FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali are un nou preferat după victoria cu Sepsi: „Îmi pun baza în el. Tot auzeam că e bun, dar nu îl știam bine” + FCSB odihnește 3 vedete la meciul de Cupă

Mihai Lixandru, jucătorul de la FCSB cu numărul 16/ foto: Cristi Preda (GSP)
Mihai Lixandru, jucătorul de la FCSB cu numărul 16/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , , - Publicat luni, 25 septembrie 2023 11:01 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 11:40

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a fost impresionat de Mihai Lixandru (22 de ani), mijlocașul central care a jucat stoper în meciul cu Sepsi, scor 5-2.

Mihai Lixandru a făcut cuplu în centrul apărării cu Ngezana, în absența lui Dawa, suspendat. Mihai a greșit la golul marcat de Safranko, când l-a scăpat din marcaj pe atacantul lui Sepsi, dar a fost lăudat de Becali.

Basarab Panduru, uluit de o fază din Sepsi - FCSB: „E o nebunie mondială! Nu am mai văzut așa ceva”
SEPSI - FCSB 2-5
Basarab Panduru, uluit de o fază din Sepsi - FCSB: „E o nebunie mondială! Nu am mai văzut așa ceva”

VIDEO. Gigi Becali: „Îmi pun baza în Mihai Lixandru”

„Mi-a plăcut că am controlat jocul. Mi-a plăcut că l-am văzut pe Lixandru, îmi pun baza în el. Veți vedea în doi ani ce fotbalist o să fie. Am descoperit un jucător. Tot auzeam de el că e bun, dar nu îl știam bine”, a declarat Gigi Becali. 

Patronul de la FCSB a vorbit și despre „problemele” pe care le are în atac: „Pentru Tavi ar putea să fie o relansare. Să vedem cum facem să îl băgăm în stânga, nici nu știm. Dacă îl bag în stânga, îl trec pe Coman în centru. Lui îi place acolo. Dar ce faci cu Compagno, am dat un milion și jumătate pe el”.

Gigi Becali are un nou preferat după victoria cu Sepsi: „Îmi pun baza în el. Tot auzeam că e bun, dar nu îl știam bine” + FCSB odihnește 3 vedete la meciul de Cupă
Lixandru l-a scăpat din marcaj pe Sefranko la primul gol alui Sepsi

Gigi Becali odihnește 3 vedete de la FCSB la meciul din Cupa României Betano

Gigi Becali a anunțat că va odihni 3 titular la meciul de pe 27 septembrie, cu FC Bihor Oradea, din Cupa României Betano.

„În Cupă vor sta acasă vreo 3 jucători. Coman, Șut și Radunovic, Olaru nu, că el nu vrea. O să joace alții, Dan Spătaru. Să îl vedem cum «cântă»”, a declarat Becali.

Mereu am spus că mulți jucători defensivi de la noi pot marca goluri. Olaru nu a înscris atât de mult sezonul trecut, știam că va începe. Muncește din greu, mă bucur că avem mulți fotbaliști care înscriu. Sincer, toate golurile au fost frumoase. Nu îl pot alege pe cel mai frumos.
- Elias Charalambous

Citește și:

Dublul campion din Liga 1 a analizat prestația lui FCSB cu Sepsi: „Stelei îi convine un astfel de adversar”
SEPSI - FCSB 2-5
Dublul campion din Liga 1 a analizat prestația lui FCSB cu Sepsi: „Stelei îi convine un astfel de adversar”
Basarab Panduru a numit omul meciului din Sepsi - FCSB 2-5: „Ce bine joacă!”
Sepsi - FCSB 2-5
Basarab Panduru a numit omul meciului din Sepsi - FCSB 2-5: „Ce bine joacă!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
dinamo100
dinamo100  •  25 Septembrie 2023, 17:47

Pdedeapsa pentru Ticu nu trebuie corelata cu timpul in care Dragos Iancu nu poate juca. Daca o sa-l tinem pe tusa pe Ticu jumatate de an, nu cred ca foloseste cuiva si nu cred ca astfel de atacuri nu vor mai avea loc pe stadioanele noastre. Cresterea pedepsei nu duce la reducerea numarului de cazuri. Dragos Iancu (si orice alt fotbalist) trebuie protejat printr-o polita de asigurare, care sa acopere in intregime piederile suferite intr-o astfel de situatie, chiar si pierderile de venituri. Nu stiu daca fotbalistii nostri beneficiaza de astfel de polite.

laurkro
laurkro  •  25 Septembrie 2023, 13:37

Până la primul meci mai puțin reușit. Îl desființează după aceea.

johny2003
johny2003  •  25 Septembrie 2023, 12:27

Numai cu gindul la bani, iar strica "Desteptul" asta echipa...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close