FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, reacție nervoasă după ce a fost reclamat la Comisia de Disciplină: „Mă duci tu pe mine la comisii? Cine ești tu, mă? Nu am jignit-o pe fata aia”

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 09:37 / Actualizat luni, 15 mai 2023 09:56

După victoria obținută de FCSB cu CFR Cluj, 1-0, Gigi Becali a vorbit despre faptul că a fost reclamant la Comisia de Disciplină.

Patronul FCSB a fost reclamat pentru comentariul sexist la adresa arbitrei Iuliana Demetrescu, după ce recent fusese amendat cu 5.000 de lei pentru declarațiile legate de arbitraj.

Un singur 4 la FCSB într-o seară ideală » Cine a dezamăgit în derby-ul cu CFR Cluj + Cât a luat Florinel Coman
FCSB - CFR CLUJ 1-0
Un singur 4 la FCSB într-o seară ideală » Cine a dezamăgit în derby-ul cu CFR Cluj + Cât a luat Florinel Coman

Gigi Becali, reacție nervoasă

Omul de afaceri s-a arătat deranjat de faptul că a fost reclamat, după o sesizare a lui Radu Vișan, secretarul general al FRF, și a avut o reacție categorică.

„Nu vreau să mai fiu la mâna. Păi ce, mă, sunt la mâna voastră? «Stai, domnule, să vedem dacă e discriminare»... Mă obligați voi pe mine la comisii? Ce comisii, mă? Eu mi-am spus o părere. Am jignit pe cineva? 

Apropo de Federație. Eu sunt Becali! Mă duci tu pe mine la comisii? Păi, cine ești tu, mă? Ce, nu am voie să-mi spun părerea? Am fost europarlamentar, am fost deputat în România... Eu nu am spus de fata aia. Nu am jignit-o cu nimic! Asta e opinia mea.", a declarat Gigi Becali, potriviți digisport.ro.

Federația Română de Fotbal dezaprobă total un asemenea comportament și astfel de declarații care nu sunt demne de a fi reproduse, reafirmându-și principiul de zero toleranță pentru discriminarea de gen. FRF susține egalitatea de șanse și promovează activ implicarea femeilor în toate palierele activității fotbalistice, inclusiv prin promovarea meritorie în roluri de răspundere În același timp, FRF le reamintește tuturor celor implicați în fenomenul fotbalistic din România că în fotbal discriminarea de orice natură, intoleranța și rasismul nu sunt acceptate. 

- comunicat FRF

Gigi Becali, declarație sexistă la adresa arbitrei Iuliana Demetrescu

Gigi Becali  a avut o remarcă sexistă la adresa arbitrei Iuliana Demetrescu, care a condus meciul FC Voluntari – CS Mioveni.

 „Am văzut meciul Voluntari – Mioveni? Arbitru a fost o femeie, cu sânii în vânt pe teren. Ați mai pomenit așa ceva? Asta ne mai trebuia. Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta? Știu, așa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem și noi așa? Du-te la fotbal feminin!”, a spus Gigi Becali.

Protest împotriva lui Gigi Becali

 Ca urmare a acestei declarații, arbitrii din Liga 1 au intrat în această etapă cu tricouri cu mesajul „Fără discriminare de gen”.

Gigi Becali, reacție nervoasă după ce a fost reclamat la Comisia de Disciplină: „Mă duci tu pe mine la comisii? Cine ești tu, mă? Nu am jignit-o pe fata aia”

Cine ia titlul în Superligă?

Farul Constanța
FCSB

VIDEO Elias Charalambous, conferință de presă după partida câștigată cu CFR Cluj: „Este cea mai importantă victorie din cariera mea”

Citește și: 

Gică Popescu a găsit marele vinovat din FCSB - CFR Cluj: „Ce căuta?! Olaru nici n-a vrut să paseze. S-a terminat!”

Darius Olaru, contrat imediat din studio de Gică Popescu: „Asta poate să vă spună vouă, care n-ați jucat fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
mr90
mr90  •  16 Mai 2023, 09:35

In lumea asta de spalati pe creier nu mai ai voie sa ai vreo opinie ! A spus omu' vreo minciuna referitor la fata aia ? NU !

unulobisnuit
unulobisnuit  •  15 Mai 2023, 18:14

Parlamentul pregătește o constituție specială pentru Gigi cel Mâhnit

Rapid1923
Rapid1923  •  15 Mai 2023, 15:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează