INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SABURTALO - FCSB 1-0

Ce a sesizat Gabi Balint la FCSB cu Saburtalo: „Cea mai mare eroare! Să vedeți ce va urma” + Antrenorul despre care spune că poate revitaliza echipa

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2022 22:01 / Actualizat joi, 21 iulie 2022 22:40

Gabi Balint a criticat în termeni duri jocul prestat de FCSB pe terenul georgienilor de la Saburtalo, 0-1, din preliminariile Conference League.

  • Dacă trece de Saburtalo, FCSB va da peste cel mai probabil de Dunajska Streda (Slovacia), după ce aceștia s-au impus în deplasarea de la Vikingur (Insulele Feroe), scor 2-0 în prima manșă. Roș-albaștrii ar juca primul meci în deplasare
  • CFR Cluj - Inter Club d'Escaldes, Vllaznia - CS Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe - Olimpija Ljubljana sunt celelalte meciuri de azi ale românilor, în turul 2 preliminar Conference League, toate live pe GSP.ro
  • Toate rezultatele din Conference League sunt AICI

Fostul internațional a sancționat titularizarea mijlocașului Ovidiu Popescu ca fundaș stânga și l-a criticat pe fundașul Joyskim Dawa.

Gigi Becali, după Saburtalo - FCSB: „Suntem prea proști, ies din fotbal!”
SABURTALO - FCSB 1-0
Gigi Becali, după Saburtalo - FCSB: „Suntem prea proști, ies din fotbal!”

Concluziile lui Gabi Balint după Saburtalo - FCSB

„FCSB a arătat că este nepregătită din toate punctele de vedere. Echipa nu e pregătită de startul sezonului. Ceva se întâmplă acolo.

În acest meci nu poți remarca pe nimeni. Tănase a fost sub valoarea lui, Coman și-a creat ocazii, dar se vede că nu are meciuri în picioare. La Octavian Popescu e o problemă. Nu înțeleg ce se întâmplă cu el, pentru că o diferență mare între ce a arătat la început și ce arată acum.

Folosirea lui Ovidiu Popescu pe stânga a fost cea mai mare eroare. Dar nici nu știu cine îl poate înlocui. Asta înseamnă să stai într-un singur fundaș stânga.

Dawa nu îmi place. L-am urmărit în multe faze și am văzut că pleacă din zonă. Nu a existat nicio coordonare între el și Tamm. Miron și Cristea erau două clase peste. Chiar și Vinicius, așa bătrân.

Haruț nu e fundaș dreapta. Șut nu mi-a spus nimic, Olaru e sub nivelul lui, iar Edjouma impresionează doar prin fizic”, a spus Gabi Balint în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Gabi Balint: „Cu Hagi, FCSB ar arăta mult mai bine”

Balint este de părere că Gică Hagi, antrenor și patron la Farul, ar putea face ca FCSB să joace mai bine, cu actualul lot.

„Echipa asta ar arăta mult mai bine cu Hagi, cu stilul și cu personalitatea lui. 

Dacă nici FCSB nu are jucători de valoare, atunci cine? Hagi a fost la Steaua, dar atunci era altă echipă. Dacă ar avea mână liberă... Atunci a plecat pentru că a fost o neînțelegere”, a adăugat Balint.

Să vedeți ce urmează dacă echipa va fi lăsată așa! Vor urma conflicte cu fanii. De ce să stai (n.r- Becali) 3 ani? Să vândă acum tot. Dacă va mai terfeli echipa 2-3 ani, suporterii se vor supăra
- Gabi Balint

Citește și:

Gigi Becali, întrebat în direct despre un titular din rușinea cu georgienii: „Cine? Cine e? Habar nu am! Nu am auzit de el”
SABURTALO - FCSB 1-0
Gigi Becali, întrebat în direct despre un titular din rușinea cu georgienii: „Cine? Cine e? Habar nu am! Nu am auzit de el”
Note GSP, după Saburtalo - FCSB  1-0 » A plouat cu 3 și 4! Un singur roș-albastru cu o prestație onorabilă
SABURTALO - FCSB 1-0
Note GSP, după Saburtalo - FCSB 1-0 » A plouat cu 3 și 4! Un singur roș-albastru cu o prestație onorabilă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
muzica
muzica  •  22 Iulie 2022, 01:24

Politica de economii a lui Becali..a dus la o pregatire la baza Berceni(in caldura imensa),in timp ce rivalelw au fost la racoarea muntilor Austriei !Rezultatele s-au vazut,victorii la scor in Moldova si cu alte 3 echipe la 1-o !Dar la primul meci oficial,cu o prestatie penibila ,SCOATEM un egal (acasa) cu noua promovata U Cluj, iar apoi un rusinos o-1 in Georgia(nationala lor ne-a invins acasa !).Motivelor de mai sus se adauga,LIPSA UNUI LOT VALOROS,la dublarea pe posturi !Deci,iar un campionat RATAT,(nr. 8),iar vom fi eliminati din primul tur !Noi suporterii Stelei,NU MAI AVEM NICI O SPERANTA,cu un finantator,care nu mai doreste O MUNCA NORMALA CU UN ANTRENOR,care sa poata sa obtina aceste obiective,ptr moment,intangibile !Ce se intamplaa cu Olaru,Tavi Popescu,Sut,...nu mai sunt nici o umbra din ceea ce erau sezonul trecut ?!Cred ca acesta echipa,CU BECALI ANTRENOR...va avea dificultati sa prinda Playoff-ul !Mare pacat !

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  22 Iulie 2022, 00:49

Ce am fost si ce am ajuns...Ma refer la intregul fotbal romanesc. Felicitari, Andrei Vochin, tie si preaiubitului tau sef...

dobrin
dobrin  •  22 Iulie 2022, 00:32

Ce va urma? Falimentul. Atata timp cat Becali nu zice "imi iau antrenor bun si nu ma mai bag la echipa" falimentul este concluzia logica.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close