FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îi poate pregăti revenirea: „Voi schimba echipa la vară”

Florin Tănase
Florin Tănase

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 16:34 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 17:30

Fostul căpitan al FCSB-ului, Florin Tănase, a ajuns închizător la Al-Okhdood, în Arabia Saudită, și e decis să se transfere la vară.

Florin Tănase îi dă o veste îmbucurătoare lui Gigi Becali. La vară se desparte de actuala sa echipă, Al-Okhdood! Evoluează constant acolo, are și un coechipier român, pe Andrei Burcă, însă nu e prea mulțumit de poziția pe care e folosit, „închizător”.

Cosmin Contra a făcut scandal, după ultimul meci pierdut » Antrenorul lui Al-Hilal l-a pus la punct imediat
ARABIA SAUDITĂ
Cosmin Contra a făcut scandal, după ultimul meci pierdut » Antrenorul lui Al-Hilal l-a pus la punct imediat

Florin Tănase: „Rămâne să vedem unde voi juca”

Astfel că la sfârșitul sezonului va pune punct colaborării cu gruparea saudită. „Cu siguranță, din vară voi schimba echipa, dar rămâne să văd unde voi juca în sezonul următor.

Nu pot să spun unde, pentru că nu e numai după mine, e în funcție de ce oferte voi avea. Rămâne de văzut. Da, aș vrea să fiu mai aproape de casă", a declarat Tănase, pentru Digisport. 

Convenția lui Florin Tănase cu Gigi Becali

Însă pe 8 martie, fostul căpitan al FCSB-ului dezvăluia că are o înțelegere cu patronul Gigi Becali. „Țin legătura cu nea Gigi mereu, să vedem în vară ce oferte voi avea. Eu am o convenție cu dânsul. Rămâne să vedem din vară. Nu aș spune nu, e vorba de echipa mea de suflet”, a declarat Tănase, potrivit sportpesurse.

Inclusiv Becali s-a arătat interesat de-o revenire a jucătorului său preferat: „Vreau să se întoarcă Tănase, dar are salariu mare acolo, o să încerc să-l aduc”.

Florin Tănase: „Sunt departe de poartă. Sper să se schimbe acum”

Revenind la situația lui de la Al-Okhdood, Florin Tănase a mai spus: „Sunt departe de poartă. Dar, după cum știți, în România jucam unde avea echipa nevoie. E și diferență de nivel.

Am discutat, sper să se schimbe acum (n.r. - poziția în teren), în următoarele meciuri, pentru că și evoluția echipei e mai bună, cred eu, dacă schimbăm sistemul.

Da, normal, contează să ai un român lângă tine, te simți mai altfel. Simt diferența asta față de cealaltă echipă (n.r. - Al-Jazira), unde n-aveam niciun român. E altceva, vorbești în limba ta după antrenamente, e mai bine”. 

VIDEO. Elias Charalambous, conferință de presă înaintea partidei dintre FCSB și Sepsi OSK: „Este momentul în care avem nevoie de fanii noștri mai mult ca oricând”

Ați mai putea citi:

Nu intră în vederile lui Edward Iordănescu și se consideră nedreptățit: „Sunt singurul care nu a primit vreo şansă. De aceea mă şi doare de fiecare dată”

Rapidiștii așteaptă mesajul lui Liviu Ungurean „Bocciu” și se pregătesc să aleagă interimar în fruntea galeriei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
marius1979
marius1979  •  17 Martie 2024, 20:40

Mai asta lipsește la FCSB. Un atacant care defapt este o extrema ascunsa peste tot și niciunde. A ajuns să joace închizător in marea liga saudita văzută de experții orbiți de petrodolari ca o mega liga de nivel mondial. Prostii aia lor cumpărat și pe Bordeianu care era un biet imchizator și-l jucau atacant. Halal nivelul saudiților

VanBasten2000
VanBasten2000  •  17 Martie 2024, 18:15

Pilda biblica a fiului risipitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează