FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO Gigi Becali nu se uită deloc la bani » Prețul amețitor pe care patronul FCSB l-a plătit pentru o șapcă!

Patronul FCSB, Gigi Becali, a apărut astăzi, la palatul din Aleea Alexandru, la discuția avută cu jurnaliștii, purtând o șapcă de baseball foarte scumpă. +14   FOTO
Patronul FCSB, Gigi Becali, a apărut astăzi, la palatul din Aleea Alexandru, la discuția avută cu jurnaliștii, purtând o șapcă de baseball foarte scumpă.

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 19:09 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 19:15

Gigi Becali, patronul FCSB, a apărut astăzi, la palatul din Aleea Alexandru, la discuția avută cu jurnaliștii, cu o șapcă neagră carea valorează aproape cât un salariu minim din România.

Marcel Ciolacu, răspuns pentru Gigi Becali » Ce a spus despre posibilitatea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea
FCSB
Marcel Ciolacu, răspuns pentru Gigi Becali » Ce a spus despre posibilitatea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea

Gigi Becali nu se uită la bani: preț amețitor plătit pentru o șapcă

Șapca purtată de patronul vicecampioanei României e produsă de Ferragamo, o renumită firmă italiană care produce haine de lux. Prețul este de 290 de euro, adică aproximativ 1.435 de lei. Prin comparație, salariul minim net pe economie, în anul 2023, în România, este de 1.898 lei. 

+10 FOTO

Pe lângă șapca foarte scumpă, Gigi Becali a mai purtat și costumul deja cunoscut de culoare neagră, cu însemne religioase, cu care a apărut mereu în spațiul public în ultima perioadă. 

Gigi Becali nu se uită deloc la bani » Prețul amețitor pe care patronul FCSB l-a plătit pentru o șapcă!

Designul hainelor purtate de Becali e realizat de un cunoscut creator de modă român. E vorba despre Alexandru Ciucu.

Materialele sunt achiziționate de patronul roș-albaștrilor, după care de realizarea produsului finit se ocupă Ciucu, cel care continuă tradiția familiei sale în acest domeniu. Bunica lui, Maria Ciucu, a fost cea care a debutat în această afacere acum mai bine de 80 de ani, mai precis în 1939 s-a specializat în croitoria de costume.

+17 FOTO

Apoi, tatăl său a fost printre primii români care după Revoluție au realizat o firmă în acest domeniu, Samric, care ulterior a ajuns să exporte costume pentru mari designeri de afară, printre care Armani și Hugo Boss.

4.100 de leie costul minim al unui costum realizat de Alexandru Ciucu, însă prețul poate trece chiar și de 7.500 lei

Site-ul oficial al lui Alexadru Ciucu și al firmei pe care o deține se deschide cu o imensă pictogramă, în care apar toate numele importante care au colaborat cu el sau continuă să o facă și în prezent. 

În imagine, Gigi Becali apare la masă alături de actorii Horațiu Mălăele și Gheorghe Dinică, dar și de cântărețul de manele Adi Minune. În cealaltă parte a ilustrației se află Regele Mihai, dar și fiica sa, Principesa Margareta. Și mai în spate, Iohannis alături de soția sa, dar și Prințul de Monaco. 

+17 FOTO

Alexandru Ciucu e undeva în mijlocul unei camere, care pare desprinsă dintr-un palat regal, încăperea fiind populată și cu alte personaje de mare notorietate, din mai toate domeniile: Sergiu Nicolaescu (fost actor și regizor), Helmut Duckadam (fost fotbalist), Cătălin Botezatu (creator de modă), Gabriel Cotabiță (interpret de muzică), Lucian Bute (fost boxer).

VIDEO. Gigi Becali continuă disputa încinsă cu Burleanu și-l pune la punct și pe Stoichiță

Citește și: 

Acționarul „câinilor” și-a luat abonament la VIP: „Am spus deja: fără gratuități!” + Câte abonamente a vândut Dinamo până acum

FCSB și-a găsit atacant: „Are inteligență, forță, viteză, toate ingredientele”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (31)
unulobisnuit
unulobisnuit  •  05 Iulie 2023, 12:22

Dar halatu'?

VanBasten
VanBasten  •  05 Iulie 2023, 09:18
Postat de belane pe 05 Iulie 2023, 07:32

Voi va imaginati cum stau *** *** pe la palat si-l asteapta cu orele pe canicula asta, probabil se adapostesc prin tufisuri, pe dupa copaci, doar ca sa fie acolo cand oierul se decide sa iasa cu bolidul pe portile palatului si sa le dea 5 minute atentie ?! Din astea 5 minute apoi presa sportiva face 20 articole si 10 emisiuni la TV. Incredibil, cum sa ai respect ptr. oamenii astia :))...cand Becali sapt. trecuta vorbea de *** la adresa altor ***l, reporterii se amuzau, *** ***.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  05 Iulie 2023, 09:15

Eu dacă zic ceva contra lui Becali ma cenzurați, iar voi ii faceți reclama toată ziua de dimineață până seara !? Asta deja nu mai este democrație, banul ,banul ,pt . Bani jucați cum canta el !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează