FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB ÎN GHENCEA

Strigătul disperat al lui Florin Talpan, după ce FCSB a primit acceptul de a juca în Ghencea: „Ei au alt interes, nu să joace aici!” + atac la Becali

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua București, contestă vehement decizia prin care FCSB a obținut dreptul de a juca pe arena din Ghencea.
Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua București, contestă vehement decizia prin care FCSB a obținut dreptul de a juca pe arena din Ghencea.

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 20:22 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 20:22

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua București, contestă vehement decizia prin care FCSB a obținut dreptul de a juca pe arena din Ghencea. 

  • FCSB a cerut din nou să joace în Ghencea. Administratorul stadionului, CSA Steaua, a solicitat avizul lui Angel Tîlvar, ministrul Apărării, în acest sens. Surse autorizate informează că ministrul MApN a semnat favorabil solicitarea ca FCSB să poată intra în Ghencea. 
  • Având aprobarea numărului 1 din MApN, comandantul CSA, Ștefan Bichir, va trebui să răspundă pozitiv adresei formulate de FCSB pentru punerea la dispoziție a arenei
  • FCSB - Dinamo, din runda secundă a SuperLigii, este programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30.

Fără a numi acțiunile concrete pe care urmează să le întreprindă pentru a bloca venirea celor de la FCSB în Ghencea, Florin Talpan a transmis: „Pe aici nu se trece!”. A urmat un text lung în care atacă guvernul 

Gigi Becali a intrat în direct după anunțul că FCSB poate juca în Ghencea: „E amenințare cu moartea, nu?! Mâine fac plângere penală”
FCSB în Ghencea
Gigi Becali a intrat în direct după anunțul că FCSB poate juca în Ghencea: „E amenințare cu moartea, nu?! Mâine fac plângere penală”

Florin Talpan, strigăt de disperare: „Nu o lăsați pe FCSB în Ghencea!”

„PE AICI NU SE TRECE!!! Cererea depusă de FCSB de a juca meciul cu Dinamo pe stadionul Steaua este de fapt, o cerere mascată a lui Becali, prin care se încearcă și se dorește câștigarea dosarului cu palmaresul si dosarului cu prejudiciu de 37 milioane de euro prin folosirea ilegală a mărcii Steaua, marca aflată în patrimoniul Ministerului Apărării Naționale.

Încă o dată avocații lui Becali și chiar Becali nu mai știu la ce tertipuri să mai apeleze ca să caștige dosarele in instanta. De fapt, pe ei nu ii interesează să joace neapărat în Ghencea, pe ei îi interesează furtul de identitate și vor să caștige dosarul cu palmaresul si dosarului cu prejudiciu

Vor să se folosească ilegal si abuziv de istoria noastra, de istoria clubului Steaua. Acesta este marele lor of. Că nu au istorie, nu au performanțe, nu au nume, nu au marcă, nu au palmares, nu au identitate, nu au absolut nimic! 

Regulamentul FRF prevede, printre altele, ca echipele din Liga 1 să dețină propriul stadion .Cum poți să te lauzi cu o echipă de liga 1, cu vânzări de milioane de euro / jucator și să nu fii in stare să iți construiești propriul stadion, cu atat mai mult cu cat regulamentul FRF prevede clar acest lucru? Vinzi de milioane de euro jucători,te lauzi cu performanțe care nu sunt ale tale, te lauzi cu istoria și palmaresul Stelei, dar de fapt nu este istoria ta, nu este identitatea ta, nimic nu este și nu a fost vreodată al tău!

FCSB datorează statului român peste 37 milioane de Euro și ii veți da până la ultimul cent! Avocații FCSB au recunoscut in fața instanței, în mai 2018 folosirea ilegală a numelui și a mărcii.

Cei care intervin politic in această speță ar face bine să iși vadă de viata politică, de destinele acestei țări, de corupția care a sufocat Statul și să nu mai facă abuz de putere. Să se ocupe de atrocitățile din Romania, de ororile care se întâmplă mai nou in azilele de batrani!

Nu știam ca ministrul Apărării dintr-un stat NATO are astfel de preocupări și atribuții. Nu stiam că ministrul Apărării poate da ordin ca un dușman al clubului Steaua, societatea care ne fură zi de zi identitatea - un debitor, un rău platinic, un club care ne-a furat istoria, ne-a furat marca, ne-a furat numele și palmaresul - să joace in Ghencea!,

De unde pâna unde politicul face legea in România? Tot ce am caștigat prin munca mea asiduă de peste 20 de ani se duce de râpă că asa dorește politicul care nu ține cont de lege, de bunele moravuri și de buna credința?”, a scris Florin Talpan pe contul personal de Facebook. 

Talpan a lansat și un atac direct la adresa lui Gigi Becali: „Te lauzi că ești rege, dar de fapt ești doar un amărât care nu știi cum să mai găsești o portița de scăpare pentru a caștiga dosare pe care le-ai pierdut iremediabil”.

Nu dați STEAUA pe mâna unor infractori care au jefuit si prejudiciat Statul român. Nu fiti părtaș, dle ministru, la distrugerea definitivă a Clubului sportiv al Armatei STEAUA Bucuresti. Apărati STEAUA! Apărati Armata! Nu trădati acest club simbol al Armatei Române doar de dragul unui fost deținut care a luat cu japca numele si marca Steaua în anul 2003, atunci când a înfiintat societatea din jud. Ilfov. Ce pot să spun este că acum suntem mulți, uniți și puternici și vă spunem: PE AICI NU SE TRECE!!!

- Florin Talpan 

VIDEO. Gigi Becali: „Dacă vom juca pe Ghencea, îl iau pe Ciolacu să stea lângă mine”

Citește și alte știri despre venirea celor de la FCSB în Ghencea: 

Imagini senzaționale de la ultimul FCSB - Dinamo jucat în Ghencea » Scenografii de senzație și ipostaze unice cu Halep, Mihai Stoica și arbitrul Alexandru Tudor
FCSB - Dinamo
Imagini senzaționale de la ultimul FCSB - Dinamo jucat în Ghencea » Scenografii de senzație și ipostaze unice cu Halep, Mihai Stoica și arbitrul Alexandru Tudor
Fostul ministru al Apărării, reacție tranșantă despre vestea că FCSB va intra în Ghencea: „Extraordinar! Investiția trebuie folosită la capacitate maximă”
FCSB ÎN GHENCEA
Fostul ministru al Apărării, reacție tranșantă despre vestea că FCSB va intra în Ghencea: „Extraordinar! Investiția trebuie folosită la capacitate maximă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (169)
firfirel_postacul_ciobanului
firfirel_postacul_ciobanului  •  16 Iulie 2023, 11:08
Postat de anti.cioban pe 16 Iulie 2023, 10:27

Ce pariu ma? Cine sa se fi inselat si cu ce? :))

Ți-am explicat pe data de 8 iulie. : https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fcsb-ghencea-csa-steaua-strategie-703550-comentarii.html#comment8497038. Chiar in ultimul reply.

anti.cioban
anti.cioban  •  16 Iulie 2023, 10:27
Postat de firfirel_postacul_ciobanului pe 14 Iulie 2023, 16:04

Poate... mă ajuți și pe mine cu pariul ăla de care ți-am zis data trecută. Acum că treaba e clară pentru amândoi... :-))) ar fi și în interesul tău la urma urmei. I-ai demonstra ăluia că s-a înșelat în privința ta și lucrurile nu stau chiar așa cum le prezenta el p-aici. :-))) La fel ca în cazul ăsta... cu freddy... în legătură cu care știi bine că eu și Catalynn considerăm că nu s-ar încadra la categoria 'postaci de fermă'. Nu cred că trebuie să-ți reamintesc că e cam singurul care și-a asumat statutul de 'fcsb-ist', ... nu defilează p-aici cu Steaua-n gură și nu îi cântă-n strună ciobanului pușcăriaș, ca alți postaci. Contrele astea dintre voi seamănă mai degrabă cu niște șicane între doi adolescenți rebeli. Vă place să vă provocați reciproc... iar jignirile pe care vi le împărțiți... sunt de cele mai multe ori gratuite. Aruncă și tu un ochi pe conversațiile lui cu Catalynn... și vei vedea că te poți înțelege cu el... discutând într-un mod cât se poate de civilizat. Dar na,... dacă vouă vă place mai mult așa... :-(((

Ce pariu ma? Cine sa se fi inselat si cu ce? :))

firfirel_postacul_ciobanului
firfirel_postacul_ciobanului  •  14 Iulie 2023, 18:24
Postat de freddy pe 14 Iulie 2023, 17:50

Corect. Îmi place sa-i dau foc! :))) Ma amuza teribil. Lui și ăluia de-i zic Firicel. Și ala tot cu 3-4 conturi dar dinamovist. Și la fel ca asta, nu are păreri despre echipa lui ci doar pro CSA și anti FCSB. În rest nu am treaba cu nimeni. Dacă am reușit sa discut civilizat cu catalin :))) Fiecare cu părerea lui, fiecare cu clubul lui. Dar daca tu ești dinamovist sau rapidist și te freacă doar de războiul nostru înseamnă că ai ceva personal cu noi. Ei bine...și eu am ceva cu tine! :)) O sa i dau foc de câte ori îl prind :))

Ca ddb-iștii, cam pe oriunde se duc! :-))). Well, then... "Set this stage on fire!" (Lil Wayne) :-)))

Vezi toate comentariile (169)
Comentează