FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 0-0

VIDEO Uhrin jr. amenință cu plecarea de la Dinamo: „N-aș putea să mai rămân în condițiile astea”

Dinamo - Sepsi 0-0. Dusan Uhrin, 54 de ani, antrenorul „câinilor”, are doar două meciuri de la revenirea în Ștefan cel Mare, dar vorbește deja despre o posibilă despărțire de Dinamo.
Dinamo - Sepsi 0-0. Dusan Uhrin, 54 de ani, antrenorul „câinilor”, are doar două meciuri de la revenirea în Ștefan cel Mare, dar vorbește deja despre o posibilă despărțire de Dinamo.

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 20:29 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 21:07

Dinamo - Sepsi 0-0. Dusan Uhrin jr, 54 de ani, antrenorul „câinilor”, are doar două meciuri de la revenirea în „Ștefan cel Mare”, dar vorbește deja despre o posibilă despărțire de Dinamo.

La conferința de presă de la finalul remizei cu covăsnenii, Uhrin a pus presiune pe conducerea clubului.

Dinamo - Sepsi 0-0. Uhrin jr. l-a inventat pe „noul Bărcăuan” » Găselnița incredibilă prin care Dinamo a scăpat fără gol primit
DINAMO - SEPSI
Dinamo - Sepsi 0-0. Uhrin jr. l-a inventat pe „noul Bărcăuan” » Găselnița incredibilă prin care Dinamo a scăpat fără gol primit

Își pregătește Uhrin Jr. plecarea de la Dinamo? „Toți mi-au spus că sunt nebun când am acceptat”

„Am contract pe un an și jumătate, dar sunt mai multe lucruri la mijloc. Nu pot să rămân fără jucători, trebuie să avem și o structură clară a clubului. Sunt lucruri importante pentru mine, pe care mi le doresc. Trebuie să simt că și clubul vrea să facă ceva. 

Aproape toți prietenii din România, din lumea fotbalului în general, mi-au spus că sunt nebun că am acceptat să vin aici. Am venit pentru fani. Altfel, în mod normal, n-aș fi venit. Pentru ce să vin?! Anul trecut, am antrenat pe gratis”, a declarat Uhrin. 

Exact ca în sezonul precedent, Uhrin a preluat-o pe Dinamo fix înainte de începerea play-out-ului. Anul trecut, Dusan a reușit să-i salveze pe „câini” de la retrogradare, apoi a plecat din cauza situației incerte din Ștefan cel Mare. Scenariu care s-ar putea repeta și în actuala stagiune.

Uhrin e la al 3-lea mandat ca antrenor la Dinamo.

Dinamo, pe loc de baraj în Liga 1

Dinamo - Sepsi 0-0. Dusan Uhrin: „Jucătorii nu sunt pregătiți fizic”

La finalul remizei din această după-amiază, Uhrin Jr. acuza la flash-interviuri pregătirea fizică a elevilor lui:

„Patriche și Jovanovic au avut probleme fizice, trebuia să-i schimb. Giafer, la fel, n-a putut să joace decât 70 de minute. Nici el nu e OK fizic. Am doar două săptămâni de când sunt aici, nu e de ajuns, credeți-mă! Apar probleme, pentru că jucătorii nu sunt bine pregătiți fizic”.

Prezent în studio-ul Digi Sport, Remus Răureanu, jurnalistul GSP, a găsit o explicație: „Înțeleg că cei de la Dinamo n-au avut preparator fizic la începutul anului, abia acum au adus unul”.

VIDEO. Alex Răuță, prima reacție după Dinamo - Sepsi:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Un fost internațional, revoltat de strategia de la CFR Cluj: „Ce se întâmplă acolo e bătaie de joc!”

Hagi a răbufnit la conferință: „Etica profesională? Vă faceți că nu știți? Probabil nu sunt important...” » Ce l-a enervat pe „Rege”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
tororosso
tororosso  •  21 Martie 2022, 14:03
Postat de Francisco Dascal pe 20 Martie 2022, 23:11

Corect

În mare parte FRF se implică dar sub imboldul vechilor securiști care au făcut averi după 89 și a profitorilor . Dinamo în comă indusă de ani de zile va fi salvată dar nu prin valoarea echipei dar va continua și în viitorul campionat într-o bălăcăreală totală . Un campionat anost cu echipe valoric de divizia a 4 a , cu profitori grăbiți la îmbogățire , fără stadion , fără bani . O federație care ar trebui să nu permită promovarea echipelor fără un potențial financiar dovedit pe parcursul minim de 4/5 ani dar și fără echipe susținute politic și primării . De aceia se numește LPF (liga profesionistă de fotbal) și nu susținute din bani publici . Nu dovedești aceste cerințe... joci în liga satelor .

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  21 Martie 2022, 09:44

V. MOGOS !!! ideal ptr. DINAMO !!!

io.s_ge
io.s_ge  •  20 Martie 2022, 23:43

"Uhrin ... vorbește deja despre o posibilă despărțire de Dinamo" ? Unde vorbeste mai anonimule care esti anonim de scrii in aceasta jalnica redactie?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează