FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Toropiți de zgârcenie: cum a făcut Becali o economie de 100.000 de euro pe cheltuiala jucătorilor de la FCSB

Fotografie de la FCSB-Viitorul Tg. Jiu, cu Mihai Stoica pe fundal, la bustul gol, la peste 35 de grade FOTO Facebook +39   FOTO
Fotografie de la FCSB-Viitorul Tg. Jiu, cu Mihai Stoica pe fundal, la bustul gol, la peste 35 de grade FOTO Facebook

Articol de , , - Publicat joi, 01 iulie 2021 07:12 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 09:48

Becali a trimis-o pe FCSB în Antalya la începutul anului, când FCSB a jonglat cu regulile stricte și abia a scăpat de carantinare. Acum, când călătoriile pot fi efectuate relaxat, roș-albaștrii au rămas în Berceni, se antrenează pe o căldură teribilă și găsesc cu greu adversari pentru amicale

  • Vicecampioana este singura echipă din Liga 1 care pregăteşte noul sezon în baza proprie de antrenament, la nişte temperaturi infernale;
  • Gigi Becali a luat această decizie ca să facă o economie de 100.000 de euro. 

CFR tocmai a încheiat un stagiu de pregătire în Austria, Craiova lui Rotaru s-a antrenat și ea în aceeași țară, FCU a lui Mititelu se află în Slovenia. Sepsi, Botoșani, Dinamo s-au pregătit și ele în afara țării, în locuri cu temperaturi mai bune și cu adversare importante la îndemână. 

Dinamo, un club care tocmai a intrat în insolvență și care nu e capabil să plătească salariile, tot a găsit o soluție pentru un cantonament care a conținut un amical cu Galatasaray.

FCSB a rămas, în tot acest timp, în Berceni. Becali a hotărât ca echipa să se antreneze în baza proprie. „Aveți acolo cele mai bune condiții!", le-a transmis el colaboratorilor din club.

Oamenii din stafful tehnic au propus alte soluții, o deplasare în Olanda, unde roș-albaștrii s-au mai pregătit în urmă cu trei ani, sau măcar în Poiana Brașov, acolo unde s-au dus Rapid și Farul.

FCSB schimbă strategia! Anunț categoric: „S-a închis!”
FCSB
FCSB schimbă strategia! Anunț categoric: „S-a închis!”

Amical ciudat pentru FCSB: „Parcă 7-1". 5-1, de fapt

Gigi Becali nu a fost interesat să aprobe o călătorie, și-a ținut echipa în baza de pregătire din sudul Bucureștiului. Ieri au fost 34 de grade la umbră și meteorologii au transmis avertismente legate de temperaturile foarte ridicate. FCSB a avut, în caniculă, un amical cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Jocul a avut loc de la ora 10:00.

+35 FOTO

Clubul nu a anunțat că urma să dispute un amical, nu a publicat după meci nimic despre joc. „Parcă 7-1 a fost scorul, pentru noi", au povestit roș-albaștrii. Scorul real a fost 5-1!

Ei vor continua să se antreneze în București, în căldură, și să caute noi adversare pentru teste, într-un moment în care formațiile cele mai bune din campionat au cam încheiat presezonul. 

FCSB, la limită cu DSP

FCSB a fost într-un cantonament în Antalya la începutul anului, într-un moment în care românii nu puteau să călătorească, aveau dreptul acesta numai cu câteva excepții greu de întrunit. 

Echipa lui Becali a susținut că a reprezentat România la o competiție internațională, deci trebuia să fie exceptată de la carantinare la întoarcere, și pentru a argumenta a inventat un amical cu un mic club din zona Antalya. „Am participat la Korendon Cup", a susținut Mihai Stoica, managerul FCSB. Clubul a reușit să scape de carantinare la revenirea în București. 

+35 FOTO

„FCSB s-a impus categoric!"

Clubul a anunțat după trei ore că jucase un amical. Vână, Musi, Tănase, Ianis Stoica, Octavian Popescu au fost marcatorii roș-albaștrilor. Pentru oaspeți a înscris Mitrică. "FCSB s-a impus categoric în prima partidă amicală din această vară", a anunțat FCSB.

  • FCSB din prima repriză: A. Vlad - V. Crețu, Haruț, Vucur, Cordea - Olaru, G. Simion, Vână - Ad. Niță, F. Tănase, Musi
  • FCSB din repriza a doua: Straton - Pantea, I. Cristea, Al. Crețu, Radunovici - Moruțan, Perianu, Oaidă - Oct. Popescu, I. Stoica, Cr. Dumitru
  • Antrenor: Dinu Todoran
Gigi Becali vrea să închidă porțile Arenei Naționale pentru Rapid: „Nu ne convine! Nu vor putea juca acolo”
FCSB
Gigi Becali vrea să închidă porțile Arenei Naționale pentru Rapid: „Nu ne convine! Nu vor putea juca acolo”

Oaspeții pleacă în Bulgaria

Până și Viitorul Târgu Jiu, o formație din liga a doua, va merge în pregătire la Bansko, în Bulgaria. FCSB o să rămână în Berceni. Nicio altă echipă din campionat nu s-a mai pregătit în Berceni pentru noul sezon, toate au mers ori la munte, ori în străinătate. FCSB va juca următorul meci amical joi, de la ora 17:30, împotriva Concordiei Chiajna.

 Alți adversari pe care i-au avut românii: CFR a jucat cu Akademia Puskas, cu Ludogoreț, cu Dinamo Moscova, FCU a jucat cu Hajduk Split. 

FCSB a economisit 100.000 de euro

CFR a stat în Austria între 10 și 29 iunie și a plătit un pic peste 100.000 de euro pentru cantonamentul acesta. Campioana a prins și ea temperaturi mari în intervalul pe care l-a ales, dar și ploi, răcoare. 

Au existat și echipe care au plecat cu bani mai puțini. UTA, FC Argeș, Dinamo, Voluntari, Rapid, Clinceni au mers în Slovenia, în Austria, în Turcia, în Bulgaria și au plătit maximum 50.000 de euro pentru deplasări. 

VIDEO  FCSB l-a prezentat oficial pe Zdeněk Ondrášek

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali vrea să închidă porțile Arenei Naționale pentru Rapid: „Nu ne convine! Nu vor putea juca acolo”

„Mă simțeam ca într-o cușcă, beam zilnic două sticle de vin, dar nu caut scuze” » Marius Onofraș, dezvăluiri brutale din perioada FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
ticbic
ticbic  •  01 Iulie 2021, 16:45

Cata vreme campionatul in Romania va incepe peste 3 saptamani, la mijlocul lui iulie cu canicula de peste 40 grade celsius, mi se pare degeaba sa te pregatesti in cantonament pe racoare.

lupu68
lupu68  •  01 Iulie 2021, 13:54
Postat de steaua_1947 pe 01 Iulie 2021, 11:24

Clubul din Popești-Leordeni, clona mafioților, se va desființa. Steaua adevărată revine în Liga 1.

Vai, vai, o sa avem si alte clone in Liga I? Nu era destul cu Craiova, cu Rapid? Dar cand mai exact se va intampla asta? N-au venit inca fratii Paval de la Dedeman sa va umfle salteaua? Vai, vai, ce situatie...!

lupu68
lupu68  •  01 Iulie 2021, 13:50
Postat de ciprianbirtea pe 01 Iulie 2021, 10:12

Nu ați fost la Korendon Cup, e o minciună. Korendon Cup s-a desfășurat mai târziu. Și nu era normal să vă duceți în Turcia când nimeni nu s-a dus. Acum cine vă mai împiedică să vă duceți?

Aoleu, si tu esti manager sportiv?!? Vezi ca se cauta oameni la GSP!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close