FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiștii așteaptă mesajul lui Liviu Ungurean „Bocciu” și se pregătesc să aleagă interimar în fruntea galeriei

Liviu Ungurean, poreclit „Bocciu”
Liviu Ungurean, poreclit „Bocciu”

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 16:26 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 16:55

Luată prin surprindere de arestarea liderului Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, și a altor doi colegi, în dosarul materialelor pirotehnice, cu doar o zi înaintea partidei de debut din play-off, cu Farul, galeria Rapidului a decis să nu încurajeze echipa. Iar giuleștenii au pierdut cu 1-2.

„Noi tot mai sperăm, nu excludem încă să fie eliberat mai devreme”

Suporterii din galerie sunt în căutarea unei soluții, cel puțin până când "Bocciu" va putea reveni în mijlocul lor.

Ruptură la Rapid între galerie și conducere: „Rămâi perplex” + „Cred că s-a întâmplat ceva la percheziții”
RAPID
Ruptură la Rapid între galerie și conducere: „Rămâi perplex” + „Cred că s-a întâmplat ceva la percheziții”

Iar Gigi Răducan "Corsicanu" a explicat, în exclusivitate pentru GSP.ro, ce ar urma să se întâmple: „Deocamdată l-am întrebat pe Liviu, prin intermediul avocatului lui, ce vrea să facem în continuare.

E munca lui, a condus galeria atâția ani, el știe cel mai bine situația, oamenii, și era normal să facem asta. În plus, e un semn de respect la adresa lui, pentru tot ce a făcut. Acum așteptăm să vedem ce ne va transmite".

"Corsicanu" a mai adăugat că "noi nu excludem nici varianta ca «Bocciu» să fie eliberat mai devreme și să nu primească interdicție pe stadioane, ca să poată conduce galeria în continuare. El a făcut contestație la decizia judecătorilor de a fi reținut în arest pentru 30 de zile. Să vedem ce se va întâmpla.

Dar dacă nu va câștiga recursul, trebuie să ne organizăm, să nu mai fim luați prin surprindere, cum s-a întâmplat la meciul cu Farul. Pentru că galeria, orice s-ar întâmpla, va rămâne alături de echipă, de club, cum e și firesc. Nu se va mai întâmpla ca la meciul cu Farul!".

Au mai avut lider interimar

În funcție de mesajul lui Ungurean, dacă nu va fi eliberat mai devreme, șefii de brigăzi urmează să aibă o întâlnire, pentru a fi stabilit un înlocuitor.

"Eu nu mai sunt șef de galerie. Nici nu mai stau acolo la meciuri, ci la loje. Vorbesc în numele suporterilor fiindcă mă ascultă, fiind cel mai vechi și cel mai în vârstă de acolo. Aștept răspunsul lui Bocciu și vom vedea cum vom proceda. Avem destui băieți tineri care au fost alături de Liviu în ultimul timp și care pot duce mai departe steagul galeriei Rapidului".

În 2012, după un incident într-o benizinărie, cu niște suporteri ai rivalilor de la Steaua, poliția a luat măsuri. A descins la Berăria Giulești, de lângă vechiul stadion. Acolo erau toți șefii de brigăzi, inclusiv cel care conducea galeria rapidului din 2008, Vali "Bulgaru". Atunci, toți au primit interdicții de a mai fi prezenți pe stadioane pentru cel puțin un an.

În locul lui "Bulgaru" a fost numit Dan "Chelie", care, pentru câteva luni, a condus galeria Rapidului ca interimar. Ulterior s-au organizat noi alegeri, iar lider al ultrașilor giuleșteni a devenit Cristi "Buzdugan".

Acționarul Rapidului i-a pus la colț pe ultrași: „Decizie nu proastă, ci EXTREM de proastă!”

Șeful Rapidului, acuzații GRAVE pentru FCSB: „Hoții strigă hoții! A luat un galben STUPID, probabil l-au transferat deja”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
soad
soad  •  18 Martie 2024, 11:53

sa te razbuni pe echipa pe care o sustii e ca si cum te-ai impusca in picior ca esti suparat pe nevasta! asta-i nivelul asa zisilor ultrasi! Jucatorii trebuie sa invete sa dea tot cei mai bun si cand galeria nu e prezenta, doar asa vom putea lua in viitor campionatul, anul asta felcitari ZCSB! la anul o sa ajungeti din nou pe locul 2!

Blacknoirbeard
Blacknoirbeard  •  17 Martie 2024, 20:19
Postat de pelicansli pe 17 Martie 2024, 18:48

Ce i cu Karma asta cu B-ul? Bocciu, Bulgaru, Buzdugan… :)

Un’ te duci, catelule? In serie B, domnule!

laser
laser  •  17 Martie 2024, 19:12

Deci asteptam un *** bocciu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează