FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, dat înapoi de staff » Ce atacant din Liga 1 voia: „Mie îmi place de el, dar ei nu îl vor”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 13:06 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 14:05

Gigi Becali, patronul de la FCSB, s-ar fi gândit să îl transfere pe Daniel Paraschiv, atacantul de la Hermannstadt.

Doar că finanțatorul roș-albaștrilor ar fi fost convins de staff-ul tehnic și de MM Stoica să nu îl ia pe jucătorul cu un gol în naționala României, pentru că nu s-ar potrivi stilului de joc de la FCSB.

Variantă de ultim moment din Superliga pentru Compagno » Patronul anunță: „L-aș lua. E foarte bun pentru nivelul nostru”
FCSB
Variantă de ultim moment din Superliga pentru Compagno » Patronul anunță: „L-aș lua. E foarte bun pentru nivelul nostru”

Gigi Becali: „Îmi place Paraschiv”

„Mie mi-a plăcut Paraschiv, dar nu prea sunt ei de acord, că nu e jucătorul care ne trebuie, nu e foarte puternic, nu e un marcator autentic. Nu fac tot timpul doar ce vreau eu. Dacă ei (n.r. - cei din staff-ul tehnic) spun că nu, mă retrag și eu.

Dacă vreau cu adevărat, da, dar de acum nu mai fac așa, după ce am luat țepele pe care le-am luat”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Declarațiile lui Becali vin chiar înainte de meciul direct dintre FCSB și Hermannstadt, care are loc pe 16 decembrie, de la ora 20:00.

Cine e Daniel Paraschiv

Ajuns în urmă cu doi ani la Hermannstadt, Paraschiv a impresionat în tricoul sibienilor. Era cotat la 250.000 de euro atunci, în timp ce acum e evaluat la 1 milion de euro, potrivit Transfermarkt. Paraschiv are 6 goluri în campionat în acest sezon, dar și 3 pase decisive, în 19 etape jucate. Daniel a mai fost legitimat în carieră la Hărman, Luceafărul, Viitorul Tg. Jiu, CFR Cluj, Voluntari. 

Evoluțiile bune din sezonul trecut i-au adus și o convocare la națională, pentru care a debutat într-un amical cu Moldova. A intrat în repriza a doua și a marcat la debutul sub tricolor.

Are 14 goluri în 39 de meciuri în sezonul trecut de Liga 1, iar în total a adunat 26 de reușite pentru Hermannstat, în 74 de partide.

Citește și:

Becali i-a făcut viața un coșmar, tatăl lui surprinde: „I-a prins bine la FCSB, îi prevăd un viitor bun”
FCSB
Becali i-a făcut viața un coșmar, tatăl lui surprinde: „I-a prins bine la FCSB, îi prevăd un viitor bun”
FCSB ia măsuri după decizia FRF! MM e gata să-i propună noul post în conducere: „Îl vreau lângă mine! Dacă nici de la el n-avem ce învăța...”
FCSB
FCSB ia măsuri după decizia FRF! MM e gata să-i propună noul post în conducere: „Îl vreau lângă mine! Dacă nici de la el n-avem ce învăța...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
boris15
boris15  •  15 Decembrie 2023, 20:50

Dacă voia stăpânului este întoarsă de către supuși înseamnă că stăpânul nu e chiar stăpân sau că (în cel mai fericit caz) este unul slab!

observator_federal
observator_federal  •  15 Decembrie 2023, 19:52

Faptul că Gigi "a pus ochii" pe Marius Ștefănescu l-a costat mult pe fotbalist în primul rând, pentru că "brusc" a înregistrat o plafonare a valorii lui pe Transfermarkt, nici massmedia nu l-a mai lăudat pe cât merita (deși evoluțiile lui entuziasmante în cupele eurolene l-au propulsat în primplanurile transmisiunilor TV din străinătate) și nici Edward nu l-a selecționat sau când l-a selectionat nu i-a acordat șansa să evolueze sub tricolor... Există o explicație: Gigi vrea să cumpere ieftin și să vândă scump, iar massmedia i se subordonează docilă în evaluările de specialitate pe care le face fecesebiștilor și, respectiv, nonfecesebiștilor... Un tratament absolut incorect de care a avut parte, iată, și Ștefănescu, un fotbalist cu adevărat valoros al cărui traseu fotbalistic mafia din fotbalul românesc l-a sacrificat cu cinism... Un fotbal corupt, lipsit de valoare!!

John.Wick
John.Wick  •  15 Decembrie 2023, 18:30
Postat de magic4ever pe 15 Decembrie 2023, 16:49

Becali vrea cam toti jucatorii pe care ii vrea si Rapid,cred ca transfera si de ciudos ce este la cate meciuri a tot pierdut cu Rapid pe care spunea ca ii bate cu 7-0....nu m-ar mira sa il transfere si pe Paraschiv doar sa nu ajunga la Rapid...

Mă îndoiesc că are Șucu bani de el. Din Ungaria sau Polonia se dau cel puțin 800.000

Vezi toate comentariile (7)
Comentează