FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 2-3

FC Argeș - FCSB 2-3. Florin Tănase acuză că a fost agresat la vestiare » Plângere la poliție: „A venit să mă lovească! Unii oameni sunt limitați”

FCSB s-a impus dramatic în deplasarea cu FC Argeș, scor 3-2, cu un gol marcat la ultima fază de Andrei Dumiter. După meci, Florin Tănase ar fi fost agresat de preparatorul fizic al clubului piteștean, George Neagu. +15   FOTO
FCSB s-a impus dramatic în deplasarea cu FC Argeș, scor 3-2, cu un gol marcat la ultima fază de Andrei Dumiter. După meci, Florin Tănase ar fi fost agresat de preparatorul fizic al clubului piteștean, George Neagu.

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 22:54 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 23:01

FCSB s-a impus dramatic în deplasarea cu FC Argeș, scor 3-2, cu un gol marcat la ultima fază de Andrei Dumiter. După meci, Florin Tănase a susținut că ar fi fost agresat de preparatorul fizic al clubului piteștean, George Neagu. 

Florin Tănase a fost în centrul atenției la Pitești. A deschis scorul în minutul 39, a transformat un penalty în minutul 56 și a fost victima lui Ionuț Șerban în minutul 68. Mijlocașul gazdelor l-a lovit cu palma în figură și a văzut cartonașul roșu din partea lui Horia Mladinovici.

Greșeli grave de arbitraj în FC Argeș - FCSB! Verdictele specialistului la cele 8 faze-cheie analizate
Argeș - FCSB
Greșeli grave de arbitraj în FC Argeș - FCSB! Verdictele specialistului la cele 8 faze-cheie analizate

Situația ar fi degenerat după fluierul final. Tănase acuză că George Neagu, preparatorul fizic al clubului argeșean, l-a agresat în zona vestiarelor. Cei doi ar fi ajuns în fața polițiștilor prezenți la stadionul din Trivale, pentru a da declarații, informează Telekom Sport.

Florin Tănase îi acuză pe cei de la FC Argeș: „Un băiat a venit să mă lovească”

„Un băiat de la ei de aici a venit să mă lovească, asta este. Se întâmplă, pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni aşa sunt ei, sunt limitaţi şi aşa reacţionează. 

Eu mă bucur că am făcut un meci bun şi am câştigat. După m-am întors, m-am dus şi mi-am luat geaca şi m-am intors. Atunci s-a întâmplat. 

Spiritele s-au încins de pe teren, arbitrul a permis asta. Fault intenţionat! Am fost lovit în abdomen intenţionat de Şerban, nesancţionat, erau trei arbitri pe cinci metri pătraţi şi nu a dictat nimic. Apoi şuturi, piedici, călcâie, niciun fault... Nu inţeleg”, a povestit Florin Tănase, potrivit Telekom Sport. 

Cum arată clasamentul din play-off, după FC Argeș - FCSB 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV / VIDEO Scene tensionate filmate de reporterul GSP în parcare, după Dinamo - Sepsi » Amenințări și înjurături: „Nesimțitule, poate bate vântul și te întâlnești cu mine!”

N-a venit bine și pleacă?! Uhrin: „Nu pot să rămân în condițiile astea! Toți mă fac nebun”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (55)
sakamoto
sakamoto  •  21 Martie 2022, 15:02

*** Palma primita de simulantul tanase, a fost pt impresia artistica:ati vazut cu cita incrincenare s-a jucat? O palma data pt a fi eliminat, ceea ce a facut ca argesenii sa joace minute bune in inferioritate numerica. Acolo s-a rupt meciul. In felul acesta s-a netezit calea pt victoria echipei lui Gigioaca. Scopul scuza mijloacele. Perversitate! O intrebare:va trece echipa lui Gigioca, de primul tur in cupele europene? N-ash bash crede. Fara adversari care pierd meciul inca de la intrarea pe teren si fara arbitri ***, greu catre imposibil!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

883135188391540
Popa Corneliu  •  21 Martie 2022, 11:09
Postat de Andrei Kolozsi pe 21 Martie 2022, 10:35

Antipatia este generata de aroganta , cazaturile deseori teatrale . O moaca care cere .... e drept ca asta nu justifica in nici un fel agresare fizica. 15 puncte castigate de fcsb in min 90 plus e prea mult , enervant de mult. Asteptam legea compensatiei si mai ales o evolutie a Farului la fel de agresiva si buna in meciul cu fcsb de acasa!

Da, FC Arges de ce nu a jucat asa brutal, sa moara pe teren, cu CFR CLUJ 1907? Jucau ca niste domnisoare de pension, nu trebuia sa le raneasca valorile pentru nationala? Sa vedem cum va juca Craiova cu echipa d-lui Dancu si cum... "va muri pe teren" cu Steaua=FCSB!

geogeo
geogeo  •  21 Martie 2022, 11:04
Postat de Andrei Kolozsi pe 21 Martie 2022, 10:35

Antipatia este generata de aroganta , cazaturile deseori teatrale . O moaca care cere .... e drept ca asta nu justifica in nici un fel agresare fizica. 15 puncte castigate de fcsb in min 90 plus e prea mult , enervant de mult. Asteptam legea compensatiei si mai ales o evolutie a Farului la fel de agresiva si buna in meciul cu fcsb de acasa!

Cand vorbesti de cazaturi teatrale cred ca vorbesti de Debeliuh. Un simulator mai jenant decat Debeliuh...Omrani, Costache, Deac sunt simulatori amatori, dar Debeliuh e "gheata de aur" la simulari.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează