FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Doar așa nu s-ar mai implica Gigi Becali la echipă » Ce spune patronul FCSB despre tactica sa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 15:38 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 16:07

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre implicarea sa în alcătuirea primului „11” și în schimbările din timpul partidelor.

Omul de afaceri spune că nu vrea să piardă bani la fotbal și de aceea se implică în deciziile tehnice de la formația FCSB, peste capul antrenorului Toni Petrea.

Inzaghi de la FCSB » Puștiul roș-albaștrilor are cifre spectaculoase, deși antrenorii nu sunt mulțumiți de cum se pregătește
FCSB
Inzaghi de la FCSB » Puștiul roș-albaștrilor are cifre spectaculoase, deși antrenorii nu sunt mulțumiți de cum se pregătește

Gigi Becali: „Dacă aveam 2-3 miliarde de euro nu mă implicam”

„Voi credeți că la fotbal e altceva. Dacă era altceva se făceau societăți fotbalistice, cu alte reguli. Așa, sunt Societăți Comerciale și nu se poate ca Becali să dea milioane și altul să comande. La mine nu se poate așa ceva. E fotbal? Nu, e Societate Comercială. 

Dacă aveam 2-3 miliarde de euro, atunci spuneam «Tu, antrenorule care ești foarte bun, că te-am văzut că ai câștigat, ia asta și fă tu!».

În alte țări e altceva. Aia au bani mulți și nu-i interesează că dau 300 de milioane de euro la fotbal. Uite, Societatea Comercială pe care a luat Abramovich la 350 de milioane de euro se vinde acum cu 3 miliarde. E economie puternică. Faci bani din bilete, din sponsori. Nu pierzi bani.

Dacă eu pierd bani și nu fac economii, trebuie să aduc bani din buzunarul meu. Nu îmi mai convine. Trebuie să fiu cu ochii în patru”, a declarat Gigi Becali la ProArena.

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău: „FCSB are nevoie e un antrenor cu autoritate și personalitate”

Citește și: 

De ce crede Gigi Becali că strategia lui Gică Hagi nu e potrivită: „E cel mai mare expert, dar greșește la un lucru”

Gigi Becali, atac la Burleanu: „Are mentalitate ca Putin. Spune «Băi proștilor, noi suntem aici niște deștepți, vă punem pumnul în gură și facem ce vrem»”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  13 Aprilie 2022, 17:54

Rugati-l pe Ciobi sa dea tot el cu matura, sa nu lase femeia de serviciu sa-si bata joc de munca lui.

aqualung02
aqualung02  •  13 Aprilie 2022, 17:09

În toate societățile comerciale, acționarii (patronatul) plătesc manageri care să ia deciziile. Acei manageri sunt plătiți exact pentru asta: pentru a lua decizii pe banii acționarilor, pentru că ei cunosc cel mai bine cum se lucrează în businessul respectiv. E valabil și la 3 miliarde, și la 3 milioane, și la 30.000. Poate doar la o microîntreprindere sau afacere individuală de câteva mii de euro pe lună să nu fie nevoie de așa ceva. E valabil și în vânzări, și în inginerie, și în medicină, și în fotbal.

brentford
brentford  •  13 Aprilie 2022, 16:14

Ba!!! Mai terminati in spanac cu ciobanul infractor. Zi de zi pe prima pagina,sunteti cea mai slaba echipa din istoria gazetei sporturilor,in frunte cu Ioanitoaia care va pupa-n frunte de mari gazetari ce sunteti. Undei ala de zicea ca al doilea razboi mondial s-a desfasurat in 1917? Mai e in echipa? Acum cenzurati-ma ca nu va place critica,aparatori ai eticii jurnalisticii ce sunteti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează