FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Jucătorul pe care Gigi Becali vrea să-l țină cu orice preț la FCSB: „Îi fac și 35.000 de euro salariul”

Florin Tănase este al doilea golgheter al Ligii 1, după Dennis Man
Florin Tănase este al doilea golgheter al Ligii 1, după Dennis Man

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 13:03 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 13:54

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, a rezolvat transferul lui Dennis Man (22), care va merge la Parma, dar nu concepe să piardă un alt fotbalist important. Este vorba despre căpitanul Florin Tănase (26).

Plecarea lui Dennis Man ar putea fi ultima de la FCSB în această iarnă. Gigi Becali, finanțatorul FCSB, afirmă că nu va mai ceda alți jucători, pentru că dorește să câștige campionatul.

Iar pentru a câștiga campionatul, îl vede pe căpitanul Florin Tănase drept indispensabil. Latifundiarul susține că i-ar oferi lui Tănase un salariu până la 35.000 euro / lună pentru ca acesta să nu dea curs unor altor oferte!

Gigi Becali: „De Tănase ai nevoie neapărat”

„Tănase nu a avut nicio ofertă. Oricum nu poate să mai plece nimeni, pentru că luăm campionatul. Nu mai vindem, gata tată. Ce facem, uităm de campionat? Eu am marfă de mare lux la academie. Eu am tineri de 15, 16, 17 ani care vor veni în continuu. Simt că vor fi fotbaliști mari. 

Problema e că trebuie să îmbin, nu poți să îi dau pe toți de 23 și 24 de ani și să rămân doar cu tinerii. Trebuie maturitate, experiență, ca să iei campionatul. Tănase, de exemplu. Dacă văd că are oferte și merge la echipe mici, îi zic «bă Tănase, ia vino mă tată încoace. Cât ai tu salariul? Ia 30.000. Sau 35.000 euro pe lună, rămâi la mine». De un Tănase ai nevoie neapărat”, a declarat Becali la PRO X.

14 goluria înscris Florin Tănase în acest sezon, în 17 meciuri pentru FCSB. Are și 3 pase de gol

3 milioane de euroeste cota de piață a lui Florin Tănase pe Transfermarkt

Florin Tănase a refuzat prelungirea contractului cu FCSB

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Gigi Becali dezvăluia că Florin Tănase a refuzat prelungirea contractului cu FCSB, scadent la finalul acestui sezon, deși îi oferise 5.000 euro în plus față de salariul actual.

„Am negociat cu el. I-am zis «Ia 5.000 de euro pe lună în plus la salariu și mai semnează pe doi ani». Știi ce mi-a răspuns? «Nu, nea Gigi. Lăsați, nea Gigi. Că o fi, că o împărți…».

E vina mea că nu l-am vândut când am avut oferte. Bine, el nu e jucător de 15-20 de milioane de euro, ca Man sau ca Moruțan, și am nevoie de el să iau titlul. Că altfel… Știu eu ce aveam de făcut în cazul lui…”, declara atunci Gigi Becali.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Dennis Man la Parma, transferul iernii în Serie A! Prinde Top 10 în Europa

Anamaria Prodan îi acuză pe Gigi și Giovanni Becali: „L-au amenințat pe Dennis Man! Becali nu are nimic sfânt în el”

Playtech: IREAL! Andra are probleme GRAVE. Nici Cătălin Măruță nu știa asta


Comentarii (15)
calicon
calicon  •  28 Ianuarie 2021, 17:13
Postat de remarque pe 28 Ianuarie 2021, 15:40

Ca sa fii impresar bun e ca in oricare alta meserie in final. Adica trebuie sa iti placa si trebuie sa cunosti meseria respectiva. Si evident, in impresariat e vital sa ai relatii. Sa stii sa ti le faci. Relatiile ti le faci daca stii meserie, ai caracter si esti de cuvant sau daca te aduni cu cei asemeni tie. Nu o plangeti pe Prodanca, nu e cu nimic mai de caracter ea decat Becali. Cum e turcul si pistolul! Eu cand vad cum se bat sobolanii ma amuz si ma bucur ca nu ma afecteaza personal deloc.

Ai mare dreptate ,dar este vorba de principiu. Pina la urma tot se vor"impaca".Cred ca problema este alta ,cum a facut giovani treasferul,nu are licenta suspendata sau sint in urma cu stirile?

calicon
calicon  •  28 Ianuarie 2021, 17:10

paigiovaninu are licenta suspendata? A ,am uitat suntem in Romania

carol_k
carol_k  •  28 Ianuarie 2021, 15:44

Pe Becali îl deranjează, îl roade, faptul că Tănase l-a înfruntat și n-a semnat prelungirea. Nu că, sanchi, nu poate juca echipa fără el, îl roade că se creează un precedent și cei tineri, in viitor, vor găsi o soluție de scăpare nesemnand prelungirea sau pe termene de 5 sau 7 ani, să nu mai aștepte până va obține Becali pe ei zeci de milioane, adică ... loterie.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează