FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, discuție clară cu Florinel Coman » E gata să-l sacrifice pe Tavi Popescu: „Dacă nu dai randament maxim, la revedere!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 11:43 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 12:10

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit ce a discutat cu Florinel Coman (24 de ani), jucător care l-a dezamăgit în sezonul trecut.

După ce l-a criticat de mai multe ori din cauza randamentului slab, Gigi Becali spune că acum își spune speranțele în Florinel Coman, după ce Mihai Stoica i-a spus că extrema de 24 de ani impresionează la antrenamente.

Florinel Coman nu concepe să mai rateze un nou titlu cu FCSB: „Trebuie să câștigăm orice meci”
FCSB
Florinel Coman nu concepe să mai rateze un nou titlu cu FCSB: „Trebuie să câștigăm orice meci”

Gigi Becali, discuție cu Florinel Coman

Patronul roș-albaștrilor spune că este gata să-i facă loc în echipa de start lui Florinel Coman, schimbându-i poziția lui Tavi Popescu, și dezvăluie ce a discutat cu acesta.

„Am vorbit mai mult cu MM Stoica. E foarte încrezător în ceea ce-l privește pe Florinel Coman. Așa spune. Că e încrezător că revine Florinel Coman și vom fi foarte puternici cu el. Se antrenează foarte bine. E foarte serios la antrenamente.

Ar fi normal să-l vedem mai mult pe Ianis Stoica. Dar nu știu dacă va fi așa. Dacă își revine Florinel Coman, Florin Tănase va juca atacant și Tavi Popescu va fi inter.

Am vorbit cu Florinel acum o lună. «Am dat 3 milioane de euro pe tine. Ești cel mai talentat din România, dar nu ai confirmat. Antrenează-te ca lumea.  Uite, e greu să îi ia cineva locul lui Tavi Popescu, dar eu voi face un mic sacrificiu și-l trec inter, deși nu e postul lui. Dacă nu vei da randament maxim în partea stângă, la revedere».

A zis «Da, nea Gigi. Sunt conștient». Acum mi-a zis MM că e foarte serios”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Într-un sezon în care a fost mai mult accidentat, Florinel Coman a bifat doar 21 de partide pentru FCSB, reușind un gol și 5 assist-uri.

De acum nu mai permit niciun pas greșit. Nici măcar un egal. Orice pas greșit, orice egal cu echipe mici îi voi certa. Acum, primul obiectiv e să batem pe Universitate Cluj. Apoi Conference League și să batem Rapid.

 – Gigi Becali

VIDEO FCSB, victorie în amicalul cu FC Sfântul Gheorghe

 Citește și:

FCSB a primit gol de la Zimbru, penultima clasată din Moldova » 7 reușite la Chișinău

FCSB are un nou număr 9: „Sunt viitorul atacant al echipei”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
albalbastru72
albalbastru72  •  04 Iulie 2022, 01:05

V Gheorghe era peste astia doi.

sarla
sarla  •  03 Iulie 2022, 15:27

*** auzi oirerul îi face loc *** mă mergeți la palat și închinați lui fecalii *** is not Steaua

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cordell.hull
cordell.hull  •  03 Iulie 2022, 15:24
Postat de catalynn pe 03 Iulie 2022, 14:36

Mă genialule fcsbist cu multe circumvoluțiuni și hâtru nevoie mare , ia explica tu la subgeniali unde scrie Steaua in L1!? UNDE!?!? Daca însă nu scrie, fa-mi și mine “lipeala” cu dealerul tău ca văd ca are marfă de calitate! :-)))

Vezi ca are Celentano o rețeta buna cu carbid acetona și nu mai stiu ce …caută pe yt

Vezi toate comentariile (25)
Comentează