FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB și-a găsit atacant: „Îl iau liber. Nu e din România”

FCSB, Foto: Imago
FCSB, Foto: Imago

Articol de , - Publicat marti, 26 iulie 2022 14:27 / Actualizat marti, 26 iulie 2022 15:23

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a susținut o conferință de presă, pentru a-l anunța pe Nicolae Dică drept noul antrenor al echipei, iar printre altele latifundiarul a spus că a găsit o soluție pentru poziția de atacant, însă nu a precizat numele fotbalistului.

Deși a declarat că nu vrea să mai dea din banii săi la fotbal, Becali vrea să mai aducă un atacant la formația roș-albastră, fiind nemulțumit atât de Ivan Mamut, cât și de Ianis Stoica.

Gigi Becali l-a anunțat pe Dică la FCSB: „Îi dau libertate până la finalul turului”
FCSB
Gigi Becali l-a anunțat pe Dică la FCSB: „Îi dau libertate până la finalul turului”

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că a găsit un atacant pe care va încearca să-l transfere la FCSB în perioada următoare.

„Atacant am găsit unul, să vedem dacă pot să-l iau. Nu e din România! Îl iau liber, nu mai dau eu bani la fotbal”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă.

În acest moment, Nicolae Dică, noul antrenor al FCSB, îi are la dispoziție pentru postul de atacant pe Ianis Stoica (19 ani), Andrei Dumiter (23 de ani) și Ivan Mamut (25 de ani). De asemenea, căpitanul Florin Tănase poate fi folosit pe post de vârf.

Am avut încredere în Mamut, dar când l-am băgat am văzut că se lovește mingea de el. Nu poate să facă nici măcar o preluare. Gata, de Mamut scap! Mai are 6 luni contract. 

– Gigi Becali, patronul FCSB, după înfrângerea cu Rapid 

Gigi Becali mai vreau un atacant la FCSB: „Nu poți da gol cu Ianis Stoica”

„Nu vreau să mai dau bani de la mine. Nici măcar 5 bani nu mai dau la fotbal. Nu mai dau bani la fotbal. Nu mai am încredere Nu mai vreau să dau bani, vreau să fac economie. Bine, un atacant trebuie să luăm.

Nu poți cu Ianis «trichi-trichi» să dai gol. De Ianis Stoica nu am zis niciodată... Spuneam ce îmi ziceau alții despre el. Dar din ce am văzut aseară, nu avem atacant. 

Ca să salvez ce am, aș putea aduce un atacant. Nu avem niciun atacant. Ne trebuie unul pentru a le da valoare celorlalți. Un atacant tot iau. Pleacă sau nu Tănase, mai iau un atacant. Mai fac o cheltuială. Mai încerc o variantă. Nu aveam atacant. Dar nici nu am ce atacant din România să duc. Doar Omrani poate fi, dar are pretenții mari”, a spus Gigi Becali la ProArena, în urmă cu o zi.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dică, avertizat după ce a acceptat oferta lui Becali: „Nu va fi deloc bine pentru imaginea lui”

Ofertă din Liga 1 pentru Dan Nistor: „E cel mai bun mijlocaș din Liga 1”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
johny2003
johny2003  •  26 Iulie 2022, 23:13

Deci Fariseul Fatarnic ia si straini, cind e vorba sa nu dea bani.... Patriot nationalist Fatarnic....

romeverest
romeverest  •  26 Iulie 2022, 17:44

Daca jucatorul din atac este recomandat de catre MM, vom vedea o alta “nenorocire” de jucator care va disparea de la Fcsb in 4-5 luni !!

c23655
c23655  •  26 Iulie 2022, 17:43
Postat de catalynn pe 26 Iulie 2022, 16:45

A găsit atacant!? Păi cine l-a pierdut … sau aruncat!? :-)))

Orice atacant din lume si-ar dori sa fie in locul lui Chipirliu. Joci un an de zile amicale impotriva unor amatori. Sa fii extrem de relaxat, fara presiunea rezultatelor, e ceva de vis!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează