FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Acționarul Rapidului i-a pus la colț pe ultrași: „Decizie nu proastă, ci EXTREM de proastă!”

Mesajele afișate de galeria Rapidului la 1-2 cu Farul // foto: Cristi Preda, GSP +44   FOTO
Mesajele afișate de galeria Rapidului la 1-2 cu Farul // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 20:30 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 22:55

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, spune că „nu mi se pare normal” felul în care au protestat ultrașii echipei față de arestarea preventivă a liderului de galerie, Liviu Ungurean, alegând să nu-și încurajeze favoriții vineri seara, la 1-2 cu Farul.

Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, liderul galeriei rapidiste, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul în care procurorii suspectează constituirea unui „grup infracțional organizat care avea drept scop introducerea și folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal, în timpul desfășurării meciurilor, tulburarea ordinii și liniștii publice prin violențe asupra bunurilor și distrugerea suprafeței de joc prin folosirea materialelor pirotehnice”.

Șeful Rapidului, acuzații GRAVE pentru FCSB: „Hoții strigă hoții! A luat un galben STUPID, probabil l-au transferat deja”
RAPID VS. FCSB
Șeful Rapidului, acuzații GRAVE pentru FCSB: „Hoții strigă hoții! A luat un galben STUPID, probabil l-au transferat deja”

În semn de solidaritate cu liderul, ultrașii Rapidului au ales să nu încurajeze echipa vineri seara, în prima etapă de play-off, iar Rapid a cedat cu Farul, 1-2.

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, nu a fost de acord cu abordarea suporterilor. „Extrem de proastă, nu proastă!”, a spus Angelescu despre decizia ultrașilor.

Victor Angelescu îi „urechează” pe ultrașii Rapidului: „Decizie extrem de proastă!”

„Am mai spus că am venit la Rapid acum 6 ani și ceva tocmai pentru frumusețea galeriei. Cred că e prima dată când mi se pare că ei iau o decizie greșită. Nu e normal ce au făcut, mă așteptam la o anumită formă de protest, 15-20 de minute, să-și susțină liderul.

Și noi, atât timp cât se va dovedi că Liviu Ungurean e nevinovat, îl susținem, dar nu se poate să fie peluza plină și să nu cânți. Au lăsat steagul jos și au pierdut. Nu înțeleg de ce să nu cânți! A fost o decizie nu proastă, extrem de proastă!”, a spus Angelescu inițial la PrimaSport.

Victor Angelescu: „M-a șocat, au luat o decizie greșită!”

„Nu avea cum să ajute. Nu cred că ajută în niciun caz în anchetă, nu cred că-l eliberează mâine pe Liviu Ungurean pentru că au făcut ei asta. În plus, au afectat echipa.

Chiar m-a șocat asta, ei știu să ia anumite decizii de obicei, avem cea mai frumoasă galerie de departe, dar ieri au luat o decizie greșită. Aș fi înțeles dacă nu cântau 15-20 de minute, apoi, dacă doreau să arate ceva, trebuia să cânte mai tare decât oricând, să arate tuturor că nu li se închide gura, nu că dacă dispare un om nu mai cântă nimeni.

Nu mi se pare normal, dar și noi avem greșelile noastre”, a completat acționarul Rapidului.

VIDEO. Mihai Stoichiță, după Rapid - Farul: „Dacă peluza nu ar fi fost tăcută, poate am fi văzut alt rezultat”

Tot despre Rapid:

Planuri pentru sezonul viitor » Vrea 3 fotbaliști de la Rapid: „Ar avea de câștigat!”
MERCATO
Planuri pentru sezonul viitor » Vrea 3 fotbaliști de la Rapid: „Ar avea de câștigat!”
Un fost mare internațional, șocat de situația Rapidului: „Am rămas stupefiat. Nu am mai văzut așa ceva!”
RAPID
Un fost mare internațional, șocat de situația Rapidului: „Am rămas stupefiat. Nu am mai văzut așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
monika.
monika.  •  17 Martie 2024, 23:32

Intotdeauna dau lectii de morala cei care o calca in picioare. Sinceritate zero, expertiza zero. Inainte de a arunca vorbe, mai bine invatam sa ascultam pe altii.

PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  17 Martie 2024, 17:14
Postat de Catisr pe 16 Martie 2024, 22:09

Așa-ți trebuie nenea victoraș dacă ți-ai cumpărat galerie ! Felicitări singurului acționar de la vreo echipă de fotbal care a recunoscut că plătește galeria să scuipe și să înjure adversarii ! Felicitări și președintele clubului, care într-un gest de mare fair play, a denunțat propria galerie cu apucături infracționale ! Felicitări și patronului care s-a ținut de cuvânt, să facă din acest club ”un club serios, redutabil, care va fi respectat de absolut toată lumea”!

Ti-ai scos mana din gips si ai inceput sa scrii, ***? Vezi-ti ma de ale tale... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Aframovici
Aframovici  •  17 Martie 2024, 01:50

Ii felicit pe fratii mei de la T1, T0 dar mai ales de la T2 care au cantat si au dat tonul. Ca prea putin se spune. Atat s-a putut, ca nu suntem organizati ca altii, dar macar a fost ceva.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează