FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB ÎN GHENCEA

Gigi Becali îl ironizează pe Talpan: „Trebuie să glumim când vorbim de el”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 07:22 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 09:12

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, i-a răspuns lui Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, cel care a avut o reacție virulentă, marți seara, după ce Ministerul Apărării și-a dat acordul ca vicecampioana României să dispute meciul cu Dinamo pe stadionul Steaua. 

  • FCSB a cerut din nou să joace în Ghencea. Administratorul stadionului, CSA Steaua, a solicitat avizul lui Angel Tîlvar, ministrul Apărării, în acest sens. Surse autorizate informează că ministrul MApN a semnat favorabil solicitarea ca FCSB să poată intra în Ghencea. 
  • Având aprobarea numărului 1 din MApN, comandantul CSA, Ștefan Bichir, va trebui să răspundă pozitiv adresei formulate de FCSB pentru punerea la dispoziție a arenei
  • FCSB - Dinamo, din runda secundă a SuperLigii, este programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30.

FCSB datorează statului român peste 37 milioane de Euro și ii veți da până la ultimul cent! Avocații FCSB au recunoscut in fața instanței, în mai 2018 folosirea ilegală a numelui și a mărcii”, a „tunat” Florin Talpan, pe Facebook. 

Iar Gigi Becali spune că nu există încă niciun verdict în dosarul cu prejudiciul, prin care Steaua le cere celor de la FCSB 37 de milioane de euro pentru folosirea ilegală a mărcii în perioada 2004-2014. 

Ilie Năstase salută revenirea lui FCSB în Ghencea: „S-a intrat în normalitate. Care e motivul acestui scandal?”
FCSB ÎN GHENCEA
Ilie Năstase salută revenirea lui FCSB în Ghencea: „S-a intrat în normalitate. Care e motivul acestui scandal?”

Gigi Becali, după ce Florin Talpan a protestat împotriva venirii lui FCSB în Ghencea: „Dacă vorbim despre Talpan, trebuie să glumim”

„Care prejudiciu? Ei au 10 ani acum cu marca, 2013 - 2023, aproape 10 ani. Să vină să spună câți bani au câștigat din vânzarea de materiale cu marca.

Câți bani ați câștigat, câte tricouri, câte șepci, câți chiloți, câți adidași? Câți bani ați câștigat cu marca? Atât trebuie să ceară. Dacă ei n-au avut echipă, puteau să vândă tricouri cu echipa Steaua?

Justiția spune: «Dacă tu nu aveai tarabă să vinzi, care prejudiciu?»”, a declarat Gigi Becali la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Gigi Becali: „Dacă cinci ani n-ai folosit o marcă, se desființează”

Apoi, Gigi Becali a ținut să-l ironizeze pe Florin Talpan, despre care ar susține că „vorbește aiurea”. 

„Vin eu și spun, conform legii, dacă cinci ani n-ai folosit o marcă, se desființează. Ei trebuie să decadă marca lor.

Să distrug eu? Eu nu vreau să mai spun, dar într-o țară în care Talpan își spune cuvântul... E în regulă? Nu, că nu dă cu toporul în cap, dar vorbește aiurea. 

El, dacă avea puterea, dădea și cu toporul. Dacă vorbim despre Talpan, trebuie să glumim, așa trebuie să vorbim.

Ce legătură are dosarul? Ce prejudiciu să plătești dacă nu există prejudiciu? Ce prejudiciu, dacă tu nu ai făcut nimic cu marca?”, a mai precizat Becali. 

VIDEO. Gigi Becali se bazează pe David Miculescu: „Nu mai aducem atacant!”

Citește și: 

MM Stoica, după acordul ca FCSB să joace în Ghencea: „Vom avea peste 100.000 de cereri” + Reacție surprinzătoare: „Îmi pare rău că jucăm primul meci acolo cu Dinamo”

„Nu erau carafe, s-ar fi încălzit vinul” » Daniel Niculae i-a răspuns lui Marius Șumudică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
magic4ever
magic4ever  •  12 Iulie 2023, 12:52

Cum o da Becali,se face ca nu intelege la ce se refera Taplan....Becali stie bine ca prejudiciul nu se refera la numarul de tricouri si chiloti vanduti cu marca Steaua,prejudiciul se refera la numele Steaua & coeficientul UEFA facut in ani de zile care i-a dat posibilitatea sa fie mereu cap de serie si sa aiba adversari mult mai usori si a ajuns in grupele cupelor europene de unde a luat o caruta de bani si a atras multi fani pe stadion de unde Becali a castigat bani din vanzarea biletelor...Becali este bun de plata pentru acest abuz,dar justitia din Romania amana la nesfarsit sentinta finala...prietenii stiu de ce....

Hcm27
Hcm27  •  12 Iulie 2023, 12:51
Postat de steaua1986. pe 12 Iulie 2023, 11:07

gigist gretos.

Ia Emetiral, ca-ti trece.Iti revii!

kuuba
kuuba  •  12 Iulie 2023, 12:24

Sa radem si de Janta

Vezi toate comentariile (7)
Comentează