FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florinel Coman nu concepe să mai rateze un nou titlu cu FCSB: „Trebuie să câștigăm orice meci”

Florinel Coman
Foto: Imago
Florinel Coman Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 08:41 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 09:31

Florinel Coman (24 de ani), fotbalistul celor de la FCSB, este gata să facă orice pentru a câștiga titlul alături de echipa sa.

După doi ani în care a fost măcinat de accidentări, Coman pare că și-a revenit. Acesta a avut prestații bune în primele două amicale ale verii, reușind un gol în partida pe care FCSB a câștigat-o la pas cu Zimbru Chișinău, scor 6-1.

Toni Petrea dezvăluie de ce a ales să rămână la FCSB: „Asta m-a determinat să continui” + ce relație va avea cu Gigi Becali
FCSB
Toni Petrea dezvăluie de ce a ales să rămână la FCSB: „Asta m-a determinat să continui” + ce relație va avea cu Gigi Becali

La finalul meciului cu moldovenii, Coman a vorbit despre șansele la titlu, dar și despre Conference League, acolo unde FCSB speră să se califice în grupe.

Florinel Coman: „Trebuie să câștigăm orice meci”

„Un amical foarte bun pentru noi, un antrenament. Ne simțim foarte bine, ne-am pregătit extrem de bine în aceste săptămâni și ne bucurăm că ne iese și pe teren acest joc. Am avut realizări în aceste două meciuri, sper să fiu în formă când începe campionatul. 

Este devreme să vorbim despre titlu. Cert e că trebuie să câștigăm orice meci. Sezonul trecut am pierdut campionatul cu echipe mici, așa că nu ne mai permitem lucrul acesta. 

În Europa avem șanse foarte mari, cred că vom intra în grupe. Avem un program foarte bun și în campionat, cu U Cluj va fi un meci dificil, dar mai avem două săptămâni și trebuie să ne pregătim cum trebuie. Jucăm puțin și la spectacol, jucătorii noi s-au acomodat foarte bine. Sperăm să ne bucure și la meciuri oficiale”, a declarat Florinel Coman potrivit sport.ro.

VIDEO Prieten bun cu Florinel Coman, fundașul Mihai Șandru oferă detalii din perioada complicată prin care trece jucătorul FCSB-ului: „Și-a pierdut din încredere, e mai moale”

Citește alte știri din Liga 1:

Meszar trage de timp! Ce înseamnă în realitate ultimul comunicat emis de UTA
UTA
Meszar trage de timp! Ce înseamnă în realitate ultimul comunicat emis de UTA
Ofertă de 2.000.000 € pentru o vedetă de la CFR » Nelu Varga a răspuns pe loc
CFR CLUJ
Ofertă de 2.000.000 € pentru o vedetă de la CFR » Nelu Varga a răspuns pe loc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  03 Iulie 2022, 13:02

Nu concepe el insa noi da.

irr78
irr78  •  03 Iulie 2022, 12:03
Postat de vasileroaita pe 03 Iulie 2022, 09:56

Coman are impresia ca va juca tot sezonul cu retrogradate din campionatul judetean, ca in aceste amicale?! Chiar daca castiga toate meciurile, FCSB tot pe locul doi termina!!!

De 7 ani tot castiga.tase saracu' efectiv a imbatranit la fecefecesebei si tot n a castigat nimic..stiu,dancu,politicu,cucubau..alea-alea,nu i lasam noi :)))))))

marcel1974
marcel1974  •  03 Iulie 2022, 10:53

Povesti de gura sobei.Fcsb joaca tactic după cât știe Gigi și 0,01 % după inteligenta lui Mihai Stoica. Karagandi va așteaptă din nou.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează