FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îl pune la punct pe Mihai Stoica: „Trebuie să fie el de acord? El are ceva de spus doar când îl întreabă patronul!”

Gigi Becali și Mihai Stoica, managerul general de la FCSB +15   FOTO
Gigi Becali și Mihai Stoica, managerul general de la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 12:39 / Actualizat luni, 21 martie 2022 13:34

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre implicarea sa la echipă și a avut un mesaj pentru Mihai Stoica.

Omul de afaceri a declarat încă o dată că atacantul Claudiu Keșeru nu va mai juca la FCSB în acest sezon și a spus că el e cel care decide cine intră pe teren, nu Mihai Stoica sau antrenorul Toni Petrea.

Manual de utilizare VAR în România » Managerul de proiect prezintă, prin intermediul GSP, modul în care va fi pus în practică sistemul începând din sezonul viitor
SISTEMUL VAR
Manual de utilizare VAR în România » Managerul de proiect prezintă, prin intermediul GSP, modul în care va fi pus în practică sistemul începând din sezonul viitor

Gigi Becali îl pune la punct pe Mihai Stoica

„Nu știu cine să joace ca atacant. Am încercat cu toți. Încă mai am încredere în Mamut. Își face treaba, dar nu așa cum îmi place. E posibil să mai crească. Cu Keșeru e încheiată treaba.

Am un mesaj pentru toți care mă contestă, care spun că nu așa se face. Una e să îți spui părerea, alta e să critici. Deja am început să dau bani de la mine. Acum iar trebuie să dau 1 milion de euro, că e posibil să nu vină banii de la televiziuni. Eu spun așa: «Bă, ia dați voi 1 milion în locul meu. Dați voi și faceți voi cum vreți». 

Trebuie să fie de acord MM Stoica? Să dea Mihai Stoica 1 milion și fac ca el. Măcar să dea 500.000. Cum adică să aibă el ceva de spus? El are ceva de spun doar când îl întreabă patronul. În rest, eu comand. El să aibă de spus când e întrebat. Sunt banii mei. Dacă nu, dați voi banii.

Sunt unii care te condamnă și spun «Bă nebunule, nu ai voie să faci așa! Să faci ca Negoiță! Sau ca altul» De ce nu am voie, bă? Nu vreau, bă! Nu vreau în Liga 2. Nu vreau să pierd banii mei la fotbal, bă! Da, nu am luat titlul, dar nici nu sunt în Liga 2 sau în faliment. Asta e țelul meu. Să nu mă duc în Liga 2 sau în faliment.

Fiecare om își apără banii. Ca să-mi apăr banii, trebuie să joace tinerii. Așa iau bani pe ei. Dacă nu voiam asta, făceam o echipă cu jucători de 32-35 de ani, jucam în cupele europene, dădeam salarii de 1,5 milioane de euro pe an și dădeam faliment. Dar eu nu vreau să fac așa ceva”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Ce a declarat MM Stoica

Recent, managerul general de la FCSB a vorbit despre decizia lui Becali în privința lui Keșeru, declarând că nu este de acord cu ea.

Nu suntem de acord cu decizia în cazul lui Keșeru. Eu și Toni Petrea ne-am fi dorit ca el să facă parte din lot și să joace. Gigi a spus foarte clar la finalul anului trecut că nu mai joacă niciodată Keșeru, dar cu CFR Cluj (n.r. - 3-3), primul meci al anului, a fost titular, pentru că i-am spus că se pregătește foarte bine. Și a fost de acord să joace. 

Apoi, a revenit, a zis să nu mai joace Keșeru pentru că vrea să vadă fotbaliștii care vor fi la noi și la anul. Ce se întâmplă? Campionatul e pierdut deja, Gigi mai are încredere doar în divinitate, dar și pentru mine campionatul e pierdut. Așa că vrea să-i vadă în teren pe Mamut, Ianis Stoica. Am încercat să-l facem să se răzgândească, dar nu vrea.

- MM la Telekom Sport

VIDEO Dragomir, uluit după Argeș - FCSB: „Doamne, ferește!”

Citește și: 

Gigi Becali, cu gândul la titlu după victoria cu FC Argeș: „De când sunt în fotbal nu mi s-a mai întâmplat asta” » Pentru ce schimbare l-a lăudat pe Toni Petrea

Florin Tănase acuză că a fost agresat la vestiare » Plângere la poliție: „A venit să mă lovească! Unii oameni sunt limitați”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
ali.bec
ali.bec  •  21 Martie 2022, 23:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1404779596620345
Angela Hebre  •  21 Martie 2022, 22:40

De acord ca sunt banii lui Becali dar dacă tot bani atunci sa se folosească de Keseru , ca tinerii au ce învață de la el fiindcă a jucat 10 ani în Franța de la 16 ani , a avut rezultate notabile la fiecare echipa pe unde a jucat! Becali nu el dacă nu apare la TV sa-si facă publicitate, nu e cald dacă nu vorbește. Care patron mai vorbește atât de mult ca el și acei patroni nu baga oare bani?!

150183420091445
Lucian Iulian Sopeanu  •  21 Martie 2022, 20:36

Are perfecta dreptate d l Becali, nu trebuie sa lasi *** sa se ingrase, ca iese in frunte! *** de aia e ***, sa si vada lungul nasului, nu sa aiba pareri si opinii... Dar stati linistiti, *** nu pleaca de la siloz!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează