FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„E ceartă între impresari la transferul lui Florin Tănase” » Piedică de ultimă oră apărută în calea plecării în China

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2022 22:37 / Actualizat joi, 21 iulie 2022 23:14

După înfrângerea cu Saburtalo, 0-1, Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre stadiul transferului lui Florin Tănase în China, la Shanghai Port.

Chinezii de la Shanghai Port, locul 7 în sezonul 2022, sunt dispuși să achite clauza de reziliere a contractului dintre FCSB și Florin Tănase, care se ridică la 3 milioane de euro. Potrivit lui Becali, mutarea stagnează din cauza unei dispute între impresari.

Ce a sesizat Gabi Balint la FCSB cu Saburtalo: „Cea mai mare eroare! Să vedeți ce va urma” + Antrenorul despre care spune că poate revitaliza echipa
SABURTALO - FCSB 1-0
Ce a sesizat Gabi Balint la FCSB cu Saburtalo: „Cea mai mare eroare! Să vedeți ce va urma” + Antrenorul despre care spune că poate revitaliza echipa

Becali explică de ce stagnează transferul lui Florin Tănase în China

„E posibil ca Tănase să plece. Eu cred că da. Era ca și făcut transferul. Să vedem ce se va întâmpla mâine sau poimâine. Eu zis că transferul e făcut.

Problema e că a stagnat puțin, pentru că e ceartă între impresari. Prin alt impresar s-a făcut. Tănase are un impresar italian (n.r- Federico Pastorello) și l-a anunțat. Celor din China nu le convine că se bagă impresarul. Chestii de genul ăsta... 

A vrut el să semneze cu italianul. Eu i-am zis «Dacă nu ai impresar, nu semna cu unul. Când îți aduce o ofertă, atunci semnezi». Treaba lui. Să semneze cu el când îi aduce o ofertă. «De ce să semnez cu tine? Să nu mai poată un alt impresar să aducă o ofertă?»”, a spus Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

  • După ce i s-a terminat contractul cu firma fraților Becali, Florin Tănase a semnat cu P&P Sport Management, firma lui Federico Pastorello, unul dintre cei mai importanți impresari din fotbalul internațional.
  • În portofoliul firmei se află jucători precum Romelu Lukaku, Arthur și Federico Bernardeschi!

  • Transferat de FCSB în august 2016 în schimbul a 1,5 milioane de euro, Florin Tănase a cucerit un trofeu alături de echipa roș-albastră, Cupa României în 2020, și a înscris 83 de goluri în 226 de meciuri. 
  • Shanghai Port ocupă locul 7 în China, cu 16 puncte acumulate în 10 etape. Clubul antrenat de croatul Ivan Leko are 2 trofee în palmares: titlul (2018) și Supercupa (2019). A promovat în prima ligă în 2012. 
  • Vedeta echipei Shanghai Port este brazilianul Oscar (30 de ani). Fostul mijlocaș de la Chelsea este căpitanul echipei, fiind transferat de la Chelsea în ianuarie 2017, pentru 60 de milioane de euro. 

Citește și: 

Note GSP, după Saburtalo - FCSB  1-0 » A plouat cu 3 și 4! Un singur roș-albastru cu o prestație onorabilă
SABURTALO - FCSB 1-0
Note GSP, după Saburtalo - FCSB 1-0 » A plouat cu 3 și 4! Un singur roș-albastru cu o prestație onorabilă
Gigi Becali, întrebat în direct despre un titular din rușinea cu georgienii: „Cine? Cine e? Habar nu am! Nu am auzit de el”
SABURTALO - FCSB 1-0
Gigi Becali, întrebat în direct despre un titular din rușinea cu georgienii: „Cine? Cine e? Habar nu am! Nu am auzit de el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
zorrozabal
zorrozabal  •  22 Iulie 2022, 12:28

E o contradicție flagranta aici!De ce?Pentru ca același Becali s-a umflat de atâtea ori ca el nu discuta cu impresarii!Ca el niciodata nu va face un transfer intermediat de impresari!

Alex1965
Alex1965  •  22 Iulie 2022, 11:21

Ca de fiecare data transferul va pica in ultimul moment din varii motive.Adevarul este ca nu da nimeni 3 milioane pe Tanase nici macar o echipa din China.Pentru simplul fapt ca nu merita acesti bani.Oferta nici macar nu este reala.

dorelus
dorelus  •  22 Iulie 2022, 09:26

Eu ma întreb dacă nu-i glumă și invenție de prost gust acest transfer... La gazetaria noastră totul este posibil.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează