jenelalu" talpa(iadului) in C.Doamne ajută și AMIN...!!!...

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  23 Octombrie 2023, 14:17

E adevarat ca nu pot fi arbitrati doar de Barsan si Coltescu. Cu ei erau acordate minim 2 penalty-uri aseara iar Gigi deschidea sampania si se burzuluia in fata jurnalistilor ca ce echipa buna are.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează